خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.