نقل قول:من که مدت ها با 512 مخابرات مکس پین 3 رو آنلاین بازی می کردم و خیلی هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:من که مدت ها با 512 مخابرات مکس پین 3 رو آنلاین بازی می کردم و خیلی هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من با 256 cod 4 رو بازی میکنم ولی فیلمو....
سلامنقل قول:
من با 256 cod 4 رو بازی میکنم ولی فیلمو......
من این battlfield heroes رو رفتم نصب کنم بعد مدتها ولی 3-4 بار وسطه نصبش دانلودش قطع شد دیگه بی خیال شدم
قبلا با 128 داتک راحت بازی میکردم ولی مسنکه نمیشه
دوستان اگر بازی 3rd person shooter و 1st person چیزی آنلاین سراغ دارن که هم رایگان باشه هم با مخابرات جواب میده ما رو منور کنن
https رفت رو هوا!:n19: دوباره چند روزیه همه چیز نابود شده ... برای شما هم همینطوریه!؟
تو انقدر دانلود نکن سرعت ما رو اوردی پایین مردم آزار!:n24: مگه نشنیدی :نقل قول:
من این battlfield heroes رو رفتم نصب کنم بعد مدتها ولی 3-4 بار وسطه نصبش دانلودش قطع شد دیگه بی خیال شدم
قبلا با 128 داتک راحت بازی میکردم ولی مسنکه نمیشه
دوستان اگر بازی 3rd person shooter و 1st person چیزی آنلاین سراغ دارن که هم رایگان باشه هم با مخابرات جواب میده ما رو منور کنن
دانلود کمتر , زندگی بهتر
"وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نورانی شو!:n02:
دوستان عزیز میشه به این سئو.ال هم یه نگاهش بندازید؟نقل قول:
نقل قول:
اینم کابل جدید هیچ فرقی نکرد 4 تومن رفت تو پاچه ام همچنان the network cable unpluged . و با دیال آپ پست میدم:n29:نقل قول:
با هیلتر شکن میشه فیلم دید با سرویس 1mمخابرات
با یه مودم دیگه تست کردی؟نقل قول:
کلا عمر مفید مودم ها 2-3 سال بیشتر نیست. بعد از این مدت مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن! مشکل شما هم فک کنم از مودم باشه.
مودم از هرکی خواستم نداد لازم داشتن! تنها راهش اینه بخرم امتحان کنم.نقل قول:
اولاش با یه دقیقه چشمک زدن شروع شد کم کم رسیده به 10-15 دقیقه و الان شده 4-5 ساعت. به خاطر همین روند خراب شدنی که طی کرد از همون اول حدس خودم مودم بود