یعنی میگین که اکانت ها رو تفکیک کردن؟
Printable View
یعنی میگین که اکانت ها رو تفکیک کردن؟
ممنون دوست عزیز ولی من حتما باید اینترنتمو عوض کنم و تقریبا 18-17 ام همین ماه میرم که نت فعلی رو کنسل کنم ...... الان پژواک دارم و اصلا راضی نیستم ..... من کلا 24 ساعته تو اینترنتم و زیاد cod:mw3 آنلاین بازی میکنم و پینگ واسم خیلی مهمهنقل قول:
شما میگی چی بگیرم ؟؟
من سرویسمو تغییر دادم به 512 و سرعت ثابت 220KBps ـه؛ فعلاً باهاش سر میکنم و احتمالاً آخر این دوره، بعد 4 سال دیگه تمدید نکرده و فسخ کنم.
یا میرم آسیاتک یا داده گستر که سرعتش خیلی خوبه و با همین قیمت صبانت میشه بالاترین سرعتشو گرفت (من الان 128 سه ماهه 15 گیگ میگیرم 55500 و اگه قرار باشه برای کم نشدن سرعت، 512 سه ماهه 15 گیگ بگیرم 71000 تومن خوب داده گستر داره 4 مگ سه ماهه 18 گیگ رو میده 63000 تومن با همین 5 ساعت شبانه 3-8)... :mellow:
با افراد بالا مرتبه تر صبانت صحبت کردم میگن یوزراشون زیاده و پهنای باندشون جواب نمیده که مثل قبل سرعت شبانه اونقدر به همه بدن (و مشخصاً هدفشون از یکی کردن اکانتا بیشتر این بوده، نه رضایت مشتری!)... با این حساب تا 3-4 هفته دیگه با این 512 سر میکنم و اگه ببینم صبانت همچنان روی همین سیاسته، فسخ میکنم میرم یه ISP دیگه...
بعد 4 سال عادت کردن، تغییر و تعویض زور داره؛ ولی وقتی آدمو مجبور میکنن دیگه چه میشه کرد؟ پولمم از سر راه نیاوردم و چندان مایه دار نیستم که دور بریزم و چیزای الکی گرون بخرم... :/
تازه یک و خورده ای گیگی هم که شبانه ازم کم کرده با هزار تا بامبول درآوردن پس ندادن آخرش :\
بهترین پینگ رو آسیاتک و صبانت (فقط روزانه) دارن...نقل قول:
اینترنت نا محدود کدام شرکت بهتره ؟
من الان حجمی صبا دارم راضی هستم در منطقه ما صبا خوبه .
امشب خیلی سرعت بالاست فکر کنم تا صبح 5 الی 6 گیگی دانلود کنم :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رفتم با 1 مگ تمدید کنم زد شما مجاز به استفاده از سرعت بالاتر از 128 نیستید یعنی چی این؟
سلام
من نمی دانم چرا2شب میشه اینترنت شبانه خودبه خود dcمیشه
برای دوستاه تهرانی اینطوری هست
با تشکر
بروبچه های که اینترنت پرسرعت صبا نت دارین چند سوال ازتون داشتم
1- سرعت دانلود روزانه 128 چقدره؟
2-از کیفیت و خدمات پشتیبانی صبا نت راضی هستید یا خیر؟
با تشکر
عجب قطعی وصلی شدیدی داریم امشب دیکه صبا فایده نداره باید رفت یه شرکت دیگه 30 کیلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستمون اسیا تک یا داده گستر.فکر کنم شبانه داده گستر باید بهتر باشه
سلام دوست عزیز شما تهران هستید؟ایا سرعت شبانتون با رفتن به 512 شده 220؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول: