اینایی که میگن پینگ افتضاحه میشه تریس ای پی و منطقه مخابراتی رو بدن
ممنون
Printable View
اینایی که میگن پینگ افتضاحه میشه تریس ای پی و منطقه مخابراتی رو بدن
ممنون
دوستان میشه کسی طرح کمپینو توضیح بده چطوریه شرایطش و مبالقش البته می دونم ثبته نام الان نمی کنه اما منظورم حالت کلی اصلا چطور بود یا هست؟
زرین شهر منطقه ی مخابراتی ملکینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی پینگ از تریس از خارج و دومی تریس از داخل
دوستانی که از شبکیه استفاده می کردن ، ظاهرا مثل اینکه تعرفه هاش رو برده بالا ، اطلاع دارید؟
من اینترنت وایرلس از شبکیه دارم الان پنل تمدید را چک کردم قیمت هاش تغییری نکرده بود....نقل قول:
تست کنید و سرعت شبانه رو بگین
امروز پینگ تا این لحظه خوب بوده:
تعرفه هاش را فقط یک مگش را تغییر دادن و برای یک مگ حجم 3 گیگ را کلا برداشتن و فقط 6 گیگ با بالا گذاشته( چه 1 ماه چه 3 ماه چه و..) حالا علتش هم مشخصه چون عموما خیلی برای دانلود شبانه رایگان فقط سرویس 1 مگ می گرفتند و روزانه ها مثلا سه ماه 3 گیگ می گرفتند و یا مثل من شما که هم شبکیه داریم و هم مخابرات و از روزانه کم قیمت مخابرات استفاده می کنیم و دانلود رایگان شب ها را از شبکیه پس نیاز به حجم زیاد روزانه شبکیه نداشتیم و من به شخصه از 3 گیگ استفاده می کردم ...که اون ها هم این موضوع را فهمیدن و طبق معمول می خواهند از این فرصت پیش اومده نهایت استفاده را کنند و تو پاچه مردم کنند ... این هم بگم که شبانه رایگان را از ساعت 2.5 تا 8 کردند فقط خیر سرشون..نقل قول:
البته من یک ماه که چون وقت نداشتم شبکیه را شارژ نکردم و زنگ کشم کردند ولی من شارژ نکردم و نمی کنم چون زنگ زدم گفتن سرعت شبانه همونه و 6 گیگ هم با این قیمت نمی خواهم و حالا باید یک فکر دیگری کنم برای شبانه رایگان...
عجب نامردایی!نقل قول:
سایتش رو تغییر داده و طبق جدولی که در آدرس زیر هست 3 گیگ هم داره ، حالا چرا می گید برداشتن؟ 3 گیگ که من 17 تومن می دادم رو کردن 22 تومن:n28:
تازه مثل اینکه قرار بود شرکت ها 20 درصد تعرفه هاشون رو بیارن پایین که ظاهرا برعکس شده!
آره منم ی بار که شارژ نکرده بودم یکی دو بار زنگ زدن بهم...
برای مشترک های قدیمی مثل من و شما هم این افزایش قیمت وجود خواهد داشت؟
با این تفاسیر به نظر شما چکار کنیم؟
نه ممنون ، منظورم adsl بود ، راستی شما چقدر می دیدید؟نقل قول:
من اینترنت وایرلس از شبکیه دارم الان پنل تمدید را چک کردم قیمت هاش تغییری نکرده بود...
سرويس الماسي (١٠ مگابيت) سه ماهه با ١٠ گيگ ترافيك ٧٥ تومننقل قول: