چک کنید که آی پی کارت شبکه روی اتوماتیک باشهنقل قول:
اگر نشد درایور کارت شبکه رو به روز برسونین.
Printable View
چک کنید که آی پی کارت شبکه روی اتوماتیک باشهنقل قول:
اگر نشد درایور کارت شبکه رو به روز برسونین.
دوستان عزیز (مخصوصا ساکنین رشت) یه مودم وایمکس مبین نت دارم از شرکت سیب سامانه تازه خریدم متاسفانه تو منطقه ما آنتن نمیده
فردا پس فردا هم 128 4 گیگ روش اکتیو میشه کسی هم بخواد میتونم نامه ببرم 1 مگ ببندم کسی خواهانش هست ؟ به پولش نیاز دارم الکی ضرر کردم
سلام این کارو کردم بازم جواب نداد نه روی ADsl نه روی وایمکس زنگ زدم پشتیبانی بهم آیپی داد زدم بازم درست نشد با یه کابل دیگه امتحان کردم بازم نتیجه نداد فقط میتونم با USB اونم روی ADSL کانکت بشم:41:نقل قول:
كارت شبكه شما مشكل داره اول از ماي كامپيوتر ببين اصلا سيستم ميشناسه اگر ميشناسه unistall كن و درايور جديدش دانلود و مججد به سيستم بشناسونشنقل قول:
منطقه پشتیبانی همونی هست که توی سایتش هست؟بیشتر نیست؟
من که همیشه 3 تا چراغ داشتم و مدتی بود RSSI به 69 و 68 رسیده بود الان به 80 و خورده ای رسیده و دو تا چراغ بیشتر ندارم هر چقدر هم جا به جا می کنم بی فایدست ..
دوستان احتمال داره به خاطر وضعیت جوی باشه ؟
سلام داداش این کارو کردم بازم بی فایده بود حتی با کارت شبکه بی سیم هم تست کردم درست نشد:41:نقل قول:
سلام خشته نباشید کسی هست که دستوارت مودم dx - 350 رو داشته باشه مثل مودم tp-link که وقتی بزنی show all اطلاعات مودم رو بهتون میگه حالا این دستور توی مودم وایمکس کار نمیده کسی میدونی چی باید بزنم ؟:41:
نقل قول:
بله دوست عزیز، تغییرات جوی روی میزان گیرندگی امواج - از هر نوعی- تاثیر داره. حتی در طول شبانه روز اگر میزان گیرندگی رو چک کنید مقداری کم و زیاد میشه. من گاهی دو چراخ دارم، گاهی سه تا و سیگنال از حدود 25 تا 45 در رفت و آمده، البته تغییری در سرعت ایجاد نمیشه ولی طبیعیه.
اگر اینقدر سیگنال جا به جا شده احتمالاً به یک BTS دیگه غیر از قبلی وصل میشه.نقل قول: