ممنونم دوست عزیز. برای دیدن اینکه چقدر ترافیک باقیمانده دارم کجاش باید برم؟؟؟ و اینکه فکر کنم به کیلوبایت میدن و چطوری باید حساب کنم تا مگابایت و گیگابایتش در بیاد بدونم چقدر هست.نقل قول:
با سپاس
Printable View
ممنونم دوست عزیز. برای دیدن اینکه چقدر ترافیک باقیمانده دارم کجاش باید برم؟؟؟ و اینکه فکر کنم به کیلوبایت میدن و چطوری باید حساب کنم تا مگابایت و گیگابایتش در بیاد بدونم چقدر هست.نقل قول:
با سپاس
خواهش ميكنم.نقل قول:
همه اطلاعات اعم از ترافيك مصرف شده (هم به كيلوبايت هم به مگابايت) و مقدار اعتبار باقيمانده در همون صفحه اول از قسمت «حساب» اومده.
اما تبديل واحدها:
كيلوبايت تقسيم بر 1024 ميشه مگابايت
مگابايت تقسيم بر 1024 ميشه گيگابايت
ضمنا اين رو هم بگم كه سيستم كنترل حساب اينترنتي وايمكس ايرانسل اصلا به صورت درست ترافيك مصرفي رو نشون نميده و بلكه خيلي كمتر از اونو نشون ميده. ميري نگاه ميكني ميبيني مثلا نوشته ميزان مصرفي 50 مگابايت. در صورتي كه شما شايد به 1گيگابايت هم مصرفت رسيده باشه. همينش هم هست كه داد خيليها رو درآورده. من از وايمكسم خيلي راضيم چون كيفيتش خيلي خوب و واقعيه، ولي بزرگترين عيبش رو همين كنترل حسابش ميدونم كه خيلي نادقيق و غلطاندازه. يكي از دلايلي هم كه نامحدود گرفتم همين بود. بس كه اعصابم خرد شد هي چك كردم بيبنم ترافيك دارم يا نه، و بعد هم از آخر يهو اينترنتم قطع ميشد چون بدون اين كه فهميده باشم ترافيكم تموم شده بود و باز بايد كلي هزينه بسته افزايشي ميدادم. به نظر من اگر به لحاظ مالي مشكل نيست، حتما نامحدود بگيريد. من كه خودم اون موقع كه محدود داشتم واقعا دچار استرس شده بودم!!!
موفق باشيد
سلام دوستان. من سه روز قبل پول واريز كردم اما تا الان از كارشناس و مودم هيچ خبري نشده. معمولا تحويل مودم چند روز طول ميكشه؟ متشكرم.
سلام دوستان. من سه روز قبل پول واريز كردم اما تا الان از كارشناس و مودم هيچ خبري نشده. معمولا تحويل مودم چند روز طول ميكشه؟ متشكرم.
برای من 13 روز زمان برد تا اومدن مودم رو نصب کردن اما این چند وقته سریع تر شده تحویلش حتی بعضی از دوستان میگن 3روزه بهشون دادن مودم رونقل قول:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
تست الان هست 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من یه وایمکس bm635 دارم.
مشکلم اینجاست که من یه پورتم رو دادم به همسایه امون.
هرچی من میشینم سر اینترنت داره دانلود میکنه.
حالا میخواستم ببینم چجوری از توی مودم براش پهنای باند مشخص کنم تا از یه سرعتی بیشتر نتونه دانلود کنه.
وارد خود مودم که شدم یه قسمت VLAN داشت ولی نمیدونم چه جوری تنظیمش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم عکس از داخل مودم
دقیقا همینیو که مارک کردم میخوام محدود کنم
سرويس 1 مگ، مشهد
سرور تهران:
سرور ايتاليا:
در هر دو حالت اين سرعت آپلودش منو كشته!!!
ببخشيد دوستان من ميخوام يه وايمكس براي محل كارم بگيرم با سرعت 512 چون ميخواستم يه مودم كوچيك باشه زياد تو چشم نباشه:31:
مودمهاي usb ايرانسل به نظرم مناسب اومد حالا دو تا سوال داشتم
1-قدرت آنتن دهي اينها با اون مدلهاي روميزي bm632w يكسانه از دوستان كسي از اين مدل داره و ازش راضي هست؟
2- اين مودمها رو الان موجود دارن يه وقت بهم نگه موجود نداريم برو فلان مدل بگير
3-تو داخل ساختمون از اون تقويت كننده هم بايد به كامپيوتر وصل باشه
يعني هر دوتاش وصل ميشه؟يا فقط اون كوچيكه
4-جديدا سرعتهاش كم نشده بيشتر برام پينگ تايم مهمه نه سرعت دانلود كلا براي صفحه باز كردن ميخوام
براي خونه يه 1مگ دارم از آسيا تك كه پينگ تام سرور تهران 46 ميلي ثانيه هستش مال اين چنده (سرويس 512)
من مودم USB دارم و ازش خیلی راضیم.چون روزها باخودم میبرم محل کارم و شبها میارم خونه.حمل و نقلش که خیلی راحته.خونمون تو منظقه زرد هست و بدون سامانه تقویت کننده هم راحت میگیره.شاید چون آپارتمان هستیم و ظبقه بالاییم.بدون سامانه از 78 تا 100 درصد آنت دارم.سامانه هم که وصل میکنم 100 درصد ثابت میشه
دوباره چرا سرعت باز شدن صفحات وب اینقدر کند شده. این روزها که همش اخبار سیاسی داغه و دهه فجر هم هست مشکل اینترنت خواهیم داشت. همه جوری اسیر بازی اینها شدیم