دوستان بزنید شبکه آموزش داره دیف آمورش میده تا اونجایی که من میدونم به امکان زیاد چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 5 تا 5 نیم شروع میشه خوب هم آموزش میده ارزش نگاه کردن داره
Printable View
دوستان بزنید شبکه آموزش داره دیف آمورش میده تا اونجایی که من میدونم به امکان زیاد چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 5 تا 5 نیم شروع میشه خوب هم آموزش میده ارزش نگاه کردن داره
خیلی خیلی خوب آموزش میده.نقل قول:
به قدری همفاز با ذهن من هست که هیچ وقت ریاضی رو اینطوری ندیده بودم.
البته معلم های مدرسه هم زیاد تو خط توضیح نیستن و تا کمی میخوان توضیح بدن, به خاطر چهار تا احمقی که کلاس رو به گند میکشن مجبور میشه بدون توضیح ول کنه بره پی کارش. حق 26 نفر دیگه به خاطر اونا از بین میره.
امروز اومدن به ما سئوالات کنکورهای گذشته رو دادن.
بازم خوبه سوالات کنکور بهتون میدن به ما همونم نمیدادن:31:نقل قول:
امروز اومدن به ما سئوالات کنکورهای گذشته رو دادن.
این آموزشش انصافا خوب بود حیف که قسمت 50 خورده ای بود!!! ولی بازم خیلی خوب توضیح میده دوستان فردا ساعت 5 بزنید شبکه آموزش یادتون نره اگه ساعت 5 مثلا یه درس دیگه آموزش بدن مثلا دینی باشه بعد از دینی شروع میکنه (دینی تموم بشه یه دو سه دقیقه بعد دیف شروع میشه!) که میشه 5:30 احتمالا!
چه ساعت دقیقی دادین :31:نقل قول:
اومدم اینجا بپرسم تا حالا کسی با مهندسی معکوس کار کرده؟
راضی بوده یا نه؟
یه سری میگن ما استفاده نکردیم ولی به نظرمون الکیه
یه سری دیگه میان میگن استفاده کردیم ونتیجه خوبی داده
حالا میخواستم بپرسم کسی هست از این روش استفاده کرده و راضی باشه؟
من برای کنکور سراسری نمیخوام چون میدونم سوالاتش مفهومیه وبه این راحتی قابل حل نیست
برای کنکور پزشکی ازاد میخوام که سوالاش مفهومی نیست به نظرتون برای کنکور ازاد جواب میده؟
راستی این هم بگم که رامین نیکخو که یکی از بزرگترین مشاور کشوره ودر برنامه فرصت برابر حاضر میشه شب کنکور سراسری ریاضی 88 اومد و یه سری از تکنیک هاش را در برنامه فرصت برابر گفت.با خودم میگم حتما روش خوبیه که یکی از بهترین مشاورای کشور اینو اومده شب کنکور اومد وتوضیحش داد.
ولی گفتم بیام اینجا و از بقیه بپرسم شاید بدونند.
میخوای بازه ای بگم [5،5:30] :27:نقل قول:
حالا خوبه نیم ساعت اینور اونور گفتم شرمنده یادم نبود شما تو نیم ساعت 30 تا تست ریاضی میزنید :دی
همونیو میگین که دو نفری درس میدن
یکیشون از بس تند حرف میزنه آدم نمیفهمه چی میگه
این دو نفر تو این برنامه مسابقه گذاشتند که هر کی تند حرف بزنه ، برنده میشه!!نقل قول:
یکی پیدا نمیشه سوال ما رو جواب بده؟:
نقل قول:
دوستان حالا این سوابق تحصیلی سنجش رو باید چی کارش کنیم؟
شرمنده بخاطر سوال مبتدیانه!
داداش بشين درست رو بخون . دنبال اين چيزا نرو .نقل قول:
اومدم اینجا بپرسم تا حالا کسی با مهندسی معکوس کار کرده؟
راضی بوده یا نه؟
من خودم وقت زيادي پايسي دي هاي اين مهدسي معكوس گذاشتم و تجربم رو در 1 سطر ميتونم خلاصه كنم :
اگه درس هاي تحليلي رو به صورت مفهومي ياد بگيري و بتوني مسائل مربوط به اون رو به صورت پارامتري بررسي كني همه چيز رو در مورد مهندسي معكوسش بلد هستي .
وقتت رو تلف نكن با اين چيزا . وقت طلاست .
سلام به همگی!
دوباره حساب کاربریم رو وض کردم!
برای بال کشیدن درصد ادبیات باید چیکار کنم؟!