-
اینکه میگن ترافیک بالاست دلیل نمیشه،من روز اول پرسیدم آقا شما که محدودیت در دانلود شبانه ندارین گفتن نه برو دانلود کن عشق است و اینکه الان همه ی ما سرعتمون یکسانه
بچه ها واسه طرحه شکایت توی سایت وزرات ارشاد و فناوری اگه اشتباه نکنم که این سایت هست طرح شکایت از سرویس دهندگان اینترنتی وجود داره که اونجا همه باهم شکایتمونو مطرح کنیم و رسیدگی میکنن و پاسخ میدن
-
نه سایت و تلفنی و... کار راه نمیفته اگر بخوایم واقعا کارمون راه بیفته باید حضوری بریم
مثلا همین شاتل رو مطمئنم انقدر وضعش خراب شده که خیلی ها تو سایت مربوطه شکایت کردن ولی کارشون به جایی نرسید
وقتی میگن امکان نداره و... آدرم زورش میاد
دیشب 2 شب زنگ زدم میگه نه از طرف ما مشکلی نیست میگم خوب اکانت من رو چک کن....برگشته میگه " خوب نگاه کن سرعت شبا کلا کم میشه نسبت به روز ! "
ساعت 6 زنگ زدم یه پشتیبان دیگه برداشت گفت بله یه مشکلی هست تا چند ساعت دیگه رفع میشه
یعنی کاملا از سر وا کرد!
بدتر از همه اینکه من تازه دیروز شارژ کردم دقیقا از دیروز هم این اتفاق افتاد 35 تومن هم پول دادم
-
الان تماس گرفتم ...جواب:
"بخاطر دانلود شبانه است و مشکلی نیست."
حالا بیا اینو قانع کن که قبلا اینطوری نبود هر چی میگم دقیقا همین یه جمله رو طوطی وار تکرار می کنه:دی
اصلا زیر بار نمیرن
جالب اینجاست آخر سر میگه حالا ممکنه درست بشه! یکی نیست بگه تو هیمن الان گفتی مشکلی نیست :دی
اینطوری که این صحبت می کرد من مطئنما حالا حالا مشکل حل نمیشه
چون دلیل که میاورد فقط دانلود شبانه بود ، یعنی مشکل زمانی حل میشه که شما دانلود نکنی.
اسم پشتیبان : معدنچی
آخر سر هم گفت با آقای کشاورزی صحبت کن(کشاورزی مسئول اصلی ADSL داخلیش هم 6)
-
من هم دیروز تمدید کردم متاسفانه 35 هم من دادم .
اگه درست نشه کل سرور هاشون رو می برم زیر ddos کل کشور بخوابه کافی به اکانتینگ حمله کنی همه دی سی بشن واقعا شوخی نمی کنم برای من کار چند دقیقه هست .
واقعا شورش در آوردن اینها قرار بود پهنا اضافه کنن چی شد ؟
-
شما قبل اومدن لایزری ها واقعا سرعت چند بود ؟ شبانه
-
خوب بالاخره جواب رو گرفتم!
انقدر اینور اونور زنگ زدم.....
خانمه خیلی بی ریا جواب داد :
"به خاطر انتخابات سرعت ها از دیروز کم شده احتمالا فیلتر شکن ها هم از کار میفته تا بعد از انتخابات"
احتمالا فقط برای تهران اینطوری شده(یا شاید شهرای بزگ هم اینطوری باشه)
سوال اینه چرا فقط شبا اینطوریه.
-
امشب لطف کردن و 10 کیلو بایت سرعت بردن بالا !!! مثلا مرام گذاشتن .
ولی این طوری کار به جایی نمی رسه ! تازه شروع کردن و معلوم نیست تا کی این بازی رو می خوان در آرن .
انگار با این یوزرهای جدید خوشی زده زیر دلشون ...
پشتیبانی هم که کلا ... .
-
نه من توی مشهدم و سرعت ما هم خرابه یعنی سراسریه
آره چرا پس هم تایم شبانه تموم میشه سرعت روز به حالت عادی برمیگرده!!!!!!!!!!!!!!!
کلا سرکاریم. نمایندگی مشهد هم همینجوری توی پاسخگویی داغونه :2:
-
احتمالا چون روز ها از حجم کم میشه سرعت رو کم نمیکنن شب ها رایگانه سرعت رو کم کردن به خاطر انتخابات
-
این مشکل خاموش و روشن کردن مودم اعصاب منو ریخته به هم و نمیدونم چه کارش کنم.
فکر نمیکنم مشکل از مودم من باشه چون وقتی لایزربودم چنین مشکلی نداشتم.
وقتی ساعت 1 میشه انگار یه اینترنت دیگه ای میاد جای این اینترنت و وقتی ساعت 9 میشه بازم این اتفاق تکرار میشه
یعنی من اگر بخوام ساعت 1 و نیم صبح کانکت شم باید مودم رو ری استارت کنم چون چراغ لینکش کار نمیکنه و از ساعت 9 صبح به بعد هم باز باید همین کار رو تکرار کنم . مثلا امروز ساعت 10 صبح کانکت شدم و بازم ری استارت.
مودم من : tp link td -8841
حداقل چطور میشه بدون روشن و خاموش کردن این مشکل رو برطرف کرد ؟!