دوستان من میخوام بیام فن آوا ، سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت روز و شب چنده ؟ شبی 2 ، 3 گیگ میشه گرفت ؟
از نظر قطعی چطوره؟
Printable View
دوستان من میخوام بیام فن آوا ، سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت روز و شب چنده ؟ شبی 2 ، 3 گیگ میشه گرفت ؟
از نظر قطعی چطوره؟
روزانه تا 4 یا 6 مگ براتون میبندند ولی شبانه روی 200 محدود میشید و حداکثر 3 تا 3.5 گیگ میتونید بگیریدنقل قول:
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست
سلامنقل قول:
گاهی اوقات البته مثل دیشب من شاید سرعت داشته باشید.
من 2-3 شب توی هفته سرعتم اینطوری میشه مثلا دیشب نزدیک به 9 گیگ گرفتم.
سلام دوستان سرویس 1 مگ 6گیگ گرفتم سرعت دانلود 470 ثابته به نظرتون خوبه؟
تو سایت زده 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان داره وقتی درخواست کردم گفتن این سرویس یرای کرج و تهران نیست چطوریاست؟
دوستان این اضافه به قرار داد چی هست که از 250 مگ شروع میشه؟
دوستان من الان آسیاتک دارم ولی مرکز مخابراتی که هستم خیلی شلوغه و الان با تهران هم صحبت کردم گفتن مشکل از کمبود پهنای باند مرکزتون هست و ...
خلاصه میخوام بیام فن آوا سرویس 1 مگ 6 گیگ بگیرم
آیا با تعویض isp مشکل کندی سرعتم حل میشه ؟ یا کلا توی این مرکز از هرجا بگیرم همینطوره ؟
شاید یوزرهای آسیاتک توی این مرکز خیلی زیاد هستن و پهنای باند شبانه رو میکشن ولی فن اوا اینطور نباشه :n37: یکی منو روشن کنه
مثلا الان 2 مگ دارم سرعت شبانه باید حداقل 200 باشه ولی حدود 10 تا 30 کیلوبایته !!! :n35:
شمارو چطوری روشن کنیم برادر اونوقت ؟ شما سرعت خواستی من و بقیه بهت گفتیم چطوریهنقل قول:
ولی اینکه شما سرویس عوض کنی و بعد همین آش و کاسه و منطقه شلوغ باشه چی ؟
همونطور که خودتون گفتید بستگی به منطقه و هزار و یک چیز داره پس هیچ تضمینی نیست
سلام اضافه بر قرارداد در واقع به این دلیل طراحی شده که زمانی که سرویس شما تموم شده و به هر دلیلی اماکن تمدید در حال حاضر رو ندارید می تونید از سیستم به صورت قرض تا ۱ گیگابایت و ۵ روز سرویس دریافت کنید. بعد از تمدید سرویس به صورت اتوماتیک این سرویس از سرویس جدیدتون کم میشه.نقل قول:
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول: