نقل قول:
بهتره از میدان امام خمینی بخری،همه کارشون همینه..........
با ه.کش فکر کنم حدود 410 میشه.......
Printable View
نقل قول:
بهتره از میدان امام خمینی بخری،همه کارشون همینه..........
با ه.کش فکر کنم حدود 410 میشه.......
نه عزیزم شما نباید در مورد یکی از بچه های فعال اینجا اینطوری صحبت کنی !! ایشون هم یکی از افراد زحمت کش اینجاست .نقل قول:
هرکسی ممکن هست اشتباه کنه !! خوده من هم تا حالا شده که اشتباه کنم , انسان جایز الخطا هست دوست من.
شما اگه نمیتونی Cool pad رو عوض کنی به من عکسش رو بده من برات یه کاری میکنم که Fan اش دمنده بشه.نگران نباش.
1-بله میتونی،باید کابل تبدیل HDMI به DV-I رو بخری...نقل قول:
2-با 450 میتونی یه PS3 اسلیم 320 گیگ بخری..........
3-بله عزیزم،دقیقا همینه.....
جناب samgun این همه تو این فورم به ما گفتن جواد جای جاوید ، ما هیچی نگفتیم ، حالا ما هیچ وقت بدقت به یوزر شما نگا نکرده بودیم شرمنده ، عذر می خوام ! اما برسیم به بحث جذاب سوراخ های زیر کنسول ، من از اون دو سه هزارتا علامت تعجب و بولد کردن حروف فکر کردم جمله طئنه آمیز نوشتید که بازم عذر می خوام ...
بعدش وقتی من می گم زیر ، منظورم دقیقا کف کنسوله ، خود کف کنسول هیچ سوراخی و نداره و درز ها دقیقا اونجایی هستن که شما مشخص کردین که از کف کنسول فاصله دارن و وقتی شما یه کول پد هر مدله بذاری زیرش چیزی به اون درزا نمی رسه و کف کنسول اونقدر صاف هست که هر چی بادم بده برگرده یا هر چی می خواد بکشه بکشه، کاری به اون درزا نداره ، چون اصولا فن های کول پد معمولا وسطه ، حالا برای بار دو هزار و شونصدم می گم که کول پد اصلا لازم نداره ! من کنسول رو تا حالا باز نکردم ولی به کولینگ داخلش اعتماد دارم ...
در این موردم ببخشید من دیگه این پد هارو پاره نکردم ببینم توش چه آشغالیه تو بازار به اینا می گن پد های کریستالی چون حالت دون دون داره توش ! تازه پاره هم می کردم نمی فهمیدم توش چیه :46: هیچ جستجو تحقیقی هم نکردم یعنی هیچ وقت اونقدر کنجکاو نبودم که ببینم توش چیه ، ممنون بابت اطلاعات مفید ... قصد توهینم به شما نداشتم بازم عذر می خوام ...نقل قول:
در مورد Coolpad های TapletPC هم هیچ بلوری درشون وجود نداره !!! بلکه جنسش از سدیم سولفات دکاهیدرات Sodium Sulfate Decahydrate) Na2SO4.10H2O) یعنی محلول آب دار سولفات سدیم، هستش که گرما رو خوب جذب میکنه و مایع میشه.
جواب شما هم تو پست قبلیم دادم چشمون رو باز می کردید ، می دیدی من اصلا نگفتم کول پد بخرید و جالبه گفتم حتی ضرر هم داره!!!! دیگه چی بگم.نقل قول:
این پلی استیشن سه واقعا نباید -- می شد !
قبل از هر چیزی به خاطر اشتباه نوشتن بعضی کلمات معضرت می خوام چون من با گوشی وصل شدم به اینترنتنقل قول:
سلام دوست عزیز . ببخشید من واقعا از شما عذز خواهی می کنم نمی دونم چرا این چند وقته انقدر انتقاد زیادشده.... 1. درتهران جای خاصی مطرح نیست هر کسی قیمت خودش. می ده .اما شما بروتوپ خونه از همه مغازهها ش قیمت بگیر که یه وقت نره تو پاچت. حواستم باشه بنداز بندازه !!!! ۲.قیمت ۱۲۰گیگ فکر کنم بین ۳۶۰ تا۳۸۰باشه البته شایدم پایین تر . گفتم که تو برو از همه مغازه ها بپرس هر کی کمتر گفت بگیر .بنده خودم یه ۳۲۰ گیگ رو بدون -- ۴۰۰ تومن گرفتم . در ضمن شما به صفحات قبلتر بری فکرکنم قیمت داره .... (۴۰ گیگ فت :۲۸۰ تا ۳۰۰) (۱۲۰ گیگ اسلیم :۳۶۰ تا ۳۸۰ ) ( ۱۶۰ گیگ اسلیم: ۳۹۰ تا ۴۱۰ ) ( ۳۲۰ گیگ اسلیم :۴۱۵ نا۴۴۰)
Deleted.........
سرورهای سونی دان شدن پسن نداریم :41:
مگه حالا که کپی خور شده شما ضرر میکنید که اینقدر ناراحتید,یکی دیگه باید ناراحت باشه.نقل قول:
شاید بعضی ها توانایی خرید بازی اورجینال نداشته باشن ولی شما حق ندارید که بهشون بی احترامی کنید.
لطفا مواظب حرف زدنتون باشد.
مگه من چی گفتم که بخوان ناراحت بشن..نقل قول:
در مورد ضرر هم بگم،آره عزیزم ما ضرر میکنیم،چون اگه دستگاه ه.ک شده زیاد بشه دیگه بازی اوریجینال وارد نمیشه عین 360 و ما ضرر میکنیم دیگه.......
ممنون از تذکزتون
یا حق
آقا مشکل کول پد منم حل شد دمندش کردم. بچه ها من یه سوال داشتم . من تم ps3 رو دانلود کرد با پسوندp3t ریختم تو فلش با فرمت فت ۳۲ حالا هر کاری میکنم رو دستگاه نه کپی میشه نه نصب حالا باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید؟؟؟