نقل قول:اگه هیچ اتفاقی نیافتاد گوشیتون باید روت بشه...کد:*#*#4636#*#* > then ‘Phone info’ > the ‘Set preferred network type’: LTE Only.
Printable View
نقل قول:اگه هیچ اتفاقی نیافتاد گوشیتون باید روت بشه...کد:*#*#4636#*#* > then ‘Phone info’ > the ‘Set preferred network type’: LTE Only.
سلام دوستان
امروز تست کردم سرعت رو(دیشب دکلو 4جی کردن )چرا اینجوریه؟:n35:
باند 3 سرعت بین 10 تا 15 مگابیت دانلود و اپلود اندازه ی همن و نهایتا 20 مگابیت
باند 7 سرعت حول 5 مگابیت تا 10 تا میچرخه سرعت اپلودم دوبرابر این سرعت
انتظار داشتم سرعت باند 7 بیشتر باشه
مشخصات سیگنال هر دوشون هم اینجوریه
sinr:5-15
rsrp:75-85
rsrq:5-10
(این خط فاصله حکم "الی" رو داره)
مشکل از کجاست؟
بلهنقل قول:
هم اینترنت نسل 4 و هم نسل 4 ثابت
نسل 4 معمولی که فکر کنم بیشتر آمل آنتن بده
برای دیدن مناطق تحت پوشش هم به سایت ایرانسل مراجعه کنید
Snrنقل قول:
شما کم هست
واسه سرعت بالاتر داشتن با ید بالای ۱۵ تا۲۲--23 داشته باشی
مال شما همین قدر سرعت میده
خودتون خسته نکنین از ساعت یک بامداد چهار شنبه اختلال سراری هست من سرعتم ۱ مگ هست با فورجی چند ثانیه بعد میشه ۲۰مگ ده ثانیه بعد میشه ۹ مگ هیچ سایتی هم درست باز نمیشه و نرم افزار های که با نت یکسره وصلن قطو وصلی دارن هر چند ثانیه مثل تلگرام بیتالک و tapatalk و برنامه دیوار ...
تو تمامی مناطق مشهد و تهران و تبریز مازندران با سرویس دهنده های اینترنت مختلف ایرانسل صبا نت اسیاتک وغیره این اختلال مشاهده شده فعلا در حال پیگیری هستیم
خدا کنه اینطوری باشه اختلال سراسری نگران بودم باز ایرانسل خراب کرده و دردسر پشتیبانی و.......نقل قول:
اگر زمان درست شدنش تقریبی متوجه شدید لطفا اطلاع رسانی کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشه منم نت ایرانسلم پوکیده با سرورهای داخلی پینگم 700 شده و سرعت هم نوسان شدید داره
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
تایید میشه-صبانتنقل قول:
اینستاگرام بعضی وقتا باز نمیشه یا کند باز میشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بله جالبه پینگ من شده 2100 با همه جا
جالب اینجایه که من روترو با مودم چسبیده بش میارم تو حیاط فیس تو فیس با دکل بازم sinr میاد رو بیست بعد یدفه سقوط میکنه به ۳میاد ۱۰میاد ۱۵باز میاد رو ۱۰کلا بین ۰تا ۲۰متغیره ،اینقد نوسان مال چیه؟دکله باز مشکل پیدا کرده؟نقل قول:
چقدر عجیب . من تا حالا snr با این شدت نوسان اونم از سرخط ندیدمنقل قول:
برای منم دقیقا اینطوری میشد البته من نزدیک دکل نبودم یه دفعه از ۱۷ میومد رو منفی یک قطع میشد... بعضی وقتا موقع وزش باد اینطوری میشد، فعلا باد شدیدی نیومده مه دوباره امتحان کنم اما در حالت عادی فعلا رفع شده . این موضوع قرار شد اقای S I G N A l پیگیری کنن و بپرسن چیه چون مشکل عجیبیه .فکر کنم این مشکل سخت افزاری دکله زنگ بزنید بگید اینطوری شاید پیگیری کردن.نقل قول:
دوستان 4g ای ایرانسل برای شما چقدر سرعت میده؟
ما که موردی نداریم !نقل قول:
نه ایرانسل و نه همراه اول و نه سرویس دهنده دیگه !
برای ما هم اوکیه بلکه بهتر هم شده:n02:نقل قول:
شما توی زیرساخت کار میکنین؟نقل قول:
اره عزیز اصلا یه جورایی ناامید شدم البته منطقه ما تحت پوشش قرار نداره وچون تو ارتفاع هم هستیم کمتر دکلی اینجا رو میگیره ولی اینطور که دوستان میگن اختلال سراسری شده انشالاه مال من هم درست شه ولی rssi واقعا عجیبه از حدود۱۱کیلومتر 47 میگیرهنقل قول:
من که مشکلی نداشتمنقل قول:
از صبح همه چیز اوکی بود
ای خدا بگو پس دیوانه شدم از بس هی ریست کردم و دی ان اس عوض کردم خدا خیرت بده اطلاع دادینقل قول:
دست کم نگیرش این کوچولو برای شما که از دکل دوری معجزه کرده سرعتت هم مطمئن باش بهتر میشهنقل قول:
چیه اینا؟:n13:نقل قول:
رنج آی پی هست عزیزنقل قول:
اینکارهایی که گفتی در کیفیت و عملکرد و سرعت اینترنت هم تأثیری داره!!؟نقل قول:
تشکر از لطفت اره واقعا عالیه با جوری rssiمیده که اصلا باور کردنی نیست سرعتا هم مطمئنم مشکل از پهنای باند ایرانسله والا وقتی چنین دریافتی داره قاعدتا نباید مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشهنقل قول:
چطوری هر کدوم رو تست میکنی؟نقل قول:
درودنقل قول:
راحت ترینش روشن و خاموش کردن مودم هست (اگه از موبایل استفاده میکنید ، میتونید با فعال و غیرفعال کردن airplane mode این کار رو انجام بدید .)
البته ممکنه هر بار بهتون یه رنج متفاوت نده و بسته به شانستون هست که به کدوم متصل شید !
دوستان میخوام امشب تعرفه 3ساعته نامحدود بگیرم سرعت دانلودش خوبه؟
ساعت 5تا 8 بگیرم بهتر نیست سرعتش؟
ساعت 2تا 8هست شما میتونی سه ساعت اول استفاده کنید یا ساعت دوم استفاده کنیدنقل قول:
سرعتش هم بستگی به خلوت بودن منطقه شما داره
نت خیلی بد شده اصلا نمیشه استفاده کرد یه سایت بزور باز میکنه پینگم بالا با پکت لاست ، اونایی که مثل من این مشکل داشتن برطرف شد یا هنوز خرابه مثل من؟
من تازه نتم داغون شده از نیم ساعت پیش اومدم ببینم مشکل سراسریه یا نه!نقل قول:
به مقدار 20 30 بار باید خاموش روشن کرد مودم رو تا همش رو بگیرینقل قول:
آخه خیلی پررو هستن
الان زنگ زدم این جوری بود مکالمه
----------------------------------------------------------------
آقا تهران نمیخواد درست بشه ؟ (با خنده)
چیش درست بشه؟
نمیدونم والا سرعت 30 تا 50 کیلوبایت و پینگ 1700 سرور داخل و 2700 سرور خارج
شما گوگل مثلا میارید بالا چه طوره؟
آقای محترم میگم پینگ 2700 با سرور خارج چه طور میخواید باشه ؟ 10 دقیقه طول میکشه تا بیاد بالا
با همین شماره مشکل دارید ؟
نخیر با مودم هم مشکل دارم
یعنی با دو تا شماره مشکل دارید؟
بله !!!!!!! (میخواستم بکشم یارو رو اینجا)
مدل گوشیتون چیه؟
آیفون 6s پلاس
متوجه نشدم
(داد زدم) آیفون 6s پلاس
بالای گوشیتون E هست یا H ؟
هیچ کدوم آقای محترم !!!!! LTE هست 4G !!!!!!
آدرس بدید فرم پیگیری پر کنم براتون
---------------------------------------
یعنی واقعا اینترنت ...... شون یکطرف خودشون یک طرف دیگه
۵تا ۸ مسلما بهتره ،چون ۲ تا ۵ ملت بیدارن،خرابن رو نتنقل قول:
مگه 5 تا 8 هم داره؟نقل قول:
من دیشب برای اولین بار 2 تا 8 رو گرفتم . توی برنامه "ایرانسل من" زده بود سقف دانلود 20 گیگ ولی توی یکساعت برای من 5 گیگ تونست دانلود بشه .
ترفند خاصی داره؟
تایید میشهنقل قول:
جدا،نمیدونم این جمله ی «گوگل تست کنید ببینید میاد بالا یا نه»تو دهن همشون هست یعنی دانششون از اینترنت در حل گوگل باز کردنو سرچ کردنه،به خدا قسم من میگم اینا هیچ کدومشون نمیدونن rssi و snr و غیره چیه،بعد گذاشتنشون پشت تلفن شعر بگن فقط ،چهار پنج بارم چند روز پیش زنگ زدن از ایرانسل تو بازه های زمانی مختلف جواب ندادم،بهرحال یکی تو این کوچمون گیر میاد که بازبون خودش حالیش کنه نتشون بدرد مس..اب هم نمیخوره
اینی که شما گرفتین بسته ۱ساعته بود،۹۰۰ت بود نه؟بسته ۳ساعته ۲تومن ساعت ۴:۵۵بگیر فعال میشه تا ۸تمام برونشنقل قول:
آره درستهنقل قول:
اگه بیدار بمونم همینکارو میکنم .
رکورد دانلود چقدر بوده؟ :n02:
برامن یبار تونستم از پنج تا هشت ۲۳گیگ بگیرم با ۳g ،اونموقع همه پا وایمکس بودن منطقه خلوت بود الان که افتضاحه با 4g نهایت ۲۰گیگنقل قول:
تهران هستی؟نقل قول:
ببین دیشب توی نیم ساعت دوم سرعت خیلی اومد پایین که گوشی رو ریستارت کردم درست شد . این اتفاقیه یا عمدیه؟ با خیالت راحت نمیشه گذاشت دانلود رفت خوابید :n02:
رمز موفقیت در دانلود زیبا و بیاد ماندنی ،سحر خیز بودن است و دیگر هیچ..:n02:نقل قول:
بجای اینکه تا ساعت هشت بیدار بمونی برا دانلود برعکس ساعت ۴:۴۵بیدار شو،هم حواست به دانلود هست یدفه قط نشه هم اینکه یدفه دیدی دانلودات تموم شدن بخای چند تای دیگه هم بزاری جفتش،بنده اهوازم،اگه میخای نت ثابت باشه و قط نشه ،یدونه از همین مودم های usb بگیر خودتو راحت کن،سرعتشم بهتره نسبتا