دوستان کسی در مورد سازمان ایثارگران نزاجا واقع در لویزان چیزی می دونه؟ اگه اونجا پذیرش بشیم خوبه یا نه؟
Printable View
دوستان کسی در مورد سازمان ایثارگران نزاجا واقع در لویزان چیزی می دونه؟ اگه اونجا پذیرش بشیم خوبه یا نه؟
سلام به همه دوستان
یک سری سوال داشتم که از همه دوستان تقاضا دارم جواب بدند...
من 93/09/20 تاریخ یکساله فراغت از تحصیلم تموم میشه و باید دفترچمو ارسال کنم و موازی با این کار در حال دریافت امربه هستم که تا برج 11 طول میکشه کاراش،حالا چند تا سئوال
1- اینکه اگه الان دفترچه رو ارسال کنم تاریخ اعزامم کی میخوره؟ (از همه دوستانی که جدیدا دفترچه ارسال کردند خواهش میکنم بگن اعزامشون کی خورده؟)
2- اینکه بهتره عادی ارسال کنم تا مدت زمان بیشتری داشته باشم یا پزشکی اقدام کنم تا مدت بیشتری بتونم کش بدم قضیه رو تا برج 11 (من تو لیسانس معاف از رزم از چشم گرفتم و هم اکنون فوق لیسانس دارم)
3- همین مسئله معاف از رزم چرا وقتی لیسانس از چشم گرفتم الان تو فوق لیسانس معاف از رزمم نیست( حتی تو برگه سبزه دوره لیسانسم نوشته که شما طبق ماده فولان معاف از رزم شناخته شدید)
ممنون خواهش میکنم از همه دوستان و اساتید راهنمایی کنند.
من یک سوال ساده داشتم اگه سربازی نریم چی میشه ؟:n02: میان می گیرنمون ؟ یا نه ؟:n09:
کی باید خودمون رو معرفی کنیم ؟:n02:
1- 60 درصد اسفند میخوره ، 40 درصد اردیبهشت .. میتونید از +10 بپرسیدنقل قول:
2- پزشکی اقدام کنید میتونید کش بدید ! ولی بلافاصله بعد تموم شدن کمیسیون برگ اعزام صادر میشه و دیگه دست شما نیست
3- نمیدونم
ممنون از پاسختوننقل قول:
یعنی امکان این که اول برج 10 بیوفته صفره نه؟ من میترسم هفته دیگه ارسال کنم اعزاممو بزنن اول دی! خیلی میترسم اگه اینطوری شه یکسال دوندگی امریه ام هدر میره!:n03:
کسی نیست از دوستان که تازگی ها دفترچه پست کرده باشه؟؟ اعزامتون کی خورده؟
اعزام اول دی دیگه فک کنم خیلی وقته پر شده فک نکنم اونوقت بیوفتی حالا سوال کنی بهت میگننقل قول:
من که دو هفته پیش پست کردم اول اسفندم اگه بخوای اسفند بری باید 1 تا 2 هفته دیگه پست کنی
پنجشنبه نظام وظیفه بازه؟! :n02:
نخندید؛ :n23:
5 شنبه ها انگار مملکت صاحاب نداره واسه همین میپرسم. تا ساعت چند هستن؟
مثل بقیه روزهاست یا زودتر تعطیل میشن؟
نقل قول:موارد بالا چندان اهمیتی نداره؛ مهم تر از همه اینه که به احتمال قوی کسی بهتون زن نمیده :n40:نقل قول:
آره میان میبرنتون ناکجا آباد و باتوم و شیشه نوشابه و... :دی (شوخی)نقل قول:
برای خروج از کشور گذرنامه نمیتونید بگیرید
وارد کارهای دولتی نمیتونید بشید
جواز کسب نمیتونید بگیرید
گواهینامه رانندگی نمیتونید بگیرید
و از این قبیل محدودیت ها...
تا زمانیکه به سن 40 (اگه درست اطلاع داشته باشم) برسید و معافیت سنی بگیرید...
بی اهمیت ترین چیز :n05:نقل قول:
موارد بالا چندان اهمیتی نداره؛ مهم تر از همه اینه که به احتمال قوی کسی بهتون زن نمیده :n40:
من هفته پيش دوشنبه فرستادم زدن يكم اسفند، اون طوري كه من شنيدم از حدوداي 28 مهرماه هر كي اقدام كرده تاريخ اعزامش يكم اسفند شده، شما هم هر چه زودتر اقدام كن تا تاريخ اعزامت يكم اسفند باشه چون به احتمال قوي يكي دو هفته ديگه اسفند ماه هم پر ميشه. موفق باشيد
سلام دوستان
کسی میدونه به کدوم دسته از معافیت های پزشکی گواهینامه نمیدن؟
ضوابطش چه طوریه؟
از کجا باید بفهمیم؟
بچه ها همون طور که میدونید خیلی ها هجوم اوردن که سریع دفترچه بفرستن تا غیبتاشون بخشیده بشه و احتمالا تا یکی دو ماه اینده حسابی شلوق بشه و دیگه مثل قبل نباشه که دو ماه بعد اعزام بخوریم یعنی ممکنه مثلا اسفند بفرستی به جای اردیبهشت بیفتی تیر یا شهریور .
حالا با این اوصاف من اگر بخام اعزامم به طور صد در صد بیفته توی اردیبهشت حداکثر تا کی وقت دارم دفترچه بفرستم ؟ چون هنوز یه مشکلاتی هست که نتونستم با دانشگا ه تسویه کنم بعید میدونم تا قبل از 22 بهمن بتونم دفترچه پست کنم .احتمالا یا اخرای بهمن کارم تموم شه یا اواسط اسفند .به نظر شماها اگه بخام اعزامم توی اردیبهشت بیفته (نه زودتر نه دیرتر ) حداکثر تا کی باید دفترچه بفرستم که اون موقع بیفتم ؟
فکر کنم اگر از هفته اول دی به بعد دفرتچه رو پست کنید اعزام شما اردیبهشت خواهد بود چون از یک ماه قبل اعزام بیشتر افراد اسفند شده ! البته اگر کارهای فارغ التحصیلی طولانی شد و اعزام به تیر افتاد می تونید درحواست تعجیل بدید که اکثرا موافقت میشه . شما برای اطمینان بیشتر می تونید از ۱ الی ۲ تا مرکز پلیس +۱۰ بپرسید.نقل قول:
فکر کنم اگر از هفته اول دی به بعد دفرتچه رو پست کنید اعزام شما اردیبهشت خواهد بود چون از یک ماه قبل اعزام بیشتر افراد اسفند شده ! البته اگر کارهای فارغ التحصیلی طولانی شد و اعزام به تیر افتاد می تونید درحواست تعجیل بدید که اکثرا موافقت میشه . شما برای اطمینان بیشتر می تونید از ۱ الی ۲ تا مرکز پلیس +۱۰ بپرسید.نقل قول:
والا با این وضعیت من بعید میدونم زودتر از شهریور بیفتم چون هنوز 3 ماه مونده شما حساب کن این ملتی که توی اذر و دی و بهمن دفترچه میفرستن دیگه اعزامشون میفته اردیبهشت و من ممکنه تیر یاشهریور باشم که اون موقع فقط با درخاست های تمدید موافقت میشه نه با تعجیل چون اردیبهشت پر میشه . .به هر حال امیدوارم این قضیه بخشودگی هر چه زودتر ختم به خیر بشه وگرنه من حسابی بیچاره میشم .من کلی برنامه ریزی کردم اگه اعزامم غیر از اردیبهشت بیفته کلا سربازی رفتنم یه چیز بیخودیه از نظر خودم .چون تمام برنامه هام بهم میخوره.نقل قول:
اولا میتونن بیاد بگیرن و انجام هم میشه فعلا کم هست.نقل قول:
از مهر سال بعد هم قراره هم دستگیری ها بیشتر بشه و هم برای کسانی که مشمول غایب به کار میگیرن مجازات هایی بدن.
سن 40 هم اشتباه هست، در حال حاضر اگه اشتباه نکنم متولدین 38 و ماقبل نیازی به پایان خدمت ندارن. (55 سال)
سلام من هم اکنون دانسجو کارشناسی ارشد هستم یک چشمم بالای 5 درجه ضعیف هست حالا دو تا سئوال دارم
1- با چه درجه ضعیفی چشم من معاف میشم؟ یک چشم
2- آیا الان که در حال تحصیلم میتونم برای معافیت اقدام کنم؟
رفتم پلیش +10 کد ملی رو گفتم، گفت اصلاً هیچی نوشته نشده!
دانشگاه بعضی معافیت های تحصیلی رو میده نظام وظیفه، بعضی ها رو هم میفرسته پلیس + 10
مگه بانک اطلاعاتــشون مشترک نیست؟
حالا شنبه باید برم نظام وظیفه.
الان تصمیم دارم همینطوری یهویی برم خودم رو معرفی کنم.
فوقش دانشگاه کار معافیتم رو انجام نده و عملاً من مشمول غایب محسوب بشم.
خُب اگه قبل از 22 بهمن برم اضافه خدمت نمیخورم.
به نظرتون اینکار درسته؟ کلاً مشکلی پیش نمیاد؟
بـبینیم و تعریف کنیم :n05:نقل قول:
من امروز برگه اومد درخونه ...
نیروهوایی سپاه اردکان یزد ؛ 19 آذر باید برم ...
فقط نوشته برگه واکسیناسیون همراتون باشه من هرچی میگردم نیستش , اگه گم شده باشه باید چیکار کنم ؟
سلام .دوستان بنده معاف از رزم اعصاب هستم لرزش و تر کردن کف دست هم دارم و 5 تا هم روزی قرص اعصاب مصرف میکنم میخواستم بدونم شرایط من چطوری خواهد بود در سربازی آموزش چگونه خواهد بود؟وسواس شدیدی هم دارم.میخوام قرصامو ببرم اونجا مصرف کنم چون اگه نخورم قرص وضعم خرابتر میشه
با توجه به اینکه شما به قرص احنیاج دارید پس توصیه میکنم از پزشکتون یک نسخه به همراه داشته باشید،شرایط شما در خدمت هم به نوع ارگان و هم به یگان بعد اموزشی منوط میشه ، اموزشی از لحاظ روحی و روانی قابل مقایسه با یگان نیست شاید از لحاظ قیزیکی در ابتدا فشار زیادی احساس کنید البته شما به مدرک تحصیلی خودتون هم اشاره نکردید. در برخی از یگان ها در درمانگاه بخش مشاوره دارند بهتره به انجا مراجعه کنید و مشکل خودتون رو مطرح کنید تا شاید حداقل از دادن کار ها و پست های پرتنش به شما جلوگیری شود.نقل قول:
جای نگرانی نداره شما برگه سبز رو به همراه داشته در ان تاریخ واکسن درج شده.نقل قول:
بو واکســـــــــــــــــــــ ـن میاد!!!!!!!!!!!!!
چند تا سوال داشتم
1.پدر من سرهنگ بازنسشته نیروی هوایی بوده و 6 سال و خرده ای تو جنگ بود ک با امتیاز ایثارگریش کلا داداشمو معاف کرد اما امتیازش برای معاف کردن من کافی نیست ولی از خدمتم کم میشه.میخواستم بدونم الان بابت هرماه کم کردن خدمت،چقد امتیاز میخواد و اصلا نحوه محاسبش چطوره؟
2.من محل خدمتم تو شهره خودم میفته دیگه انشالله(با شرایط بالا)؟(فرض کنیم از پارتی استفاده نشه)
3.کدوم یگان بهتره تو تهران واسه خدمت؟
بنده دیپلم هستم دانشگاه میرفتم به دلیل مشکل اعصاب نتونستم ادامه بدم و انصراف دادم.ضمنا این قرص ها باعث گیجی و خواب آلودگی هم میشه با این شرایط چیکار میشه کرد مثلا شب نمیتونم راحت بخوابم ولی به جای آن ظهرا میخوابم.رفتن به سربازی با این وضع به نظرتون چگونه خواهد بود ؟البته دکترای کمیسیون بیماری منو تشخیص دادن و گفتن بهت پست شب و اسلحه نخواهیم داد
یعنی همون برگه سبز رو ببرم کافیه؟ کپی یا اصلش رو ببرم؟نقل قول:
نمیشه برم همونجا که واکسن زدم واسم یه برگه واکسیناسیون دیگه بده؟
①چنانچه بعد از گذشتن سنوات مجاز بخوایم انصراف بدیم، چه مشکلی پیش میاد؟
آیا به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی اضافه خدمت میخوریم؟
اگه خود دانشگاه برای ترم های اضافه درخواست معافیت تحصیلی کنه چی؟
②لیست مدارکی که برای اعزام لازم هست رو از پلیس+10 گرفتم. نوشته:
- نامه دانشگاهی مربوط به نظام وظیفه
این نامه چیه؟ اول باید تصفیه حساب کنیم تا این نامه رو بدن؟
اگه بعد از گرفتن نامه و ارسال مدارک مشکلی به خاطر نداشتن معافیت تحصیلی پیش بیاد میشه راحت پیگیری کرد؟ یا باید کلی عذاب بکشیم؟
③یکی دیگه از مدارک این بود:
افتتاح حساب عابر بانک سپه و تهیه رسید چاپی از حساب از داخل بانک.
این حساب برای کل سربازی هست یا فقط آموزشی؟
آخه بعضی ها میگن برای ناجا باید حساب قوامین باز کرد.
چند تا سایت رو دیدم، بخشی از متنـشون اینه:
محتوای مخفی: ؟
حالا چکار کنم؟ همین حسابی که پلیس+10 گفته رو باز کنم یا بمونم بعداً انجام بدم؟!
آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اين مورد رو زياد نميتونم راهنمايي كنم اما معمولا اگه سنوات گذشته باشه شما بايد به آموزش مراجعه كنين يا اونا خودشون شما رو خبر مي كنن كه برين ببينين اجازه ميدن ترم جديد رو ادامه بدين يا نه
2- شما براي اينكه در دانشگاه تحصيل كنين براي شما معافيت تحصيلي صادر شده وقتي شما با دانشگاه تسويه (و نه تصفيه) حساب مي كنن و امور فارغ التحصيلان، فارغ التحصيلي شما رو تاييد مي كنه شما رو ميفرسته به امور نظام وظيفه دانشگاه تون كه اونا يه نامه ميدن كه داخلش خطاب به نظام وظيفه نوشته شده كه معافيت تحصيلي شما باطل بشه، اين نامه رو بايد ببرين پليس + 10
3- حالا شما حساب سپه باز كن كار سختي نيست (در مقابل تسويه حساب با دانشگاه)، براي آموزشي كه يك ماه اولش رو كه پولي براتون واريز نميكنن، حقوق ماه دومتون رو هم دو هفته الي يك ماه بعد از آموزشي واريز ميكنن
خود من 1 اسفند امسال اعزامم اما سه ماه و نيم قبلا تو نيروي انتظامي خدمت كردم و هيچ كس اون زمان نگفت حساب قوامين باز كنيم اما الان رو نميدونم
از پزشک نامه داشته باش.نقل قول:
به هیچ وجه اسلحه تحویل نگیر.
1- جدول داره تو سایت نظام وظیفه، شما بگو چند ماه جبهه مونده بگیم، در ضمن باید متولد 72 و ماقبل باشین.نقل قول:
2- انشالله
3- هنوز شما باید نیروتون تعیین بشه بعد (منظور از نیرو: ناجا، ارتش، سپاه، وزارت دفاع)
در مورد خواب آب بندی میشین، به هر حال شما سربازین و سربازی برنامه سین داره، نمیشه هر وقتی خواستین بیدار بشین و بخوابین.نقل قول:
دوستمون توضیح دادننقل قول:
در مورد حساب شما باید سپه حساب باز کنید و هم پلیس +10 شماره حساب میخواد و هم در آموزش و...
در سپاه فقط میگن دوباره از انصار حساب باز کنید، ناجا و... به سپه واریز میکنه.
سلام دوستان
یه سوال
اگه کسی آنشا داشته باشه برای نیرو زمینی سپاه ... بچه تهران باشه و لیسانس کامپیوتر
برای آموزشی احتمال داره کجا بیفته ؟؟؟
در کل مکان های آموزشی نیروی زمینی سپاه مشخصه ؟؟؟
در اكثر مراكزي كه واكسن مى زنن نام شما در دفترى ثبت ميشه ، ببينيد متقاعد ميشن كه برگه جديد صادر كنن و گرنه همون برگه سبز اصل يا المثنى كه مهر مركز پليس +١٠ رو داشته باشه كفايت ميكنه.نقل قول:
دوست عزيز ، بهترين قضاوت كننده در مورد شرايط خودتون ، خود شماييد! خدمت و پادگان نه شبيه دانشگاه نه جامعه، با توجه به مدت زمان بلند ان چه ٢١ يا ٢٤ ماه عملا باغث فرسايش روح و جسم ميشه ، از طرفى چون شما ديپلم هستيد اكثرا در پادگان و در جمع سرباز هاى ديپلم و زير ديپلميد گاها رفتار هاى انها با هم مناسب نيست حرف هاى ركيك و زشت در بين برخى از انها رواج داره به علاوه رفتار پرسنل كادر رو هم بايد يه اضافه كرد، بحث ندادن اسلحه و نگهبانى نيست من ديدم سربازهايي رو كه مشكلات به مانند شما داشتن و موجب اسيب رساندن به خود و ديگران شدند كه شايد تا پايان عمر با ان بايد بسوزند و بسازنند . در مورد زمان خواب هم امكان پذير نيست چون در خدمت يك برنامه از قبل تعريف شده وجود داره و همه چيز بر مبناى ان است .نقل قول:
اگر عزم به رفتن به خدمت داريد از همان روز اول تمام مشكلات خودتون رو با فرمانده يگان يا حتى پادگان در نيان بگذاريد تا ان ها متوجه وضيعت شما و همجنين تبعات ان باشند.
بچه ها یه سوال داشتم، قطعا بچه ها قبلا پرسیدن ولی نتونستم جوابش رو ببینم.
اگر فرض کنید شخصی 10 ماه خدمت کرده و دانشگاه قبول میشه و میره دانشگاه. بعد از اتمام تحصیل مجددا به همون یگان برمیگرده یا ممکنه یگانش مثلا از لشکر x به لشکر y تغییر کنه.
شما اگر قبلا مثلا ارتش خدمت کردی و نیروی زمینی هم بودی و رفتی دانشگاه و بعد درخواست اعزام مجددا دادی حتما مجددا همان نیروی زمینی ارتش می افتی! ولی ممکن است قبلا در غذاخوری خدمت می کردی ولی الان بیفتی دژبانی و یا برعکس و یا از این قبیل! موفق باشینقل قول:
چرا شما رو معاف دائم نکردن؟:n27:نقل قول:
پیرو سوال دوست عزیزمون من هم یک سوال دارم :نقل قول:
شهر یا استان که عوض نمیشه ؟ مثلا اگه قبلا توی اهواز بودیم بعد از دانشگاه تو همون یگان ولی یه شهر دیگه بندازنمون ؟
ممنون از پاسختون. پس اینطور که من متوجه شدم شخص اگر در ستاد مشترک برای مثال در حال خدمت بوده بعد از تحصیل باز در همون ستاد مشترک خواهد بود تنها با این تفاوت که ممکن هستش کاری که اونجا انجام میداده تغییر کنه.نقل قول:
شهر شما هم عوض نمی شود. مگر اینکه مجددا پذیرش یا اقدام برای امریه در جای دیگری بگیرید. واگرنه حوزه نظام وظیفه بعد از گذراندن دوران تحصیل حتما در همان یگان و شهر قبلی ادامه ی خدمت را منظور می کند. می شود گفت یک جورایی مرخصی گرفتید و رفتید درس خوندین و بازگشتید!نقل قول:
بله دقیقانقل قول:
کلا 6 سال و سه ماه 26 روز جبهه بودهنقل قول:
1- جدول داره تو سایت نظام وظیفه، شما بگو چند ماه جبهه مونده بگیم، در ضمن باید متولد 72 و ماقبل باشین.
2- انشالله
3- هنوز شما باید نیروتون تعیین بشه بعد (منظور از نیرو: ناجا، ارتش، سپاه، وزارت دفاع)
شما امتیاز معاف کردن یک نفر رو ازش کم کن،ببین چقد باقی میمونه.
البته برادرم رو سال 88 معافیش رو گرفت.حالا نمیدونم نحوه محاسبه فرق کرده یا نه
بچه ها من تعجیل زدم از 1/12به 1/10 هنوز جوابش نیومده!همه میگفتن 2روزه وتوی خود برگه نوشته بود حداکثر یک هفته!
الان دو هفته شده وجوابی نیومده.چیکار کنم:n34:
الان تقریبا23 روز مونده تا اعزامیای 1/10 که باید برگه ابی رو پست بیاره دم خونه،اما برا من هنوز موافقت یا عدم موافقتش مشخص نیست.
من بدجور استرس گرفته:n27: