دوست عزیز من متوجه نشدم در مورد کیفیت خط. آخه زنگ زدم بخش فروش شهرمون گفتن سرعت بستگی به کیفیت خط داره. آیا میشه کیفیت خط رو بالا برد ؟ مربوط به سیم کشی خونه است یا مخابرات ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من متوجه نشدم در مورد کیفیت خط. آخه زنگ زدم بخش فروش شهرمون گفتن سرعت بستگی به کیفیت خط داره. آیا میشه کیفیت خط رو بالا برد ؟ مربوط به سیم کشی خونه است یا مخابرات ؟نقل قول:
مال من امروز هی قطع میشد تا اینکه زنگ زدم پشتیبانی و گفتم همه چی طبق معمول بوده ولی همش نت میپره،ایشونم لطف کردن تنظیما مودمو چک کردیم و مشکل تا الان رفع شده،شمام یه امتحان کننقل قول:
سلام داداشنقل قول:
ما که پیروزی هستیم خیر!
اگه دوستان مشهدی دیگه هم نظر بدن خوبه.
سلام دوستان
از این شرکت اصلا اینترنت محدود نگیرید که بدرد نمی خوره .
من 2 مگ تستی گرفتم و سرعت شبانه ثابت و همیشه بین 30-60 کیلو هست و در حالی که مرکز خلوته . دیگه سوال نپرسید که جوااب نمیدم . جمله از این واضح تر چی میخواین:n02:
نه فکر نکنم اتفاقا من خودم از این شرکت 2 مگ محدود دارم که شبا سرعتش 400-500 هست و دیشب 8 گیگ دانلود رایگان داشتم از سرور خارجی :n16:
خب خب فیلمبرداری از دسکتاپ شما به ایمیل من فرستاد شود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست خواهش میکنم تعداد فریم بر ثاینه به یک بزن چون ججم خیلی کم است تا 1 ساعت طول بکشید مرسینقل قول:
نقل قول:محدود یا نامحدود ؟؟!!نقل قول:
منم محدود دارم دیشب ۷ گیگ دانلود داشتم ( البته واسه من رو ۴ مگ بسته شده - واسه اونایی که کمتر بسته شده خب در نتیجه کمتر هم دانلود میکنن !)
نشد من صبا زنگ بزنم پشتیبانی و راضی باشم
دانلود داشتم با همون خط 9مگ ئ طرحمم 2مگهخ اونوقت از دیروز هی قعطی داشتم ،زنکگ زدم تنها کاری که کرده خطو از 1 و 9 اورده بسته رو 512 و 4مگ
وقتی 2روز پیش درست بوده دلیله این کارو نمیدونم:(
دیشب ندیدم سرعت رو چند بود چون 12 خوابیدم سیستم رو روشن گذاشته بودم الان که نگاه میکنم
اینقدر به مگابایت دان کرده2728.88:n28:
کسانی که میخوان خطشون بره رو 9 مگ وارد پنلشون بشن و چت آنلاین رو بزنن و درخواست خودشون رو بدن:n24:
من دیروز اینجحوری تونستم درخواست بدم تلفنی قبول نمیکردن:n09:
ولی انگار واسه من گذاشتن رو اتومات ! :n29: دیروز رو 9 مگ بود snr 7 :n21: الآن هم هی تغییر میکنه میشه 6 مگ 4 مگ حتی 1 مگ :n27:
هر 32 ثانیه قطع میشه :n28:
دمشون گرم :n02: بزن دیگه همه چیزو خراب کنن
یعنی مهم نیست که ما چه سرعتی از پارس گرفته باشیم؟
هم 128 و هم 512 و هم 1 مگ و 2 مگ رو روی 9 مگابیت می بندند؟
یعنی مهم نیست که ما چه سرعتی از پارس گرفته باشیم؟نقل قول:
هم 128 و هم 512 و هم 1 مگ و 2 مگ رو روی 9 مگابیت می بندند؟
خب من دیروز 1 گیگ ترافیک اضافه گرفتم ، دیشب شبانم هیچی قطعی نداشت دیگه !!!
واقعا اینا وقتی ترافیک میاد پایین شبانه رو داغون میکنن یا شانسی اینجوری شد !!؟
ظاهرا به کم بودن ترافیک حساسن !! وقتی میبینن فقط ۱ گیگ حجم داری و شبانه ۶ تا ۷ گیگ دانلود میکنی یه جاشون میسوزه هی قطع میکنن کمتر دانلود کنی که سوزشش کم بشهنقل قول:
ولی جالبیش اینه که با افزایش حجم هم فقط چند روز اولش خوبه با اینکه من هیچی از حجم خریداری شدم استفاده نکردم از شب سوم دوباره شروع کردن به قطع کردن البته در فواصل بیشتر مثلا هر ۴۰۰ مگ یا هر نیم ساعت ( حجم که کم بود هر ۳۰ مگ قطع میشدم !! )
مگه حالا روی 9 مگ بسته بشه چه اتفاق خاصی می افته ؟
خب سرعت بالا میره و به 1 مگ هم میرسهنقل قول:
دوستان سرعت آپلود سرويس ٢ مگ چقدره؟پينگ چطوره؟
چرا برا من پشتيباني آنلاين كار نميكنه ؟فقط رو اينترنت پارس آنلاين كار ميكنه؟
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی آنلاین فقط مختص پارس آنلاین هستنقل قول:
سرعت شبانه من که نابود شده
با سرویس 2 مگ 130 الی 140 هست و بالاتر نمیره ولی قبل از تغییر پهنای باند زیر 180 نمیومد.
تو روز مشکلی ندارم .
اینا زرنگتر از ما هستن ! دو سه ماه بعد چند تا سرویس 4 و 6 و ... میزارن و در نتیجه قیمت های بالا رو هم وارد پنل میکنن ! اونوقت باید برا سرویسی که قبلا 25 تومن بود ماهی 40 تومن پول بدی !!نقل قول:
دقیقا" ، دیگه بعد از پنج سال یوزر پارس بودن میتونم حرف درست شمارو تایید کنمنقل قول:
من که از این بیشتر حاضر نیستم پول سرویس اینترنتی بدم شاید هم کلا" اومدم رو سرویسهای پایینتر .
به نظرم بدتر میشه ! چون نویز میره بالا و مشکلاتی که بعضی دوستان دارن پیش میاد !نقل قول:
بیخشید!!!!! به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن شود 20mbpsنقل قول:
دوستان برا من دو گیگ همینطور اومده :n08:نمیدونین قضیه چیه؟؟؟ :n20:
نوش جونت ... یه بارهم برا من 12 گیگ اومده بود خیلی حال کردم.:n06:نقل قول:
درود
دوستان من مدت زمان سرویسم تموم شده بود ولی هنوز 800 مگ ترافیک داشتم
الان که دوباره تمدید کردم اون 800 مگ پریده !!
مگه نباید به این دوره منتقل میشد ؟؟
اگه حجم باقیمانده از خرید طی دوره باشه به دوره بعد پس از تمدید انتقال داده میشه واگر از حجم قانونی دوره باقی بمونه متاسفانه سوخت میشه و انتقال پیدا نمیکنه....اصولا تو ایران همیشه یه جای کار میلنگه و حال آدم رو بهم میزنه:n21::n21:نقل قول:
بچه ها اگه یکی حجم دوره ای داشته باشه و یه 5 گیگ هم حجم بخره ،ابتدا کدوم میره برا مصرف؟
(برا اطلاعات عممومیم پرسیدم:n01:)
اول 5 گیگ حجم دوره ای رو مصرف می کنه و بعدش میره سراغ 5 گیگ حجم اضافه که خریده شده.نقل قول:
5 گیگ اولی در صورت استفاده نکردن میسوزه ولی 5 گیگ دومی در صورت استفاده نکردن به دور بعد و تمدید قرارداد جدید منتقل میشه.
خوب بالاخره ما هم امشب به جمع محدودهای شبانه پارس انلاین پیوستیم بعد از کمتر از 20 روز از ورودمون :n04:
شبانه 3-4 مگ الان زیر 2 مگ واقعا جالب شد:n06:
بالاخره محدودیت ها داره اعمال میشه و خودی نشون میده بچه ها اماده باشین داره میاد اصلا غصه نخورینا:n05:
انگار امشب همه کرجیا چت کردن گذاشتن برای دانلود سرعت شبانه من شده : 180 :n21:
بگیرید بخوابید شب جمعه بابا :n22:
شایدم محدود شدیم رفته پی کارش دیگه....نقل قول:
بلاخره کاره خودشونو کردن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شک نکن محدود شدی چیزی به اسم شلوغی تو پارس انلاین وجود نداره
اگر تا صبح اوضاع به این منوال بود بدون کارت تمومه
همچین گندی زده باشن که من جمع میکنم خطارو میبرم یه خراب شده دیگه....نقل قول:
تایید میشه امشب سرعت یکم واسه من اومده پایین ، همیشه ۴۳۰ دانلود میکرد الان بیشتر از ۳۵۰ نمیشه و همش بین ۳۴۰ تا ۳۵۰ هست
برای بار چندم بهتون میگم و فعلا پارس کسی رو محدود نمیکنه (یعنی فعلا تو سیاست کاریشون نیست) ولی امکانش هست که بعدا این کار رو بکنه ,نقل قول:
سلام. شاید قبلا این سوال پرسیده شده باشه.پیشاپیش عذر میخوام.
دوستانی که خط 2 مگ محدود دارند شبانه با چه سرعتی دانلود میکنند و میانگین هر شب چقدر دانلود میکنند؟
من 1 مگ محدود دارم.2 هفته اول شبی حدود 2.5 گیگی گاهی 3 گیگ دانلود میکردم.ولی الان یک ماهه که شبی نهایت 2 گیگ و عمدتا 1.7 گیگ دانلود دارم
سلام
چرا هیچ کدوم از دوستان تهرانی که خطشون روی 9 مگ هست یه تست نمیذارن ببینیم سرعتشون چطوریه ؟؟؟؟ میشه لطفا بذارن ؟؟
سرعت از 350 تا 450 متغیره و اگه هاستی که ازش دانلود میکنید خوب باشه 7 تا گیگ می تونید دانلود داشته باشید مثلا از اکسپرس لیچ و آپلود باز من دان می کنم که سرعتشون خوبهنقل قول: