دوستان سرعت شبانه رایگان سرویس 1 مگ هنوز 90 کیلو هست ؟
Printable View
دوستان سرعت شبانه رایگان سرویس 1 مگ هنوز 90 کیلو هست ؟
امروز از دانلود ها و p30day دانلود کردم محدود نبود. ولی در اسپیدتست از سرور های Gaamnet/shatel/parsonline/hiweb تست گرفتم محدود شده بود.نقل قول:
+
کاربرانی که شبانشون از سرور داخلی محدود نیست دو روز میتوانند از این پروکســی بصورت رایگان استفاده کنند تا محدودیت سرعت سرور خارجی برداشته شود :
محتوای مخفی: IDM
user: test
pass: test
روز که محدودیتی ندارم! الانم تست کردم و سرعت حداکثر بود!نقل قول:
الان دومین شبه که داره 1 گیگ دانلود میکنه
محتوای مخفی: Picture
صبح زمان رایگان امتحانش میکنم، دستت درد نکنه.نقل قول:
دوستان دو عدد کد تخفیف ثبت نام اولیه ۲۲ تومانی دارم جمعا ۴۴ هزار تومان با قیمت مناسب واگذار می گردد دوستانی که مایلند پ.خ کنند.
این کدهای تخفیف رو برای سرویس آ مثل اسیاتک هم میشه استفاده کرد ؟؟!نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تستی که گرفتم برای تایم رایگان بود که محدود نبود.نقل قول:
خیر.........نقل قول:
دوستان برنامه ای چیزی هست که بتونم کانکت ها دیسکانکت های مودمو که تو یک روز انجام شده رو ببینم؟؟
سرعت شبانم کاملا محدود شده، چه سرور آسیاتک چه سرورر خارج!
512 دارم، سرعت 60 محدود کردن :n35:
سلام کسی در این مورد میتونه نظری بده !
دانلود در ساعات رایگان شبانه با چیز شکن کریو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان دانلود بدون چیزشکن :
منظورم سرعت دانلود هست که اینقدر دچار نوسان و فرق میشه ! دانلود از سرور خود اسیا تک هست با اینترنت 1 مگ
سلام دوست عزیز، زمان رایگان امتحان کردم هیچ فرقی نکرد...نقل قول:
دانلود رایگان داخلی آذاده ولی خارجی این نمونش....عینا اینترانت ملی
سلامنقل قول:
در شبانه سرعت سرور داخلیتون محدود نیست؟
اگر محدود نباشه پروکســی حتما جواب میده!
نمونه تست سرعت با پروکـــسی:
والا عکس هم نشونتان دادم، خارجی چک چکه. فرقی نکرد
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
بعید میدونم وقتی داخلی شما محدود نباشه پروکــسی جواب نده! غیر محاله...نقل قول:
اینم یه تست دیگه با پروکــسی از speedtest:
امروز اوضاع خوب بود :n26:
تو تایم رایگان در 2 و نیم ساعت . 3 گیگ دانلود شد :n10:
ببین، من دیشب قبل از خواب 4 سیریال خارجی کوچکی برای دان بدون proxy گداشتم. صبح با این سرعت ک ی ر ی به خارج هنوز تموم نیستند. Proxy شما رو تو idm فعال کردم، جند دقیقه تماشا کردم دیدم هیچی نشده. یک فایل جدید از خرج رو هم شروع کردم هرچه کردم idm لینک را برای داناود قبول نمیکرد.
از دانلود ها/میهن دانلود و... امروز در شبانه تست گرفتید؟نقل قول:
از داخل دو قسمت leftovers با سرعت 600kbs رایگان دانلود کردم...عادی بدون proxy
داخلی مشگلی نیست، فقط اکثر مستندها و سریالهای اروپایی رو داخلی نزاشتند....
درود. دوستان من چندتا مشکل با آسیا تک دارم کسی میدونه جواب بده اگه حل نشه تا یکی دو روز ديگه ترافیکم تموم میشه ديگه تمدید نکنم و برم سراغ صبانت . کیفیت خطم خیلی خوب هست و مخابرات نزدیک خونست. اول اینکه آیا سرویس های جشنواره که برای کاربر های جدید ارزانتر میدن محدود و بی کیفیت هست یا فرقی نداره. الان سرویس من چهار مگ هست سرعت دانلودم روزها 300_400هست و شبها 100-120 این بنظرم خوب نیست من قبلاسرویس 512 از همیارنت داشتم همین حدود بود حتی روزها بیشتر هم بود. دوم سرعت لود صفحات زیاد خوب نیست. و سوم مشکل اصلی از وقتی آسیا تک گرفتم با چیز پی ان ها هست. قبل از آسیاتک با سایفون یا هات اسپات یا فریدام براحتی فیسبوک میرفتم اما این مدت که از اینها سرویس گرفتم اعصابم خورد کرده یکساعت زور میزنه تا عکسها باز بشه خود قند شکن ها هم نگاه میکنم وقتی وصل میشن ارسالشون نسبت به دریافت بالا هست و تعداد پاکت های ارسالی خیلی زیاده. با همین برنامه ها با اینترنت موبایلم براحتی و بدون مشکل وصل میشم و فیسبوک و سایر سایتها بالا میان اما با آسیاتک مشکل هست.
من احتمال میدم مشکل از لینک های(سرور خارجی) شما باشه.شما برای امشب این لینک رو تست کنید:نقل قول:
کد:http://appldnld.apple.com/iOS7/031-0286.20130914.oNmiv/iPhone6,2_7.0.1_11A470a_Restore.ipsw
نه مشگل از سرور خارجی نیست، الان ساعات غیر رایگان میتونم همون فایل از همون سرور خارجی صبح یا طهر یا شب با سرعت 600kbs یا بیشتر دان کنم.....مشگل از. فقط ساعات رایگان آسیاتک
ایشون احتمالا مشکل تک کانکشن دارن و اژ آپلودسنترها با تک کانکشن دانلود میکنن که با ------ و بدون ------ فرقی ندارهنقل قول:
روزها هم حتما تک کانکشنش بهتر میشه که با همون لینک سرعت بهتری میگیره
عزیزم، فایل سرورهای خارجی همشون فقط حداکثر 2 کنکشن برای دانلود یک فایل میدن. مثل سرورهای الکی isp های داخلی ما نیستند آتشقال کاپیرایت شده با 32 کانکشن نامحدود.....
همون یک تک کنکشن سرور خارجی سرعتش از اون 32 کنکشن داخلی سریعتره...اگر جلوشو نگیرن
آسیاتک کنکشن های خارجی رایگانشو میبنده، تمام شد و رفت. رایگانش شده اینترانت. دیگه این همه بهانه سازی نداره...
نه اینجوری نیستنقل قول:
فقط آپلودسنترها هستن که محدودیت تعداد کانکشن دارن
هر چی اسمشو بزاریuploadcenter، fileserver, hugefiles, kingfiles, uploadrocket, megaupload, etc... خارج مردم با تک کنکشان ببا بالاترین سرعت دانلود میکنند...بپرسی نمیدونند idm چیه. فقط یک چند کشور دنیا که رو یک دست میشه شمرد مجبورند idm برای دانلود از خارج استفاده کنند، چون isp شون دانلود را وسط قط میکنه یا کنکشنی که سرعتش بالاست بسیار محدود میکنه.
عوض اینکه خرج بهینه سازی باند و خط، خرج نرم افزار و سخت افزار برای جلوگیری استفاده کاربران میشه...
پریروز windows10 upgrade بیش از 2 گیگ چند ساعت وقت و حجم غیر رایگان خورد....مایکروسافت اپگرید فقط تک کنکشنه چون خارج کفایت میکنه
دوستان سلام
سرویس 10 مگ شبانه چقدر سرعت می ده؟
می خوام برای امتحان سرویس 10 مگ نیم گیگ بگیرم
بعد اینترنتی ثبت نام کردن بهتر هست یا از نمایندگی شرکت اقدام کنم بهتره
من خودم 2 سال پیش اسیاتک داشتم. خیلی اذیتم کرد ؛ حالا شاید دوباره ریسک کردم
بهترین راه حل metered کردن کانکشنتون هست که اجازه آپدیت خودکار رو نمیده.نقل قول:
Meterd conection یعنی اینترنتتون حجمی هست. تو تنظیمات وای فای قسمت advenced option یه جایی همونجاست.
دوستان باز این نت اسیافا.. چش شده تلگرام عکسا نمیاد لود صفحات کند شده. :n34: خدایا این جمعه رو از ما نگیر :n28:
عزیزان یک چیزه واجب فراموش میکنند. همش به isp هامون فش میدیم ولی مختلف اصلی مخابرات فراموش میکنیم.
همه این بستن کانکشنهای خارجی نحایت دست مخابراته
درسته، میدونم. یک رقم بهتر از اون تو service manager توی services tab میشه windows update را کلا disabled کرد.نقل قول:
ولی یک اپدیت بزرگی 1511 version با 2 گیگ حجم ارزش شو داره
تک کانکشن افتضاحه ویدیو اینا مرخص سرویس شهابه تازه:
تست ساعت 18:30 با پروکــسی:
تست بدون پروکســی:
کسی جواب مارو نداد لطفا بگید چون ترافیکم رو به پایانه اگر اوضاع همینه ديگه تمدید نکنم. مشکل اصلی من با آسیاتک قند شکن ها هستند. با هات اسپات و سایفون یا فریدام و... متصل میشه ولی خیلی کند و آهسته میشه فیسبوک بزحمت بالا میاد. جای ديگه تست کردم با اینترنت شرکت ديگه یا با اینترنت موبایل با این نرم افزارها هیچ مشکلی ندارم. اما با آسیاتک نمیشه. آیا شماهم چنین مشکلی دارید؟ سرعت نتم بد نیست تماس گرفتم پشتیبانی خطم از شش روی 12مگ گذاشتن. سرعت دانلود عادیم بالاتر رفت اما این نرمافزار ها بدتر شد که بهتر نشد. کلا وقتی بهشون وصل میشم بیشتر ارسال دارند تا دریافت!
دوست عزیز از وضع سایر شرکتها اطلاع ندارم. ولی الان پارس انلاین و اسیاتک دارم.نقل قول:
اسیاتک نسبت به پارس از لحاظ استفاده از فیلتــر شکن بهتر هست.
پارس انلاین اکثر روش های tunel زدن رو بطوری محدود کرده که نشه استفاده کرد! حتی vpn داخلی...
پیشنهاد میکنم از سافت اتر استفاده کنی.رو اسیاتک سرعت خوبی داره.
این روشا اصلا توصیه نمیشه همینکارارو میکنن بعد میگن ویندوز هنگیه خب ویندوز آپدیت خیلی مهمه برای ویندوز هر کاری انجام میده یه جورایی باهاش تو ارتباطه وقتی به زور غیرفعالش میکنی یه سری مشکلاتی واسه ویندوز پیش میاد که مهمترینش دیر بالا اومدن ویندوزه که واسه منم پیش اومده بود.نقل قول:
من با بقیه کاری ندارم ولی حداقل در مورد خودم وقتی تو آسیا تک بودم ،سر یه پست اینستاگرام صد بار باید رفرش میکردم،آخر سرم اعصاب خورد میشد!
سایفون به هیچ عنوان کانکت نمیشد بقیه قندون شکن ها هم وصل میشدن ولی سرعت در حد جلبک پایین میومد!
ویدیوی آنلاین کلا تعطیل بود ،تو اون مدتی که سرویسم از آسیاتک بود تو حسرت یه ویدیویی 480 بدون لگ باقی موندم!
پینگ هم که رنگ زیر 400 رو به خودش ندید هیچ وقت!
در یک کلام اگر دانلود خوب شبانه آسیاتک(اون هم نه برای همه و نه در همه مراکز مخابراتی) رو فاکتور بگیریم،دیگه آسیاتک به هیچ دردی نمیخوره!
اتفاقا برای ایران با گرانی اینترنت و محدودیت ها، این بهترین کاره. دست خودته میخوای upgrade کن میخوا نکن. من از اول این کار کردم هر چند هفته آپدیت ویندوز فعال میکنم، هر چی واجبه میکنه بعد دوباره میرم تنظیمات خاموش میکنم.نقل قول:
سلام دوستان
میخاستم ببینم سرویس شهاب 10 مگ سرعت شبانش چنده
ممنون