پس ایکس باکس کی کپی خور میشه؟اسلیم جدید 4گیگ.
2.0.12413.0داشبرد.
پس ایکس باکس کی کپی خور میشه؟اسلیم جدید 4گیگ.
2.0.12413.0داشبرد.
دوستان یک سوال خیلی خیلی مهم :
هیچ راهی نیست که توی ایکس باکس تاریخ اش خودش روز به روز اتوماتیک باشه... آخه هربار که روشن می کنم کنسول رو ( آرکیده) 2005 هست تاریخش... آخه پس این بازی هایی که بر اساس روز و ساعت واقعی کار می کنن چی؟ مثلا فیبل 2 که پول اضافی می داد ، یا fantastic pet کینکت که هر 24 ساعت واقعی مسابقه داره.... حتما باید راهی باشه که خودش تاریخ رو جلو ببره....
مبین کنسولو خاموش میکنی برق آداپتور هم از برق میکشی؟؟نقل قول:
اگه آره خب نکش دیگه.برق آداپتورو بذار همیشه تو برق باشه.اون موقع تاریخ بهم نمیریزیه
یه سوال برام پیش اومد:
برای اسلیم ها هم همینطوریه؟؟؟
من هربار اسليممو روشن ميكردم ساعتش ١٢:٠٠ بود :31:
حتما اينطوريه !
من اسلیم دارم ولی ساعتش اینجوری نیست خاموشش هم می کنم باز ساعت به هم نمی خوره فقط وقتی از برق می کشمش به هم می خوره .
okنقل قول:
پس برای همه ی مدلها همینطوریه.
فکر کردم مایکروسافت اندفعه تو اسلیمها این مشکلو برطرف کرده باشه که نکرده.
tnx
نقل قول:
منم منظورم همون از برق کشیدنش بود !
--------------
Dead Space 2 دی وی دی 1کش رو تموم کردم حالا میگه DVD 2 میزارم توش سریع میگه Disk Unredable !!!
دیسکش هم به شدت تمیزه : دی
پس به شدت بد رایت شده-عوضش کننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این به خاطر این هست که روی مادربورد Xbox هیچ باطری وجود نداره. واسه همین اگه کامل از برق جدا بشه ساعتش reset میشه. مثلاً مادربورد PC یا PS3 روشون یک باتری دارن که با قطع برق هم ساعتشون از بین نمیره. من که هیچ وقت تا حالا نشده ساعتم بدون کشیدن پریز به هم بخوره
البته در یه صورت اگه پریز رو هم از برق نکشین ممکنه ساعت و تاریخ کنسول عوض بشه و بره به سال 2005 !اونم زمانی که تو تنظیمات تیک گزینه Automatically Adjust Clock For Daylight Saving رو فعال کنید.اونوقت ممکنه تاریخ و ساعت رو عوض کنه.
به شدت اشتباه بزرگیه که مایکرو کرده... مگه یه باطری کوچیک چه تاثیری داره؟؟؟ گوشی های خیلی قدیمی باطریشون که در میومد ساعتشون میپرید (جدیدا باطری دارن واس ساعت :دی) ، ایکس360 هم شده مث اونا :دی لااقل میبایست توی اسلیم یه باطری میزاشت :13:
بچه ها شما خودتون رو ناراحت نکنید،من خودم با مهندس های مایکی صحبت میکنم که توی نسل بعدی یه باتری کوچولو:31: بذاره تا ساعت و تاریخ نره به روز عرضه کنسول.............
ولی در کل فکر کنم همون باتری به معماری کنسول و بردها صدمه میزده وگرنه اونا خودشون اینکاره ان..................
حالا چه بحثی شده این باطری :دی
-------------------
به نظرتون تاپیک یه مقدار خلوت نشده !؟! : دی
بچه ها دسته پی اس 3 شتاب سنج توشه که مثلاً تو Heavy Rain باید دسته رو تکون بدی ؟!؟!؟؟! 360نداره چرا :د ی
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده اگه میشه کمک کنی قبلنا که فلش مموری به کنسول اضافه میکردم برای افزایش فضای سیو کردن مشکلی نداشم ولی حالا بعد یه مدتی میخوام اینکارو کنم فلش رو میزارم و کنسول ازم میخواد که کانفینگ کنم منم yes میزنم و فضای اضافه در قسمت مموری ایجاد میشه ولی به محض اینکه فلش رو از کنسول جدا میکنم و دوباره میزارم کنسول دیگه فلش رو شناسایی نمیکنه و میگه دوباره باید کانفینگ بشه مشکل میتونه از کجا باشه خیلی تو مخی هست ..........ممنون
سلام..بچه ها زود الان جوابم رو بدین که میخوام کابل بگیرم...من میتونم کنسولم رو با hdmi به لپ تاپ وصل کنم ؟؟؟؟
توروخدا زود بگین الان ن ن ن ن ن نن ن ن ن ن....
در مورد برد های pcb و prokit ها خبرایی شده که هم ممکنه خیر بشه و هم ممکنه شر !!!
به نظرم گفته های Maximus می تونه درست بوده باشه!!!خب این خوب میشه ولی .... :19:
امیدوارم زودتر به خیر ختم بشه ولی باز در نهایت میشه x360key رو گرفت
اخه دوست عزیز باطری چی کار میخواننقل قول:
به احتمال 99% نه... چون تقریبا تمام لپتاپ ها خروجی HDMI دارن ، نه ورودی... کلا لپتاپ ها تقریبا هیچکدوم (فقط یه سری استثنا هست) ورودی واس تصویر ندارن...نقل قول:
فک نکنم بشه چون جفتشون حالت خروجی تصویر رو شامل می شن و شاید هم برای دستگاه مضر باشه انجام ندی بهتره بنظر من:41:نقل قول:
شاید فرمت فلشت تغییر کرده و با ایکس باکس نمیخونهنقل قول:
نقل قول:
دقیقا درست فرمودید رو فرمت ntfs جواب داد .....
اخه دوست عزیز باطری چی کار میخوان این خارجی ها تا بدونن ساعت چنده در صورتی که اونا 24 ساعته تو لایو هستن و اونجا خودش ساعت اتوماتیک براشون تنظیم میشه.... اونا کنسولاشون همیشه به مودم وصله مثله ما نیستن که بازی تموم شد کنسول رو از پریز بکشم از ترس اینکه کنسول نسوزه با هزارتا سلام و صلاوات میزاریم داخل کمدمون.....اونا دیگه فکرشو نکردن یه مملکتی تو این دنیا هست که اینترنت پر سرعت مثل خواب پریا و میمونه وصد البته حرام میباشد و قیمتش اندازه قیمت لامبورگینی هستنقل قول:
دوستان من قیمت گرفتم، فروشنده گفت 700$ مگه همچین چیزی میشه؟؟؟؟؟
این واقعیت داره؟:18:کد:http://www.dbazinews.com/1390/04/21/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-xbox-360-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8/
شایعه هستش فعلا............نقل قول:
این واقعیت داره؟
اصلا فکر خریدشم نکنید ..........پول مفت به این فروشنده های کچل ندید:2:نقل قول:
اینم تصویری از x360key و چارت اتصالش.می بینید که به باید کنسول باز بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/o2k8571ocsvuag854g24.jpg
امیدوارم مشکل 0225 از طریق نرم افزاری حل بشه و دیگه نیازی به سخت افزار خاصی نباشه.
احتمالش بالای 80% هست.نقل قول:
چون Windows 8 قرار هست به صورت Next عرضه بشه پس باید شاهد تغییرات کاملا اساسی باشیم.
یعنی دقیقا چیزی که ما قبلا در موردش بحث میکردیم سره اینکه ویندوز ها هماهنگی خوبی با Game ندارن الانه MS داره رو این قضیه به طور جد کار میکنه.
البته هیچ وقت این سیستم عامل رو جوری طراحی نمیکنه که بدون نقص باشه چون روی نسل بعد کنسول هاش ممکنه تاثیر سوء بزاره.
SONY باید تو طراحی نسل بعدش یک فکر اساسی رو انجام بده وگرنه با این وقایعی که پیش بینی میشه PS4 از بدو ورودش شکست خورده به حساب میاد.
یعنی فقط مایکروسافت عقلش رسیده که همه 24 ساعته online هستند؟ سونی عقلش نرسیده که اومده باتری گذاشته رو مادربوردش. عجب دلایلی ادم میبینه تو این فروم :31:نقل قول:
این واقعاً یک نقطه ضعف محسوب میشه واسه xbox
دوستان فک کنم یه امیدهایی داره زنده میشه
به نقل از فرومومحتوای مخفی: xecuter
محتوای مخفی: Ubergeek
اینجور که برمیاد c4 زندست :27:و داره رو FW کار میکنه که این یارو گفته یک ورژن دیگری از FW امروز بدستش میرسه و به مرز آماده شدن رسیده.:8::8:نقل قول:
i got another version of the 0225 fw today - its very close to being ready
فقط موندیم دلیل توقف تولید PCB چی بوده . راه حل ساده تری پیدا شده (امیدوارم) یا .. در کل فقط صبر چاره کارهست
yadam.nemiad عزیز مث اینکه من و شما داریم با هم اطلاع رسانی می کنیم اون طرف هم من بعد شما پست زدم.:10:نقل قول:
پیرو پست قبلی،جناب Ubergeek این پست رو هم داده :
نقل قول:
ill post a guide tomorrow - relax
قضیه اینه که راجع به فلاش کردن fw 0225 پرسیدن و اون هم گفته فردا راهنماش رو میزارم .کد:http://team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=67545
پس میشه گفت Fw آماده است ولی کیت تموم شده.
امیدوارم نیازی به سخت افزار خاصی نباشه.
بله اتفاقا این میتونه دلیل خوبی باشه واسه ساعت نذاشتن تا ملت همیشه تو لایو on باشن خیلیم فکر زیرکانه ای هست و بنظر من از زرنگی این کارو کردن نه لینکه ضعفی باشه...کمی دقت کنی میفهمی اینکارشون از خیلی ابعاد بنفعشون هست چون ملتو مجبور میکنه که تو لایو on بشن و شاید از این طریق بتونن بر سیستم کپی رایت بیشتر نظارت کنن.نقل قول:
یعنی فقط به خاطر اینکه تاریخ کنسول بهم نخوره !؟نقل قول:
این قضیه اینقدر کشدار شده که دیگه داره عقده میشه همه میخوایم زودتر یک نتیجه راحت و کم هزینه و کم دردسر پیدا کنیمنقل قول:
خسته نباشی دوست عزیز:20:
خوب یهنی چی یهنی ما با کامپیوترم میتونیمx360بازی کنیم.............آخه یعنی چی.من که فکر میکنم شایعستنقل قول:
ساعت نذاشتن میتونه یه بهانه ای باشه واسه این که همیشه تو محیط لایو باشی .....نقل قول:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
اگه اینجوری باشه که همه باید با کنسول ها خداحافظی کنن عجیب بنظر میرسهنقل قول:
عزیز دل، من به لایو وصل نشم هم ساعتم هیچوقت به هم نمیخوره. دلیلشم اینه که من از برق نمیکشمش هیچوقت- . مگه اینکه برق بره که اونم همیشگی نیست. پس من یکی مجبور نیستم به لایو وصل شم و مطمئن هستم که تنها نیستم. کلاً با به هم زدن ساعت نمیشه ملت رو مجبور به استفاده از لایو کرد. حالا نظر شما محترم واسه خودتنقل قول:
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
منم موافقم. اگه اینجور باشه دیگه چیزی به نام" بازی انحصاری xbox "معنیشو از دست میدهنقل قول:
حالا آنچنانی هم انحصار نیست یه Geow از این همه بازیهاش بنظر من ارزش داره در ضمن الان خیلی ها دارن X360 رو روی PC بازی میکنن Emulater خیلی وقت هست اومده!:20:نقل قول:
مگه فقط GeOW هست؟ کلی بازی دیگه هم هست. ولی بحث emulator جداست. واسه PS3 هم emulator هست. اما اینجوری دیگه مایکروسافت نمیتونه روی بازی های انحصاریش تبلیغ کنه ( اینجور که سونی داره میکنه ). چون اگه یکی بخواد ملاک خریدن xbox رو بازی های انحصاریش قرار بده و در غیر اینصورت بره مثلاً PS3 بگیره (مثلاً ) 100 درصد میره PS3 میگیره و بازیهای xbox رو تو PC بازی میکنه. کلاً اگه اینجوری باشه راستش یعنی xbox360 منقرض شده. چون همه الان PC دارن. چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که برن Xbox بخرن؟ اگه بحث انلاین بازی کردن باشه که بدون شک مایکی انلاین xbox رو هم میتونه با PC یکپارچه کنه ( همین حالاشم هم تو Windows Phone قسمت xbox هست هم توی ویندوز game center هست )نقل قول:
================================================== ============================
بچه ها کسی dynasty warrior 7 رو تو xbox بازی کرده؟ جالب هست؟ گرافیکش چطوره؟ میارزه؟ افت فریمش خیلی هست؟ من با 5 و 6 تو PS2 خیلی حال کردم
بنقل قول:
بابا اصلا همچین چیزی نمیشه کلا شایعست.................اون موقع به قول شماX360منقرض میشه..اونموقع ماکرو بدبهت میشه که................