آقا من حواسم نبوده اون بسته شاتلند 50 گیگی رو فعال کردم
راهی نیست پیگیری کنم بشه همون 5000 گیگ؟
Printable View
آقا من حواسم نبوده اون بسته شاتلند 50 گیگی رو فعال کردم
راهی نیست پیگیری کنم بشه همون 5000 گیگ؟
مگه میشه!! مگه داریم؟؟!نقل قول:
کمپین اعتراض کاربران به حذف ترافیک رایگان آپلود از سوی سرویس دهندگان اینترنت آسیاتک، شاتل و غیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما مطالعه کنید :n16:
تو سایت شاتل در مورد بسته ترافیک ایران نوشته:
خوشبختانه مبتنی بر همین مصوبه و البته پیرو سیاستهای تشویقی شاتل، از روزهای قبل موفق به ارایهی “بسته ترافیک ایران” با قیمت جذاب ۱۰ هزار تومان برای ۲۰۰ وب سایت پربازدید با تضمین حداقل ۱۰۰ گیگابایت ترافیک شدهایم که خبر آن پیشتر تقدیم گردیده است.
موقع خرید بسته در myshatel اینطور نوشته:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 50 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
ادم میمونه کدومشو باور کنه!:n02:
اینجا ایرانه!!!:n02::n02:نقل قول:
بعدش من اصلا اون دوتا مصوبه ای که شاتل گفته اصلا نتونستم پیدا کنم تو سایت کمیسیون مقررات و تنظیمات
مصوبه 251 و 253
دوستان کسی لینک اینها را داره بزاره همینجا
دوستان این 50 گیگ که به پنل اضافه شده به عنوان هدیه چیه؟
50 گیگ ترافیک ایران هستش؟ یا 50 گیگ شاتللند؟ یا 50 ایران + 5000 گیگ شاتللند؟
سلام دوستان
فعلا
اينترنت همون سيستم اينترنت قديم
كلاس I همون اينترانت كه داخلي جديد اومده
ارسال هم كه فعلا رايگان
درسته ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
اگر توی پنلتون علاوه بر 50 گیگ سایت های سرزمین شاتل زیرش یک 5000 گیگ هم با همان عنوان سایت های سرزمین شاتل نوشته شده یعنی هر دو تا رو دارید (( البته ممکنه تاریخ این دو تا با هم نخونه پس حواستون باشه )) در غیر این صورت فقط 50 تا رو دارید
دوستان من باز هم تکرار میکنم برای تخلیه از شاتل اصلا نترسید حرفم با جشنواره دار ها هست اینها هیچ پولی بابت تخیله و یا جریمه از شما نمی گیرند و جرات این کار رو هم ندارند و خیلی راحت جشنواره دار ها رو تخلیه میکنند . من خودم تلفنی از شون پرسیدم و گفتند پولی گرفته نمیشه و علاوه بر اون یکی دو تا از دوستان هم توی پست های قبلی گفتند که جشنواره داشتند و بعد اینکه حجمشون تموم شد خیلی راحت تخلیه کردن گول بعضی از افراد رو نخورید . مخصوصا الان که شاتل اپلود رو میخواد برداره دیگه واقعا باید به فکر تخلیه بود.
نزدیک 4 ماهه هست که میگن میخوان وردارن ولی میدونن اگه وردارن مشتری های زیادی میپرن و فعلا هم این کارو نمیکنن(تمام این جمله نظر منه و افراد دیگر ممکن است نظرات متفاوتی داشته باشند)