در مورد این 3 تا مورد : 1- sensivity واحد db و 2- امپدانس - واحد : اهم 3-Response Bandwidth واحد kh ،
میشه توضیح بدین که مقادیر db و ohm و kh بالاتر بهتره یا پایین تر ؟
Printable View
در مورد این 3 تا مورد : 1- sensivity واحد db و 2- امپدانس - واحد : اهم 3-Response Bandwidth واحد kh ،
میشه توضیح بدین که مقادیر db و ohm و kh بالاتر بهتره یا پایین تر ؟
با سلامنقل قول:
بله بنسبت تغيير قيمت تغيير كيفيت هم داريم كه بعضا براي اماتورها محسوس نيست و براي حد حرفه اي تغيير كيفيت صدا به ١٪ يا ٢٪ ميرسه ولي اختلاف قيمت نجومي ميشه.
براي هدفون هاي حرفه اي ظاهر و فشن مهم نيست فقط كيفيت ساخت مهم هست و شركت هايي كه به ظاهر ساخت هدفون اهميت ميدن مطمعنا بدنبال پوشوندن ضعفهاي هدفونشون هستن و شركتهاي هم كه بيش از حد بدنبال تبليغ هدفونشون هستن اين هزينه هاي گزاف رو از مشتريها مجددا بدست ميارن.پس قبل از انتخاب هدفون بهتره تحقيقات كافي در مورد برند و صداي هدفون داشته باشيم و نظرات ديگران رو جويا بشيم .
موفق باشين
كاش rezaomido اينجا بودن يه كلاس اموزشي با توضيحات كامل در اين باره بهمون مي دادن.چند وقته اينجانيستن واقعا جاشون خاليه.مدام به فوروم سر ميزنم شايد اومده باشن يه پستي داده باشن كه يه چيزه جديد ياد بگيريم كه حيف.البته ما كلا اينطوري هستيم تا چيزي رو داريم قدرشو نميدونيم وقتي هم كه نيست حسرت.جايه rave هم خيلي خاليه كه خيلي چيزا ازش ياد گرفتيم و خيلي راهنماييمون كرد.اميد وارم خيلي زود دوباره شاهد فعاليت اين دو عزيز باشيم تا بازم ياد بگيريم و فوروم هم دوباره علمي و محل برسي حرفه اي بشه.نقل قول:
در مورد حساسيت و امپدانس هميشه اونطور كه عنوان ميشه در عمل منطبق نيست(البته در مواردي) ولي بطور كلي بالا و پايين بودن اين واحدها بستگي به سورس پلير داره كه قدرت درايو هدفون رو داشته باشه يا نه.ويا پلير پرتابل باشه يا دسكتاپ.
بعضا اگر براي پلير دسكتاب بهمراه امپ باشه مسلما بالا بودن امپدانس برابر با بالا بودن كيفيت صدا خواهد بود و در پلير پرتابل بدون امپ پايين بودن امپدانس دليل بر بهتر درايو شدن و كيفيت بهتر خواهد بود.
در مورد حساسيت هم همچنان به پلير و نوع هدفون بستگي داره(فول سايز يا inear)كه بالا بودن حساسيت دليل بر قدرت صدا و بلندي صداي هدفون خواهد بود.
متاسفانه چون من اماتور هستم نميتونم دقيقا با ذكر جزييات و اعداد توضيح بدم ولي نظرتون رو جلب ميكنم به تاپيك استاد rezaomido در ( چند نكته در رابطه با انتخاب هدفون) اميدوارم توضيحات ايشون مفيد واقع بشه كه حتما هم اينطور خواهد بود.
موفق باشين
خوب دستان واسه ی سبک Trance کدوم یکی رو تهیه کن بهتره؟نقل قول:
Creative E-830
یا
Creative E-630
بعد ایکه اختلاف قیمتشون چقدره؟ کلا چنده مدل 630 ؟
بعد اینکه 630 تو ایران گیر میاد یا نه؟
با تشکر از سالار جون ...
Creative ep630 قیمت 21 تومن و ep 830 حدودا 40 تا 50 تومن و پاساژ ايرانيان (ولیعصر) این مدل داره.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان عزیز در مورد دو مدل کریتیو 630 و 830 من رفتم یه تحقیقی کردم و خواستم عکسشونو ببینم دیدم که اینا ایرفون هستن و سیم دار!!!!!!من که گفته بودم دنبال هندزفری نیستم و هدفون بلوتوثی دو گوشی بزرگ و بلوتوثی می گردم.......این مدل هایی که گفتید هندفری با سیم هستند که من اصلا این مدلی نمی خوام.....لطفا راهنمایی بفرمایید...
دوستان الان یه کم سرچ کردم تو مدلای کریتیو مدلایی که داشت اینا بودن:
Wp-300
Wp-350
Wp-400
Wp-450
دوستان بهترین مدل از اینا و با کیفیت ترین کدومه؟؟ یا اصلا بهتره برم سراغ سری HQ؟؟؟
کسی با این مدل ها کار کرده یا اطلاعی داره؟؟؟
با تشکر...
دوست عزیز هدفون بلوتوث Nokia BH-503 بنظرم براتون خوب باشه با قیمت 45 تومن.نقل قول:
موفق باشی.
انتخاب اول خودم نوکیا بود،منتها چون دیدم یه مدل بیشتر نداره و اینکه به نظرم اومد مدلای کریتیو و فیلیپس میتونن بهتر باشن گفتم حالا که دارم خرج می کنم پس یه مدل بهتر بگیرم.......نقل قول:
حالا یعنی این مدل نوکیا که گفتید بهتر از کریتیو و فیلیپس هستن؟؟
با سلامنقل قول:
عزيزم اگه صرفا براي سبك ترنس مي خواين ep630 رو تهيه كنين ولي اگه بخواين براي سبكهاي ديگه اي هم استفاده كنين ep830 يا panasonic hje 300 رو تهيه كنين .
موفق باشين