سلام
من ولتاژ خط رو گرفتم در حالت عادی نزدیک به صفره ولی موقع زنگ خوردن تا 120 هم میره البته به صورت نوسانی یعنی 40 - 90 - 120
طبیعیه؟:n13:
Printable View
سلام
من ولتاژ خط رو گرفتم در حالت عادی نزدیک به صفره ولی موقع زنگ خوردن تا 120 هم میره البته به صورت نوسانی یعنی 40 - 90 - 120
طبیعیه؟:n13:
ممکنه ی خط تو ی شرکت اینترنتی نویز داشته باشه تو ی جا دگه نداشته باشه؟ همچین چیزی ممکن هست؟
دوستان الان سرعت 8 مگ دارم به نظرتون 16 مگ ساپورت میکنه خطم
Downstream Upstream TCM(Trellis Coded Modulation) 1 1 SNR Margin 18.5 dB 24.0 dB Line Attenuation 19.5 dB 14.0 dB Path Mode Interleaved Interleaved Interleave Depth 64 8 Data Rate 8160 kbps 512 kbps Max Rate 12000 kbps 1236 kbps Power 19.5 dbm 12.0 dbm INP 0.0 symbols 0.0 symbols INP-SHINE - - INP-REIN - - CRC 0 0
خیر دوست عزیزنقل قول:
با سلامنقل قول:
بله با SNR که مودمتون نشون میده احتمالش هست اما برام عحیبه که Max Rate رو زده 12 مگ ، بررسی کنید اگر مودتون Firmware جدید داره آپدیت کنید
ضمنا پیشنهاد میکنم با اپراتورتون تماس بگیرید و بگید که آپلودتون رو از 512 به 1 مگ ارتقا بدن که توی مکالمه ( صوتی و تصویری ) مشکلی نداشته باشید
همچنین اگر سرویستون رو ارتقا ندادید به اپراتورتون بگید که سرویستون رو Gaming بذاره تا وضعیت Ping بهتری داشته باشید
ببخشید من زیاد سر در نمیارم Max Rate رو زده 12 مگ هست ؟ باید رو چند باشه مگه ؟ مشکل خاصی هست؟ و چجوری سرویسمو ارتقاء بدم ؟ من اینترنت مخابرات استفاده میکنمنقل قول:
و این که زنگ زدم 2020 گفت خط کشش نداره SNR 18 هست آخه یعنی 16 مگ بگیرم راحت جواب میده بدون مشکل و با سرعت 16 مگ SNR چقد پایین میاد و تا چقد SNR پایین بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ممنون
مکس ریت برای شما با توجه به پارامترهای خط باید بالای 21000 باشه!نقل قول:
مودم شما چیه؟
امکانش رو دارید با یه مودم تی پی لینک هم تست کنین و عکس بزارین؟
مودم من ایسوس هست باشه یه مودم دیگه تست میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
حالا چه فرقی میکنه که 12 باشه یا 21000 :n02:
سلام دوستان
من یه کابل جدا برای اینترنت کشیدم.
وقتی خط تلفن خونه رو به سر خط وصل میکنم snr حدود ۳ تا ۴ واحد کم میشه و Attenuation هم ۳ تا ۴ واحد زیاد میشه. طبیعیه؟
سلام،پارامترهای خط به میزانی به تجهیزات و میزان ترافیک isp توی هرمرکز مخابراتی بستگی داره و بله سیگنال به نویز و مکس ریت با تغییر سرویس دهنده اینترنتی،تغییر میکنه،نقل قول: