حالا اینارو داشته باشین ، سعی میکنم تا شب همرو لینک مستقیم بدم انشالله.:11:
Printable View
حالا اینارو داشته باشین ، سعی میکنم تا شب همرو لینک مستقیم بدم انشالله.:11:
سلامنقل قول:
کسپر با اسکن 2 مورد
این 2 مورد باقی موند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اجرا ی فایل 2.exe مثل اینکه دسترسیهاش توسط اپلیکیشن کنترل کسپر مسدود شده
فایل NeoBot_9.60.exe داشت بر روی برنامه جاوا عملیاتی مشکوکی انجام میداد مثل اینکه داشت کدی بر روی این برنامه مینوشت:23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان کسی اینو تست نکرده؟ فکر کنم چیز جالبی باشه،با سندباکس فقط صفحه رو لاک میکنه (ولی انگاری کارای دیگه هم میکنه:13:)نقل قول:
فعلا خودم نمیتونم تست کنم (به خاطر ویندوز و ...)
با سلامنقل قول:
خوب دوستان من این 4 مورد رو اجرا کردم و خواستم با comodo clean essentiol تستشون کنم
خوب من توی xp mode تستشون کردم یکبار فراموش کردم ارتباط اونو با ویندوز 7 قطع کنم با وجود اینکه روی 7 کسپر نصب بود اما یکی از ویروسها به 7 راه پیدا کرد به اسم win32.parite. که کسپر اونو شناخت ولی جالب اینجاست که من یک آرشیو از برنامه های دانلودی توی هارد توی درایو f . e داشتم و همه اونا توسط ویروس الوده شدن و هیچ قسمت دیگه ای اسیبی ندید و کسپر شروع به اخطار داد و خواستم که کند زدایی کنه اما همه برنامه های آرشیو پاک شدنی ( پشتیبان دارم :31:) kasper report
خوب اینبار ارتباط xp mode رو با 7 قطع کردم و ویروسها رو توش اجرا کردم و بعد comodo clean essentiol اجرا کردم بعد از اجرا و اسکن شناسایی شروع شد اما دو مورد رو نتونست پاک کنه
هر کار کردم قسمت killswithsh قابل اجرا نبود
بعد از چند بار ری استارت کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0
xp mode رو خاموش کردم و بعد دوباره روشن کردم اینبار تعدا بیشتر رو شناخت البته همه چیز رو ویروس شناخت از خود comodo clean essentiol تا winrare و.. و لی اینبار تونست پاکسازی کنه
باز killswithsh قابل اجرا نبود autorun analyzer رو اجرا کردم قسمت unsafe رو ببینید
خوب الان وضعیت سیستم توی xp mode چطور هست به نظرتون ؟
با تشکر
و یه تست هم با bitdefender total security 2013نقل قول:
سلام دوستان اون روزی که ویروسها قرار میگرند تست کنند
بعد 1 روز یا 2 روز آنتی ها دیگه شناسایی میکنند
با سلامنقل قول:
هر چند که کمی دیر مخرب ها را تست کردید اما به نظر من emsisoft داره روز به روز به قدرتش اضافه می شود در حالی که هنوز از موتور ikarus استفاده می کند.
با حذف ikarus و استفاده از موتور bitdefender به نظرم خیلی بهتر بشه.
به امید روزی که کاربران به جای nod32 و avg از این ضدویروس قدرتمند استفاده کنند :31:
البته بگم من این جمله اخر را از روی تعصب گفتم. اصلا از nod32 خوشم نمیاد. :20:
با تشکر
سلامنقل قول:
بله درسته کلام شما
پیشرفت خوبی داشته توی این مدتی که من در جریان بودم
توی هر آپدیت برنامه ای بهتر از قبل میشه و امیدواریم با نسخه 7 بتونه جایگاه خوبی پیدا کنه جز سه برند اول ایران بشه
البته من همیشه اولی بودم برای تست این دفعه سرم به سایتم گرم بود نرسیده تست بزنم سعی میکنم اولی باشم
سلام دوستان
به نظر میرسه به تازگی 400,000 اکانت یاهو هــک شده ، و اطلاعات کاربریشون برای دانلود در نت قرار داده شده.
یک دیتابیس قدیمی یاهو گویا توسط هــکر ها دزدیده شده و User account information هارو در دسترس عموم گذاشتن.
یاهو هم خبر رو تایید و عذر خواهی کرده.
گزارش Los Angeles times :