دوشاخه ای که میزنی معمولیه یا ضد برق؟نقل قول:
Printable View
دوشاخه ای که میزنی معمولیه یا ضد برق؟نقل قول:
سلام
دوستان من یک مشکل دارم با مودم TP-Link TD-8811!
مشکل اینه که بعضی وقت ها اینترنت از کار میوفته! یعنی به اینترنت وصل هست ولی کاری نمیکنه! به سایتی باز میکنه نه دانلود میکنه! باید 1 بار ریبوت کنم مودم رو تا درست بشه! بعضی وقت ها 10 15 ساعت بدون مشکل کار میکنه ولی بعضی وقت ها هر 5 دقیقه یکبار اینطوری میشه!
و اینکه فقط وقتی دانلود میکنم اینطوری میشه و زمان UP کردن و وبگردی مشکلی نیست.
خواستم Firmware رو آپدیت کنم ولی سایت TP-Link بالا نمیاد! توی سایت چین هم این مدل رو نتونستم پیدا کنم!
ویندوز هم 7 هست و از LAN استفاده میکنم!
درضمن این چیزی که دورش خط کشیدم چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چیزی که دورش رو خط کشیدین ، مدت زمانیه که یک آی پی که توسط dhcp به یکی از کلاینت ها داده شده اعتبار داره . یعنی بعد از 24 ساعت یک آی پی جدید بهش میده که البته معمولا همون آی پی رو دوباره بهش میده . فکر نمیکنم اون مشکل شما ربطی به این داشته باشه . شما برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی این عدد رو میتونی خیلی بزرگ بدی . در مورد مشکل اصلیتون راستش من خودم الان تازه دیدم و هر چی فکر کردم نفهمیدم . اگه کسی جوابتون رو نداد فردا به همکارام میگم ببینم کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟
البته ناگفته نباند که شبیه این مشکل شما رو من توی ویندوز 7 دیدم . یعنی وقتی با کابل شبکه وصل بود و با دانلود منیجر IDM یه چیزی دانلود میکردم همه چیز یهو قطع میشد ! وباید مودم رو خاموش روشن میکردم . من دانلود منیجر رو عوض کردم و درایور کارت شبکه رو هم آپدی کردم ولی بازم نشد . خلاصه مودم رو با کابل usb زدم و الان داره مثل لامبورگینی کار میکنه و فهمیدم که مشکل من از کارت شبکه بود و پیگیرش نشدم ببینم چرا اینجوریه . حالا ویندوز شما 7 هست ؟
ممنون دوست من میگم رفتم شرکته لایزرو بهم پیشنهاد کردند رفتم تو سایتش قیمتاش نجومیه چیکار کنم؟:19:نقل قول:
سلام من تازگی eco 128 شاتل رو گرفتم
می خوام مودم 4 پورته بخرم
می شه راهنمایی کنین چه مودمی بهترینه که بخرم و بعدا باعث دردسر برای من نشه؟
ممنون
سلام بر همه دوستان
یه اطلاعات مختصری در مورد این مودم tp_link میخواستم
سلام خدمت دوستان عزیز.
من چند وقتی میشه که یک مشکلی برام پیش اومده، هرچی صبر کردم درست بشه، متأسفانه نشد.
مشکله من اینه که، زمانی که بیشتر از ۴ تا، یا بعضی وقتا ۵ تا فایل رو توی تورنت میزارم برای دانلود، بد از حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دانلود کردن، اینترنت قطع میشه. از اونجایی که کانکشن من bridge نیست، اینترنت به سرعت وصل میشه، حتا ۱ ثانیه هم طول نمیکشه. این مشکل از زمانی به وجود اومد که شاتل سرویسهای آرت رو روی 1Mbگذاشت، دقیقا از اون زمان من به این مشکل دچار شدم، این نکتهرو بگم که من تا حالا ۳ تاISP عوض کردم، و همیشه هم از تورنت استفاده میکردم و هیچوقتم چنین مشکلی نداشتم، فیرمور مودم هم آخرین ورژن هست، هیچ یک از تنظیمات مودم هم عوض نشده، همچنین ویندوز و تورنت نیز همونایی هستن که قبلا داشتم، تنظیمات هیچ کدوم عوض نشده. نکتهٔ بعدی که باید بگم اینه که دیگه سرویس من رو ۱Mb نیست، اما همچنان این مشکلو دارم. من قبلان حتا ۳۰ تا تورنت رو هم گذاشته بودم برای دانلود، اما این مشکل نبود.
مودم من d-link 2640T، ویندوز هم ۷، و ۲ تا پیسی هم دارم، که روی هر ۲ این مشکل رو دارم.
ممنون میشم از دوستان کمکی در این مورد بکنن
با تشکر فراوان
اقا دقیقا همینه دیگه!نقل قول:
هم ویندوز 7 هست و هم از IDM استفاده میکنم!
نکنه این دوتا با هم جور نیستن؟
نسخه ویندوز شما چی هست؟ چون من با نسخه های بتا که قبلا بود مشکلی نداشتم ولی این ویندوز من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابنو بعد 22 اکتبر خریدم.
حالا کسی میتونه سایت TP-LINK رو باز کنه؟ این دیگه چرا سکته کرده؟
با سلام به دوستان عزیز
اگه بخوام مودم (ایسوس am602)رو مجدد به صورت دستی نصب بکنم چه کاری باید انجام بدم ؟ چون از device manager وقتی uninstall می کنم خودش دوباره مودم رو شناسایی میکنه.
از راهنمایی دوستان بسیار سپاسگزارم
پاینده و سربلند باشید