آقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه :31:
اشتباه شد...نقل قول:
یعنی چی من بازی رو از نیو تک گرفتم دو دی وی دی هستش :41:نقل قول:
یکی از کلیپهای پک آموزشی کونامی اختصاص داره به مسائل مربوط به تاکتیک و استراتژی های تیم .من سعی میکنم به مرور نکات ذکر شده توی این بخشو همراه با تصاویر مربوطه توی تاپیک قرار بدم.
بخش اول مربوط میشه به ترکیب و استراتژیهای مربوط به خط دفاعی .
همونطوریکه که همه میدونیم این امکان وجود داره که گیمر ترکیبات و نقش های مختلف برای بازیکنان این خط تعریف و ادیت کنه.از جمله نقش هایی که توی این خط وجود داره میشه به مواردCB-CWB –SB اشاره کرد.
ابتدا تفاوتهایی که بین نقش های مختلف توی این خط وجود داره توضیح داده میشه .فرض بفرمایین توی سیستم فرضی ما 4 بازیکن در خط دفاعی با این مشخصات وجود داره :
این ترکیب پیش فرض ماست.
RANOW =CB
DEKAAM=CB
VIROTA=RB
NZOM GOLE=LB
حالا ما در اینجا نقش DEKAAM رو از CB (بک مرکزی)بهCWB (سوییپر) تغییر میدیم و به بررسی نتایج این تغییر در بازی میپردازیم .
همونطوریکه در تصویر مشاهده میشه سوییپر ما بهتره کمی از سنتر بک یا همون CB ما عقب تر بازی کنه.
توی این تصویر همونطوریکه مشاهده میکنیم در زمان دفاع بازیکن شماره 3 ما که همون CWB ماست برای پوشش خط دفاعی به عقب متمایل میشه و بازیکن شماره 2 یا همون CB ما برای تصاحب توپ از خط دفاعی جدا شده و به مرکز زمین نزدیک میشه .
حالا ما مجددا ترکیب دفاعیو به حالت پیش فرض برمیگردونیم و اینبار به بررسی دفاع کناری میپردازیم .
همونطوریکه همه میدونیم بازیکنان پست RB و LB از کناره های زمین میل به نفوذ دارن و در زمان حمله به یاری هافبکهای تیم میان که در تصویر بالاکاملا مشخص شده( بازیکن شماره 4) و در تصویر پایین همکاری این نقش با هافبک کناری زمین(RWF) به وضوح دیده میشه .
در تصویر بالا نوع و مسیر حرکت دو نقش RB و RWF در زمان حمله مشخص شده .
در این تصویر حوزه حرکتی بازیکن نقش RB و نقش RWFنشون داده شده .
توی بخش بعدی سعی میکنم استراتژیهای مربوط به خط دفاعیو عنوان کنم و بعد از اون میریم سراغ خط میانی تیم و استراتژیهای اون بخش و نهایتا در بخش آخر سیستمهای مختلف تیمی رو بررسی میکنیم.
با دونستن نکات بالا این امکان فراهم میشه که با توجه به تواناییهای بازیکنان تیم بتونیم یک ترکیب مناسب و ایده آل ارنج کنیم .و یا در صورتیکه در مد B.A.L بازی میکنیم با دونستن این شرح وظایف و آگاهی از دامنه حرکتی بازیکنمون به بالا رفتن عملکرد تیمی و ارتقاء کار گروهی تیم کمک کنیم علاوه براین رعایت این نکات موجب روونی و شناور شدن جریان بازی تیم خواهد شد.
خیلی زیبا تعریف کردی
میشه بیشتر درباره ی این مطلب توضیح بدی؟
یعنی چیو می خواستی تعریف کنی؟
نقل قول:
به همین خیال باش.......
جواب مارو هم نمیدید که!!
امیر جان منظورتو متوجه نمیشم .کدوم قسمتو میگی ؟نقل قول:
اگه فایلشو جایی گیر آوردم برات میذارم .نقل قول:
یک چیزایی پیدا کردم توی این لینک هست:نقل قول:
از تو انتظار نداشتم اين اندازه آدم بي جنبه اي باشي برنامه pro-evo بعد از اون پست من ارائه شد من اون پست رو خودتم مي دوني قبل ارائه اون برنامه داده بودم اون موقع هنوز اين برنامه نيومده بود. بي اندازه برات متاسف شدم ديدگاه ديگه اي داشتم نسبت به تو نميدونم توي اين تاپيك چرا هر كس كم مياره ميشينه سوژه ميگرده كه يكي ديگه رو تحقير كنه البته سوژه هايي هم كه پيدا مي كنه منطقي نيست مثلا من اون پست رو قبلا داده بودم كه اون موقع حقيقتا هم براي مود بال چنين برنامه يا ترينري نيومده بود. برات متاسفم فكر مي كردم آدم منطقي و با جنبه اي باشي ولي انگار به قول شما چون جايز الخطا هستم سخت در اشتباه بودم.نقل قول: