بچه ها سرعت دانلود شبانه شما هم امشبم داغونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من که سرعت بارگذاری IDM بالاتر از 40 نمیره، شما چطور؟
Printable View
بچه ها سرعت دانلود شبانه شما هم امشبم داغونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من که سرعت بارگذاری IDM بالاتر از 40 نمیره، شما چطور؟
دقیقن! دلمون خوش بود بعد از چند وقت دیگه راحت شدیم و یه شرکت خوب پیدا کردیم واسه شبانه اینم خراب شد رفت!نقل قول:
من مطمین هستم اینها خودشون لیمیت کردن به شبکه فشار نیاد از دیشب بهتره ولی واقعا قابل قبول نیست برای یک اکانت دو مگابیت حداقل 70 باید باشه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرگ بده این آسیا تک رو :2:
میدونی این دیگه مشتریشونو پیدا کردن و حالا پهنای باند شبانه شونو shear کردن
منو بگو که سرویس کیمیا داشتم
برای منم الان رو ۴۰ هستش سرعت دانلود شبانه، حالا الان یکی برای من توضیح بده چرا من اکانت یک مگ خریدم وقتی روزانه و شبانهام سرعتش با اکانت ۲۵۶ یکی هست؟!
asiatech ham dige tatil shode bayad bazam berim irancell:41:
marg bar asiatech
خوب چرا زنگ نمیزنید بگید؟یه تعداد زیادی اگه زنگ بزنن اعتراض کنن شاید نتیجه ای بده
من هر وقت زنگ میزنم خیلی راحت و پررو بر میگردن میگن ترافیک بالاست
می دونی مشکل کجا هست پشت تلفن نمی شه دلیل آورد چون نمی شه ثابت کرد
الان من اکانت 128 رفیقم دانلود می کنه سرعت 41 برای من 2 مگابیت سرعت 41 دلیل بهتر از این که دارن خط رو برای هر یوزر لیمیت می کنن چون برنامشون این امکان نمیده برای هر گروه یوزر جدا لیمیت تعریف کنند همه رو یک جا لیمیت کردند .
من می گم بریم همگی باید هم شکایت کنیم اینها ببنن 10 نفر با هم شکایت کردن دست به کار می شن مراحل قانونی هم من بلدم شاید شما ازش بی خبر باشی ولی به خاطر یک تک تومانی هم می شه از اینها شکایت کرد .
اتفاقا بهش فکر کرده بودم
اگر تا چند روز دیگه درست نشد یه میتینگ بذاریم چون اینی که من میبینم حالا حالا ها درست نمیشه
یه قرار بذاریم تعدادمون به حد نصاب برسه بعد بریم دنبال کارهاش اول بریم خود شرکت بعد اگر کارها ردیف نشد میریم دنبال شکایت کردن
در رابطه با سرعت هم تا اونجا که من فهمیدم همه سرعت ها چه 128 چه 1 مگ و 2 مگ الان همه روی 40
الان زنگ زدم پیشتبانی می گم چرا سرعت 128 و من که 2 مگ دارم یکی هست می گه امکان نداره گفتم ثابت کنم چی می گه امکان نداره گفتم فلان شماره ببنید الان ورودی چند هست طرف گفت الان نگاه می کنم گوشی گزاشت روش این یعنی چی خدایی ؟
یعنی کشک یوزر زنگ می زنه آقا از نویزه دیگه درست می شه به من می گه IDM بزن می گم کارم از IDM گزشته JDOWNLOADER کار می کنم واقعا یک مشت بی سواد ریختن فکر می کنن ملت گاگول هستند .
نکته ای که برا خود من زور داره سرعت ما روی لایزر صبح ها 200 بود نوش جون شرکته می خواست حجم کم کنه شب ساعت یک می شد سرعت می شد پهنای که ما خرید کردیم 384 بود می شد 512فیکس 70 سرعت داشت ساعت 4 صبح می شد سرعت فیکس 140 ساعت 6 هم روی 200 بود همه چی رو حساب بود حالا آسیاتک 2 مگابیت گرفتیم سرعتمون با 128 یکی هست.
من پدرم در اومد والا حاضرم از حجم خودم کم کنه به کارهام برسم نمی شه .