سلام.نقل قول:
دوستان رامهای زیادی تو همین تاپیک معرفی کردن بگردی میتونی پیدا کنی اما XDA هم جای خوبیه واسه رامهای کوک شده و....:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
دوستان رامهای زیادی تو همین تاپیک معرفی کردن بگردی میتونی پیدا کنی اما XDA هم جای خوبیه واسه رامهای کوک شده و....:11:
این ایکسپریا افتاد زمین و کلا کار نکرد. فقط وقتی روشن می کردم ویبرش رو میزد. نه صفحه اش روشن می شد نه اون چراغ های کناری٬ نه صدا و ....
دادیم به تعمیرکار نسبتا مطمئن٬ گفت فلت خراب شده و قیمت نمایندگی فلت یه چیزی حدود ۷۵ تومن است. (گفت فلت رابط مادربورد/مین بورد و گوشی هست)
۱-اسم تخصصی این فلت چیه من بگردم ببینم قیمت جهانیش تو اینترنت چنده؟
۲-به نظرتون چی کار کنم؟
۳-بدم این نمایندگی سونی اریکسون (داره دیگه؟) یا بدم تعمیرکار متفرقه اما مطمئن؟
شرمنده هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نشد...
وقتی صفحه نمایش گوشی خاموش میشه، wifi هم قطع میشه...
آیا میشه کاری کرد که wifi (و در نتیجه اینترنت!) در این شرایط قطع نشه؟
حدود 60 تومنه.نقل قول:
سلام
من دیروز به یک مشکل عجیب بر خوردم...
وقتی سیم کارت رو از گوشی خارج کردم و بعد از چند دقیقه دوباره زدم ...
گوشی میزنه No Service وقتی میرم توی تنظیمات Phone میزنه که پین بده ( قبلا تا میومد بالا درخواست پین می کرد) وقتی میزنم میرم توی تنظیمات همه چیز مثل قبله ... ولی نمی تونم زنگ بزنم گوشیم وقتی کسی زنگ میزنه فقط چراغ های بغلش روشن میشه و نمیتونم جواب بدم ... ولی اس ام اس میاد ولی اونم اسم نداره ...
لطفا هر کی میدونه این چش شده راهنمایی کنه ... چند بار هم ریست کردم فایده نداشت...
سلام.
دوستان یه سوال ازتون داشتم.
من برای پسر عموم یه x1 خریدم.اما نمیتونه درست باهش کار کنه.
کلا ویندوز موبایل سخته کار کردن باهش وای به حال اینکه زبانتم خوب نباشه.میخوام ببینم کلا راهی هست که گوشی به کل فارسی بشه؟
کوک کردن،پچ کردن و هرچی که باشه ممنون میشم توضیح مختصری بدید.
ممنونم از توجهتون
برنامه هایی که کلا فارسی میکنند خیلی مشکل به وجود میارن.. بهتره با یکم صبر منو های گوشی رو یاد بگیره.. جدی میگم .. و هر سوالی هم بود همینجا بپرس تا راهنماییت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی تون.من میتونم خودم راهنماییش کنم.نقل قول:
مشکل اینه که زیاد برای کار میره شهرستان.
سلام عزیزان ایکس یکی.:40:
من گوشیم با سیم کارت مشکل اساسی پیدا کرده (اصلا انگار سیم کارت روش نیست. نه زنگ می خوره نه اس ام اس . وقتی روشن میشه پین کد می خواد و میگه the sim card is missing ) الانم سه روزه دست تعمیر کاره ولی فکر کنم درست شدنی نباشه خواستم بپرسم واسه کسی دیگه ای این مشکل پیش اومده؟؟؟:41:
راستی کسی فیلم کار کردن با آندروید رو روی x1 نداره (طوری که همه ی قسمت های آندروید رو نشون بده) اگه واسه دانلود بذارین ممنون میشم البته از بیرون باشه یعنی خود گوشی هم معلوم باشه:10: