دیشب برای منم قطع بود.
Printable View
دیشب برای منم قطع بود.
چرا اینقدر قطعی زیاد شده؟هر بار مودم رو روشن می کنم باید 1 ساعت یا 2 ساعت و حتی بیشتر بمونه تا وصل شه.اعصاب ادم خورد میشه.
قبلا اینجوری نبود. الان 2-3 شبه حداقل توی قزوین اینجوریه.
بخاطر اینه که یه سری شرکتا دانلود شبانه رو پولی کردن ملت ریختن تو شرکتای دیگه نتیجش شد این. این پیش بینی رو تو آذر خودم گفته بودم.
واسه من از دیروز عصر تا همین الان کلا چراغ اینترنت dlink روشن نمیشه :n04: هرچی بهشون زنگزدم میگن تجهیزات مخابراتی ما تو مرکز شما دچار مشکل شده:n38:
ای خدا این چه بلایی هستش کهدست از سر ما یرنمیداره :n14:
اول از همه مخابرات مشهد داشتم که خدا لعنت کنه کسی که سهام مخابرات روخرید ونامحدودش روبا خاک یکسان کرد:n14:
بعد رفتم سراغ بدترین ارائه دهنده پینگ در ایران آسیاتر بزرگ:n21:
بعد به خاطر دانلود شبانه رفتم سراغ شاشتل برترین isp در زمینه کلاهبرداری اینترنتی از ملت شریف ایران که هر سال جایزه نفر اول رو میبره:n04::n04:
اونم ما رو بعد از مدتی طلاق داد و رفتیم دوباره سراغ همون آسیاشت:n28:
مجددا یک ماهه قبل توتله جدیدی افتادم و از چاله دراومدم افتادم تو عمیق ترین چاه جهان یعنی پارس آفلاین بزرگ:n30::n30:
یعنی پارس بهترین کیفیت اینترنت و پینگ رو بین همه این شرکت ها که تا حالا داشتم داره ولی از نظر دانلود که اصل هدف من هستش دیگه دست شاتل رو هم از پشت بسته :n14::n14::n14: شیر کامل 1 به 8 تا اخر ماه اونم 256 نامحدود ماهی 50 تومن با سرعت 32 :n04::n04::n04:
این بود که اومدم تخلیه کنم لعنتی میگه حضوری بیا اون ور شهر تا تخلیه کنیم:n30:
منم حوصله رفتن نداشتم یه خط دیگه از مخفی ترین برند اینترنت حداقل در مشهد یعنی فن آوا گرفتم:n19::n19:
به نسبت قیمت و کیفیتش خوبه ولی از چند روزه که حسابی حالم روگرفته الانم لعنتی قطعه:n28:
بالای 20 بار این مودم لعنتی رو ریست دستی و سیستمی کردم نشد که نشد .
خوش به حال هرکسی که از همون شاتل گرفته یا تو منطقه ای زندگی میکنه که براشون اینترنت مثل نون شب مهمه نه طلاب مشهد که خود شبکه موبایل هم بی کیفیته چه برسه به اینترنت همراه و adsl اش :n14::n14::n14:
شرمنده سرتون رو درد آوردم . خلاصه کلام نتیجه اینجانب از شرکت های فوق این میشه :
بهترین شرکت برای دانلود 24 ساعته و ارزان نسبت به بقیه : فقط و فقط آسیاتک
بهترین شرکت برای کمترین قطعی وپشتیبانی عالی و پینگ تایم راضی کننده : فقط و فقط شاتل
البته اگه کسی جایی مخابرات نامحدود داره از جفت این دو تا بهتره :n09::n09::n09:
باز هم میگم خدا نیامرزه کسی که نامحدود مخابرات مشهد روجمع کرد:n24::n24::n24:
دوستان اگه راه حلی داشتن که این فن آوا وصل بشه ممنون میشم والا مجبورم برگردم همون آسیاتک:n28::n30:
یه سوالی داشتم : من تازه اینترنتم دیروز رانژه شد و وصل شد . دیروز تو حساب کاربری زده بود 29 روز ! برای شماها هم روز اول زده بود 29 روز ؟؟؟؟؟
چرا 30 روز نزده ؟
روز صفر هم حساب می کنه که + 29 می شه همون 30 روز.نقل قول:
------------------
12 ساعت تموم سرویس نامحدود من قطع بود از دیشب توی قزوین!!! بقیه ایرانم که همین وضعه.من خدادتومن پس پول برای چی دارم به سرویس نامحدود می دم پس ؟ برای اینکه راحت 30 روز کارامو بکنم.
24 ساعت که چند روز پیش به اشتباه سرویس منو حجمی کرده بودن که ساعت ها طول کشید تا درستش کنن .اینم از دیشب.
بابا نمی تونید سرویس بدید یا مشترک جدید قرارداد نبندید یا به نسبت مشتری جدید تجهیزاتتون رو ارتقا بدید. از 30 روز من 2 روزم هدر رفت که مسلما به اکانتمم اضافه نمی کنن.
اگه قرار باشه هر شب همین وضع باشه این میشه کلاهبرداری.اگه اینطوریه پس قیمت سرویساتون رو بیارید پایین و بگید پاره وقت سرویس فعاله فقط. نه اینکه ماهی 70 تومن با این قطعی های کم و زیاد.
این دولت فعلی بی لیاقت ترین دولت از نظر مدیریت اینترنته. هر بلایی خواستن یه سری شرکت دزد مثل پارس انلاین سر مشترک اوردن با چراغ سبز اینا.
اونم از مخابرات که گند زد به سرویس نامحدودش در نهایت نامردی. به جای اینکه دولت از مشترک و مردمی که با رای اونا سرکار اومده حمایت کنه رسما شده حامی افراد و گروههای زورگو و منفعت طلب.
به زودیم اینترنتو و دانلود رو ریشه کن می کنن و به ارزوی دیرینشون می رسن.
نه دیشب و نه کل این 2 ماهی که سرویس گرفتم ( 1 مگ نامحدود )یک بار هم قطعی و کاهش سرعت ( فعـــلا) نبوده...
تهران - مرکز مخابراتی نبوت
------------------------
آقای صفایی عزیز ، من خودم کنار این فن آوا 1 مگ نامحدود مخابرات دارم 2 سالی میشه ؛ اما تو این هفته 5-6 بار قطع شد نتم و بعد 10-20 بار خاموش روشن کردن مودم درست شد ، پشتیبانی هم که نداره غیر قیمتش از نظر من هیج برتری دیگه ای به این فن آوا نداره..
نزدیک 1هفته اس فناوا تهران هم ترکیده! یا قطعی پشته قطعی! یا پکت لاست!
زنگم که میزنی به پشتیبانی 2حالت بیشتر نداره!
1- مشکل داشته شبکه ( یا مرکز مخابراتی ) الان حل شده!! و من نباید مشکلی داشته باشم!!!!
2-مشکل از مودم من! (بعد میپرسه بلدید مودم تنظیم کنید؟!!!)
ویرایش: افزودن عکس پینگ هم اکنون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 5 روز دیگه قرار داد من تموم میشه 1 گیگ دیگه دارم،تمدید کنم این 1 گیگ انتقال پیدا میکنه به دوره ـی بعد یا نه؟
خیـــر میســـوزهنقل قول: