خیر ! باند 42 رو ساپورت نمیکنه !نقل قول:
Printable View
خیر ! باند 42 رو ساپورت نمیکنه !نقل قول:
نسل ثابت فرکانس ۳۵۰۰ هست و فقط مودم که ایرانسل این فرکانس پشتیبانی میکنه من گوشی ندیدم که باند ۴۲ رو پشتیبانی کنهنقل قول:
اینا هست ساپورت بیس باندش
- شبکه 4GLTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
دوستان اگه الان بسته شبانه بخرم کی فعال میشه؟
Sent from my MI 5s using Tapatalk
سلام.
دوستان فرق مودم 3372 هواوی با 8372 هواوی چیه؟
من میخوام به یو اس بی مودمم که ایسوس n14u هست وصل کنم و از طریق این مودم اینترنت 4 جی رو شر کنم..
جواب میده؟
ممنون.
8372 خودش وای فای داره پس بدون نیاز به مودم هم میتونید شیر کنید ولی 3372 باید به روتر وصل بشه که برای شما انتخاب به صرفه تری هست .نقل قول:
هر موقع به شبکه وصل بشید از همون موقع حساب میشه .نقل قول:
مثلا بسته 2 ساعت شبانه .
برفرض 3 شب وصل بشید میشه 3 تا 5 .
اگه 2 وصل بشید 2 تا 4 ....
سلامنقل قول:
اگه یه بسته شبانه بخرم ولی مثلا قبل از ساعت دو اینترنت رو روشن کنیم
اون وقت از ساعت 2 بسته فعال میشه؟
با سلام
آيا كسي ميدونه مودم مدل d-100 ايرانسل 4g+ ساپورت ميكنه يا نه؟آخرين نسل ٤جي...چون خونه ما جايي كه دكله 4g+[emoji41][emoji41][emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله. در جواب دوست عزيزمون هم بايد عرض كنم كه بسته شبانه ساعتي از ٢ تا ٨ قابل استفاده است...مثلا اگر ساعت ٢ وصل شديد و ٣ نت رو قطع كرديد...دوباره ساعت ٥ تا ٦ قابل استفاده است...بسته دو ساعته رو مثال زدمنقل قول:
بله شبانه فعال میشهنقل قول:
این مودم از cat 4 یا همان 4G معمولی ساپورت میکنه.نقل قول:
كدوم مودم موجود در بازار ٤جي + ساپورت ميكنه؟نقل قول:
مودمی که از Cat6 ساپورت کنه در بازار ایران فعلا موجود نیست.نقل قول:
خسته نباشه بازار ايران...الان ايرانسل همه جاي مشهد ٤جي پلاس راه انداخته بعد مودمش نيست!!! اينم از ...نقل قول:
تا حالا بسته شبانه استفاده کردی؟ از لحظه ای که استفاده کنی زمانش شروع میشه نت رو هم قطع کنی بازم زمانش حساب میشه.نقل قول:
3500 که مال ایرانسله ساپورت نمیکنهنقل قول:
تهران 4g -
2:10 دقیقه نیمه شب. لحظاتی قبل از شروع دانلود شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره استفاده كردم...نت قطع شه حساب نميشه...تو بازه ٢ تا ٨ ميتوني از ساعتي ها استفاده كنينقل قول:
دوستان بسته نامحدود یک ساعته رو که فعال می کنم، نیم ساعت آخرش قطع و وصل میشه به طوری که نمیشه دیگه هیچی دانلود کرد. مشکل از منه یا ایرانسل؟ (اگه مشکل از ایرانسل باشه خیلی ضایست!)
به خاطر اینکه اعتبار شارژ اصلی کم هست اینطوری میشه... یا خط تون رو یکم شارژ کنید یا یه بسته ی معمولی کم حجم هم کنار بسته ساعتی بگیرید. مثلا بسته 20 مگابایت یک روزه.نقل قول:
سلام
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور گزینه only lte رو تو گوشی سامسونگ s5 با اندروید 6 فعال کنم؟
:n16:
از برنامه 4g lte switch استفاده کنیدنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
حدود چقدر شارژ اصلی داشته باشه؟
سمت اتوبان نواب شمال.
خواهش میکنم.نقل قول:
هزار تومان... ولی بسته بهتره، بسته 20 مگی 500 تومنه.
دوست عزیز میگم درسته که کار کردن با میکروتیک متفاوته ولی اون چیزی که واسه من فعلا مهمه چون نت دارم ارتباط با سیستمش هم دارم با وجود تععین dns چرا بعضی از نرم افزارهام کار نمیکنن مثلا رو باند ۳که میگذارم جز تلگرام هیچ کدوم از اپلیکیشن هام باز نمیشن حتی گوگل سرچ وقتی رو باند ۷میکذارم اکثرا کار میکنن ولی مثلا بازار باز نمیشه به نظر شما به چی میتونه مربوط باشه تو قسمت اینترفیس هم ether1,رو شناخته هم lte1 شبکه هم رو هردو ست شده علامت Rدر کنار جفتشون هست تیک dhcp هم فعاله تنظیمات ساعت و منطقه هم درسته توقسمت ip هم آدرس ether1 ۱۹۲.۱۶۸.۸۸.۱/۲۴ ست شده اون چیزی که اذیت میکنه باز نشدن برخی نرم افزارها است به نظر شما چی میتونه باشه درضمن همونطور که قبلا گفتم من میکروتیک رو به یه روتر 4gاز طریق ورودی ون متصل کردم واز طریق داینامیکش متصل شدم و وایرلس دارمنقل قول:
ببخش خیلی طولانی شد
فکر کنم روی اینترفیس ال تی ای باید دی اچ سی پی کلاینت فعال کنی و روی اینترفیس لن دی اچ سی پی سرور و توی فایروال هم یه نت مسکیورید فعال کنی. این کارها رو کردی؟نقل قول:
این ویدیو رو هم ببین
ممنون ولی بعد نصب میگه که برنامه با گوشی شما سازگار نیست و حذفش کنیدنقل قول:
نه فدات فقط با تنظیمات خود روتر پیش رفتم امشب امتحان میکنم ممنونتمنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم ولی بعد از اینکه اندروید رو آپدیت کردم مشکل حل شد البته گوشی من j5 بودنقل قول:
سلام دوستان
مثل اینکه دکل نزدیک خونمون داره 4جی میشه و جالبیش اینجاست که هر دو فرکانسو گذاشتن یعنی 1800 و 2600 :n10:
هر دو انتن چهار از پنج با مودم 3372
کارگرای بدبخت از 12 ظهر تا الان که تاریکه چسبیدن به دکل و ولش نمیکنن
خدا قوت جون خودشونو برای یه 4جی بخطر میندازن:n02:
ایشالا همه منطقشون 4جی بشه:n20:
فردا که تکمیل شد یه تست سرعت میزارم ببینم ایرانسل بعد یکماه خراب کاری چیکار کرده
ورژن اندوریدتون چیه؟نقل قول:
اندروید 6.0.1نقل قول:
دقیقاً تایید میشه . 5.112 فوق العاده افتضاح هست .نقل قول:
سلام کسی میدونه اینترنت 4g ایرانسل تو شهر آمل انتن میده یا نه ؟
سلام
من تا دو ماه پیش با 4G روی باند 7 تا 40 مگابیت سرعت میگرفتم...الان رسیده به 5 مگابیت! کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میشه اعتراض کرد؟؟ مطمئنا دکل رو دستکاری کردن یا پهنای باندشو کم کردن
توی کنترل حساب اینترنتی واسه اعتراض برای سرعت چیزی ندیدم... فقط با تماس گرفتن امکان پذیره؟
اکثر دوستانی که تو این تاپیک تست سرعت میگذاشتن بخصوص رو باند ۷از کم بودن سرعت آپلود میگفتن ولی در مورد من کاملا متفاوته از وقتی sxt رو نصب کردم با rssi۴۷ متاسفانه sinrمن منفی باسرعت حدود 5مگا بیت دانلود ولی آپلود تا ۴۰هم میرسه به نظر شما آیا مشکل از کجاست میتونه این قضیه هم مربوط به تنظیمات دستگاه باشه ؟
سلامنقل قول:
برای منم امروز شدیدا داغون شده پینگ داخلی بالای ۲۰۰ و سرعت به چهل کیلوبایت رسیده! نمیدونم چرا اینطوری میکنن وقتی یه چیزی خوب میشه باید ارتقاش داد نه اینکه بدترش کرد.
برای اعتراض تلفنی چندبار زنگ بزنید یکیشون ممکنه ارجاع بده به بخش فنی.
یه سوال،ظاهرا میشه غیرحضوری سیمکارت رو به 4جی تغییر داد،کسی اینجوری تعویض کرده؟ چند روزه میارن ؟ بعد یه موضوع دیگه تکلیف شارژ های سیم قبلی چی میشه منتقل میشه دیگه ؟ کم هم نیست شارژش
همون روز یا نهایت فردا میارن برات . شارژت انتقال پیدا میکنه به سیم جدیدت.نقل قول:
5 مگابیت با sxt میگیری؟:n04: از اول که نصبش کردی همین سرعت رو گرفتی؟ اگه میتونی سمت دکل دیگه بچرخونش . دور هم باشه فرقی نداره فقط کاملا رو به سمتش باشهنقل قول: