نقل قول:
برا شما جواب داده؟ راحت و بدون مشکل استفاده میکنی؟
قطعی وصلی؟ هیچی؟ :دی
تایم رایگان هم تونستی با همون سرعت روزت دانلود کنی؟
Printable View
نقل قول:
برا شما جواب داده؟ راحت و بدون مشکل استفاده میکنی؟
قطعی وصلی؟ هیچی؟ :دی
تایم رایگان هم تونستی با همون سرعت روزت دانلود کنی؟
سؤال از اینترانت دارم،
سایتهای خارج باز میکنه؟ voip به خارج کار میکنه، مثل whatsapp، imo و بقیه؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سؤال از اینترانت دارم،
سایتهای خارج باز میکنه؟ voip به خارج کار میکنه، مثل whatsapp، imo و بقیه؟
خیر فقط سرور های داخل ایران کار میکنهنقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون:n40:نقل قول:
این چیپ Broadcom از کجا میشه فهمید؟
من نظرم D-Link 2740u بود که با جست و جویی که در نت کردم متوجه شدم روی خط نویز میندازه حالا بازم موندم اینو بگیرم یا همین مدلی که شما گفتین رنگش سورمه ای باید باشه درسته؟
TP-LINK TD-W8960Nمتاسفانه در نظرات این محصولات از هر دو محصول بد گفته شده!!!!! و بطور کل هر مودمی که نگاه میکنم ضد و نقیض صحبت شده واقعا موندم:n03:کد:http://www.-------------/Product/DKP-2640/TP-LINK-TD-W8960N-300Mbps-Wireless-N-ADSL2-Modem-Router/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-ADSL2-%D9%85%D8%AF%D9%84-TD-W8960N
D-Link 2740u
TP-Link 8951کد:http://forum.persiantools.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.upload724.com%2Fimages%2F93441566493253448044.png&hash=77ea58798e4c204fde470d276755e501
کد:http://forum.persiantools.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg.upload724.com%2Fimages%2F02817144245767358551.png&hash=c41987339da47a4134bc55838f72b857
روی pc بدون مشکل کار می کنه .... قطعی خیلیییییییییی کمنقل قول:
مخصوص تایم رایگانه ! ( تو روز هم اگر سرعت سرور خارج برات کم شده می تونی از همین استفاده کنی ) ..... شما گفتی سرعت سرور داخلت بالاست پس برات کار می کنه ..... سرور خارج سرعتش مثل سرور داخل می شه . سرور داخلت هرچقدر باشه مثل همون می شه ( فقط بعضی وقت ها برای سروراشون مشکل ایجاد می شه که سرعت کم می شه ولی درستش می کنه )
می تونی قبل از خرید اکانت تست بگیری
این آسیاتک چقدر گرون کرده. حتما بخاطر سرعتشون که افتضاح شده...
شبانه رایگان الان حداقل 40 تومنه درسته؟من 1024 قبلا میگرفتم 24 تومن.دوستان غیر از آسیاتک از یه شرکت دیگه سرویس ارزون تر داشتن که 2-8 صبحش رایگان باشه؟
از لحاظ قیمت اسیاتک از همه جا گرونتره چون مخابرات و پارس طرح هایی دارن که هر گیگ هزار تومن تا 2 تومن محاسبه میشه اما اسیاتک اینطور نیستنقل قول:
اسیاتک فقط نون همین ساعت رایگانش رو داره میخوره وگرنه اکثرا نه از پینگش راضی هستن نه از قیمتش.
من 10 گیگ مبخرم از مخابرات 20 تومن هر گیگ 2 تومن با 20 تومن یک ماه رو تمام میکنم چون از 10 گیگ هم بیشتر استفاده نمیکنم.
نقل قول:
ممنون.پس کوچ میکنیم به مخابرات.آسیا تک هم گیگ اضافی رو ارزون نمیده هم نا محدود 512 حداقل 90 تومن آب میخوره هم الان دیگه محدوداش شبانه رایگان نداره همه نیم بها شده مگه اینکه...
من نمیدونم این نیم بها رو اولین بار کی توی ایران مد کرد؟چیر خنده داریه.3 شب استفاده کنی کل حجم میره.
والا زیاد مدل تو بازار نیست که چیپ برودکام باشن ! فکر کنم معروفشون همین 8960 باشه که اونم من تو شهر خودم پیدا نکردم از د ی ج ی ک ا ل ا خریدمنقل قول:
والا نظرات رو که بیخیال چون خیلی چرت پرت مینویسن
اون چیزی که واقعیت بود رو من بهت گفتم
اگه خطتت مشکل نویز نداره همون دی لینک 2740 رو بگیر اگه نه تی پی لینک 8960
دوستانی که مودم با چیپ برودکام میخوان پینشهاد میکنم مودم تندا تهیه کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنبه از بامیلو این مودم رو خریدم و هنوز دستم نرسیده. طبق توضیحات نمایندگیش این مدل از چیپست برودکام بهره منده. قیمتش هم مناسبه....
غیر طبیعی ارزونه ! به نظرم ادم مودمی بخره که امتحانشو پس داده بهترهنقل قول:
سلام دوستان
میخاستم یه سوالی بپرسم البته من کاربر آسیاتک نیستم
من از سایت هایی مثل دانلود ها و یا دانلود.ir که سرورهاشون از آسیاتکه دانلود میکنم سرعت بشدد محدوده و گاها خطای corupt هم میده و فایل باید دوباره دانلود بشه
با توجه به پست هایی که خوندم، ظاهرا وضعیت اینترنت شرکت زیاد جالب نیست میخاستم ببینم این مشکل هم ممکنه به وضعیت شرکت هم مربوط باشه!؟
سلام یکی می تونه در مورد سرویس 60 گیگ 1 ساله 60 تومن نظری بده؟به نظر ارزون میاد ولی چه محدودیت هایی داره؟
بله یکم ارزونه ولی متاسفانه شبانه اش رایگان نیستنقل قول:
درود. من چند سال از همیار نت استفاده میکردم و انصافاً از کیفیت راضی بودم. چند مدت پیش بخاطر جشنواره و ده گیگ یکساله اومدم به آسیاتک. همیار نت من 512بود پینگ خیلی خوب و 450-500هم سرعت دانلود داشتم. این سرویس چهار مگ هست اما سرعت این از اون، 512کمتره. روزی که میخواستم بخرم گفتند حداقل سرعت حدود یک مگ دانلود رو بهت میدیم و پهنای باند تا ده مگ هم بازه یعنی که میتونه بیشتر هم بشه اما در عمل سرعت 350-400هست و سرعت لود صفحات هم خوب نیست. حالا ميخوام بدونم خط من مشکل یا نویزی داره یا مشکل از جای دیگست و کسی این سرویس رو داره چه سرعتی بهش میده؟
دوستان اسیاتک با نرم افزارهای voip مشکل داره؟
من الان با نت مخابرات و ایرانسل و همراه اول میتونم از یه نرم افزار برای تماس voip استفاده کنم ولی با اسیاتک خودم اصلا نمیتونه وصل بشه....
ایا اسیاتک عمداً مانع این کار میشه؟
چیپ برودکام چه تاثیری روی پارامترهای نویز داره ؟ آیا معجزه میکنه ؟
منکه هیچ مشکلی ندارم و راحت تماس صوتی میگیرم. همشون کار میکنند.نقل قول:
چرا اتفاقا شبانه هم هشتاد درصد رایگان داره. ولی در توضیحات نوشته سرعت درون شبکه نامحدود!حالا منظورشان دقیقا چیه نمیدونم. احتمالا ضریب اشتراکش بالا باشه.ضمن اونکه این جشنواره ها معمولا فقط برای مشترکین جدید هست. اگه کسی این سرویس رو گرفت یه فیدبک اینجا بگذاره.نقل قول:
زیاد تاثیری رو نویز نداره فقط برای کسانی که snr زیر ۱۰ دارن باعث پایداری خط میشه و از پرش لینک جلوگیری میکنه و در رابطه با معجزه:n08::n08::n08::n08: آره سرعت اینترنت رو به گوگل فایبر میرسونهنقل قول:
اگه مشکل پرش لینک داشته باشی اره معجزه میکنه ! من قبلا با مودم معمولی حتی وقتی هم که نویزم روی 13-14 بود پرش لینک داشتم بعضی وقتا ! ( چون مثلا یه لحظه نویز کم میشد و لینک میپرید ) وای الان دیگه هیچ پرش لینکی ندارمنقل قول:
یعنی شما الان با تلفن ثابت دیگر کشورها یا حتی کشور خودمون میتونید تماس بگیرید با اسیاتک؟نقل قول:
خب من هر کار میکنم اسیاتک نمیتونه تماس بگیره در حالیکه ایرانسل و مخابرات راحت اینکار رو میکنن!!
کدوم برنامه voip؟
دوستان این طرح 2 تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان،یعنی 5 تا 8 رایگانه؟
خط شما الان رو 6 مگ بسته شده ؛ تماس بگیر و بهشون بگو که خطتو رو 12 مگ ببندن...نقل قول:
سلام دوستان
خط بنده مدتی روی 6 مگ بسته شده بود و snr خط 12 بود.خط تا 8 مگ جواب میده.
چند روزی هست که روی 4 مگ بستن و snr خط شده 22
الان سرعت دانلودم اومده پایین قبلا 700 الان شده 450
به نظرتون سرعت مهمتره یا snr
با snr کم مشکل پریدن لینک نداشتم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
در صورتی که با snr 12 مشکل پرش لینک نداری ، بهشون بگو که خطتو رو 8مگ ببندن ( اگه مشکل پیدا کردی ، بگو رو همون 6 مگ ببندن ) .نقل قول:
دوست عزیز کمک کنید این مشکل ما حل بشه ..نقل قول:
من الان پسر عموم یه 600-700 متر اون طرف تر از همون مرکز مخابراتی که من هستم , snr و line attenuation rate توپ داره خطش از پارس آنلاین رو 16 مگ پینگشم عالی ! حالا من نمیدونم فاصله ی طولی سیم مسی اون با من چقدر فرق میکنه و لی کلا من از مرکز مخابراتی خیلی فاصله ندارم که سیگنال اینقدر افت کنه
از سیم کشی داخل ساختمان هم استفاده نمیکنم ، یعنی سیم بان اومد یه سیم که اسمش مخابراتی بود از کافو کشید تا تو اتاق بنده صاف پشت مودم ، با این اوصاف پارامتر های نویز من فقط یه کم بهتر شد و الان خطم بیشتر از 3-4-5 مگ بیشتر نمیکشه پینگم افتضاح پرش و جهش هم خیلی داره ..
به نظر شما من چیکار کنم adsl ام درست میشه ؟ الان همه اینجا پینگ زیر 100 دارن با سرعت دانلود ماکزیمم
دوستان دیگر هم اگه از مسئله نویز سررشته دارند کمک کنند شاید ما هم به یه Adsl مکفی رسیدیم ! با تشکر فراوان
snr های من بالای 10 هستند و زیر 15 ولی line attentuation rate که باعث packet loss میشه داغون ! یعنی همیشه 50 و خوردی !!نقل قول:
از سیم کشی داخل ساختمون هم استفاده نمیکنم با این حال پینگم افتضاحه حتی وقتی خط رو سرعت های پایین بسته میشه چیکار باید کنم؟
کمک لطفا
شما مقادیر snr رو بذار ببینم چطوریهنقل قول:
یا کلا اطلاعات مودم بذار ببینم وضعیت چطوریه؟
الان راستش screenshot نمیتونم بزارم چون از آسیاتک داشتم که تخلیه کردم الان همه ی مقادیر 0 هستند. ولی از هر شرکتی که میگیرم معمولا snr dwon دوروبره 10 هست ، up یه کم بالاتر مثلا 12 یا 15 هست line attenuation downخیلی بده ! یعنی بالای 50 up هم خیلی تعریف نداره مثلا 30 و در نهایت attainable rate از 3-4 مگ بالاتر نمیرهنقل قول:
؟؟؟
دوست عزیز اوضاع خطتون اصلا خوب نیست وقتی attainable rate رو بزنه ۴ مگ و line attenuation خیلی بالا باشه اونم ۵۰ تا حتما خط مخابراتی شما مشکل داره بنظرم درخواست یک خط جدید بکنید در حالی که سیم کشی جدید هم انجام داده اید.نقل قول:
من راستش رفتم مرکز مخابراتی گفتم خط جدید بگیرم فرق میکنه گفتن نه ! سیم بان هم رو که موبایلشو داشتم همینو گفت چون پارس آنلاین هم همین حرف شما رو میزد میگفت یه خط دیگه بگیرین ممکنه مشکلتون حل بشه ، شما خودتون یا دوستاتون تجربه داشتن با خط جدید مشکل نویزشون برطرف بشه ؟نقل قول:
به نظرم فرقی نمی کند شما attenuation بالاست و این نشاندهنده این است که شما فاصلتان با مرکز مخابراتی تقریبا زیاد است یا اینکه کابلایی که از مرکز مخابراتی به سمت منزلتان کشیده شده عمرشان به سر آمدهنقل قول:
بخشی از مقاله زیر را بخوانید جواب سوالتانو میگیرید
امروز سرعت سرور های speedtest در بازه رایگان محدود شده.
آره
چرا اینجوری کردن آخه؟!! تو 6ساعت. از دو تا هشت فقط 1 گیگ دانلود شد :n38:
شما از کجا دانلود میکنی؟سرورش اسیاتک هست؟نقل قول:
دان منم دیشب خیلی پایین بود، 700mb
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
آره. سافت 98و دانلود ها بودنقل قول: