آقا من شنیدم فروشگاه حقیقت pcb رو داره
بپرسی می گه نه ولی می گن تو زیر زمینش هست
آقا من شنیدم فروشگاه حقیقت pcb رو داره
بپرسی می گه نه ولی می گن تو زیر زمینش هست
سلام دوستان
میخوام یه دسته xbox بگیرم.
یکی میگه این اصلیه یکی میگه اون اصلیه
چطوری بفهمم که کدوم اصله؟
در ضمن از کجا بگیرم(مغازه)؟
میگن ولی معلوم نیست واقعیت باشه.در ضمن اگه آورده باشهواسه خودش آورده تکی فکر نکنم راحت بفروشه!!!نقل قول:
احتمالا یه قیمت خوب روش میزاره :(
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
من چیکار دارم کدومش چقدر میشه دارم تفاوت قیمتشون رو نشون میدم :Xنقل قول:
شما هم ماشالله خیلی سریع تغییر موضع میدی:5: !!! اولش طرفدار SLIM بودی بعد اسلیم رو زمین کوبیدی:41: به نفع آرکید الانم رفتی تو پایگاه آیپد !!!!
پیشنهاد می کنم قبل از خرید آیپد روی تبلت های اندرویدی هم یه تحقیق بکنی.
راستی میشه بدونم چند سال داری حسام جان ؟؟:46:
من دیروز باهاش تماس گرفتم قسم خورد PCB نداره .نقل قول:
البته اگه داشته باشه به چه دردش میخوره وقتی FW عرضه نشده ؟؟؟؟؟
محتوای مخفی: خوندنی نیست :D
من یه مشکلی دارم. وقتی ایمیل لایو رو وارد می کنم کنسول پیام میده که این ایمیل در منطقه ای هستش که شبکه لایو رو پوشش نمیده. با این که من تو تنظیمات ایمیل تو سایت hotmail یه آدرس تو آمریکا نوشتم باز هم همین پیام میاد.
دوستان درایو هایی هستند برای این slim ها که موقت یا ناقص -- شده باشند و حتی بتونن بازی های کپی رو اجرا کنن ولی بعد یه مدت خراب بشه هکشون یا مشکل ایجاد کنه؟؟یا نه اونایی که کپی اجرا میکنن حتما 9504 هستن؟؟
دوستان اگه یه X360 SLIM کپی خورو بخوام تو مغازه تست کنم برای اطمینان اگه یه بازی کپی رو اجرا کرد ردیفه دیگه؟؟مشکل احتمالی وجود نداره؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
طرفدار اسليم بودم چون فكر ميكردم c4 سر وقت كاراي ه ك ٠٢٢٥ رو ميكنه و ميدش بيرون اما ....نقل قول:
الانم از ايپد خوشم اومده شديد :31: ( حالا بحث منحرف نشه اما من به جز اپل هيچ شركتي رو قبول ندارم از روي تعصب هم نيست ! دليل دارم ادامه اين بحث تو پروفايل )
اما دو دلم چون بعدا هوس كينكت ميكنم :31:
دوستان من بیخیال -- کنسولم شدم ظاهرا c4 فوت کرده . می خوام یه x360key بخرم باید از کجا و با چه قیمتی گیر بیارم می شه یکم اطلاعات بدید ؟
این سواله منم هست چون شرکت C4 اگه این pcb را هم بده بعد مشکل fw داریم که اونم معلوم نیست کی میاد ، فوقش اونم اومد ، آدم مگه عقلش ناقصه که پول یه کینکتا بریزه تو حلق بعضی فروشندا حروم خور در صورتی که با نصف این پول میتونیم همین کارا کنیم هم با امکانات بیشتر که دوستمون تو قسمت تمامی مسائل و اخبار ه-ک کنسول Xbox360 صفحه ی 8 ( پایین صفحه ) نوشته میتونیم تهیه کنیم و حالشا ببریم . هم زود میگیریما الاف نمیشیم ، هم مشکلات لحیم کاری یا هر کوفت دیگه ای را نداره ، هم پولش یه کم عادلانه هست .نقل قول:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
1- dump کردن فریم ور یعنی چه ؟
2- plug n play چیه ؟ و به چه صورتیه ؟
3- این دو به چه دردی میخورند ؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟
یه خبر یا دروغ : الان زنگ زدم به یکی از این فروشندا که خیلی متاسفانه کلاه برداره ( چند وقت پیشا رفته بودم اونجا یکی اومد گفت بازیه کپی شده ی ps3 میخوام گفت اینا هست 10 تومن . و بازیه 3 تومنی را بهش 10 تومن فروخت ) بهش گفتم که از ه ک 0225 چه خبر گفت اونایی که تا برج 7 ساخته شدند ه ک شدند . بهش گفتم 0225 را میگم گفت آره همینا ه ک شد ( ه ک نرم افزاری:18:) گفتم از من برج 8 ساخته شده گفت پس 0500 هست که حدود سه ماه دیگه ه کش میاد !!!!!!! راست میگه ؟
بعد بهش گفتم که x360key دارید گفت اونا هنوز تو ایران نیومده و زیاد هم کاربرد نداره ! بازم راست میگه ؟
واقعا خودت حرفشو قبول میکنی؟؟نقل قول:
شما از کجا این اطلاعات رو گرفتی ؟نقل قول:
مختو زده !:27:نقل قول:
راستش نه !!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
گفتم که ، زنگ زدم به یکی از فروشنده ها .نقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
آره . من پشت تلفن تعجب کردم گفتم این یارو داره چی میگه مواد بهش نرسیده یا پول بهش نرسیده !:31:نقل قول:
بله متوجه شدم پویا خان ولی منظورم این بود که فروشنده کی و کجا بوده ؟نقل قول:
دوستان درایو هایی هستند برای این slim ها که موقت یا ناقص -- شده باشند و حتی بتونن بازی های کپی رو اجرا کنن ولی بعد یه مدت خراب بشه هکشون یا مشکل ایجاد کنه؟؟یا نه اونایی که کپی اجرا میکنن حتما 9504 هستن؟؟
دوستان اگه یه X360 SLIM کپی خورو بخوام تو مغازه تست کنم برای اطمینان اگه یه بازی کپی رو اجرا کرد ردیفه دیگه؟؟مشکل احتمالی وجود نداره؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام.نقل قول:
گاهی درایو اصلی کنسول رو با یه مدل قدیم تر که کپی خور شده تعویض میکنن که اصلا ض توصیه نمیشه.پس اگه کنسولتون اسلیم باشه باید توجه کنید که کپی خور شده ست اگر....... درایو 9504 داشته باشه.اگه کنسول یک بازی کپی خور شده رو اجرا کرد!میتونید مطمئن باشید که کنسول کپی خور شدست ولی من پیشنهاد میکنم که اون بازی رو یکی از گزینه های زیر انتخاب کنید تا براتون اجرا کنه.
Assasin Creed :Btother Hood و یا Need For Speed:Hot Porsuitو یا Halo:Rech اگه اینا رو اجرا کرد و مطمئن بودید که درایوتون 9504 هست بگیریدش.
توكوره ده ما به اون اسليم هايي كه درايو اسپووف شدس ميگن نيم درايو به اونيم كه ٩٥٠٤ ميگن تمام درايو : دى
درسته ؟ :31:
ببخشید من متوجه نشدم ، این تو اصفهانه در پاساژ پگاه اسمش هم سام سیستم هست .نقل قول:
بله اصطلاحیه که استفاده میشه.اصلش همونه که شما فرمودین.درایو رو اسپوف میکنن.اما اکیدا ً توصیه نمیشه.چون فاتحه کنسول خوندست.بجای این همه هزینه و معطلی برای خرید PCB یا Xbox360Key من پیشنهاد میکنم 2-3 تا بازی ارجینال بگیرید و حالشو ببرید و تا میتونید باهاشون تو لایو بترکونید.تا اینا دلتونو بزنن و لایو هم اشباع کنه شمارو کنسولتون ... شده:10:نقل قول:
بهر حال اینم یه پیشنهاده دیگه:46:
الان جایی واسه خرید 360 کی هست ؟ اصلا ایران اومده ؟
جریان چیه وقتی ماکروسافت 1 آپدیت می ده اونو باید آپدیت کنیم یا خودش آپدیت می شه به صورت خودکار ؟
خیر جایی واسه خریدش در ایران وجود ندارهنقل قول:
خوب اگه آپدیت جدید بیاد بدون شک برای رفتن به لایو نیاز هست اون دستگاه هم براش توسط تیم سازنده آپدیت ارائه بشه البته خوب شما می تونین آپدیت نکنین مخصوصا به این دلیل که از این دستگاه فعلا در لایو نمی تونین استفاده کنین
یه چند مورد هست:
1-تا اونجا که می دونم x360key هنوز عرضه نشده،عرضه هم بشه قیمتش بالاست تو ایران.وقتی 60 دلاری رو میدن 150 تومان دیگه حساب کنید 120 داری رو بدن چند؟؟
2-برای خرید مجبور نیستید وایسد که فروشندگان وارد کنن ،می تونید به یکی از افراد یا شرکت هایی که جنس اینترنتی وارد می کنن سفارش بدید که بازم قیمت زیاد میشه مگر اینکه سفارش زیاد باشه که هزینه پست کم در بیاد.اگر هم کسی بتونه چمدانی با مسافر رد کنه که دیگه نور علی نور هست.
3-برای استفاده از x360key باید کنسول و درایو باز بشه یعنی در واقع مرحله اول در -- رو باید انجام بدید،بعدش یک کابل رابط باید وصل بشه (تا اونجایی که یادمه همین بود)
4-در مورد c4 هم میگن که به شدت داره رو fw کار می کنه که باگ نداشته باشه .
5-به نظر من -- کردن کنسول کاری نداره فردی که آشنایی با pc داشته باشه به راحتی می تونه انجام بده چرا بیخود واسه یه فریم ویر عوض کردن باید کلی پول بدم به کسی که از من کمتر بلده؟؟ملت میرن واسه -- گوشی کلی پول میدن در حالی نهایتش چند دقیقه وقت میبره.
من چند وقته به این تاپیک سر میزنم بلکه اطلاعاتی دستم بیاد ...
ولی یکم پیچیدس D:
میشه یه اطلاعاتی کاملی به من بدید ؟ ک اصلا این X360key چیه ؟ چی کار میکنه ؟ و اگه محدودیت زمان داره چند وقت کار میکنه ؟ همه بازی های کپی رو باز میکنه ؟
یه سوال دیگه هم دارم . اگه این Xbox های اسلیم . کپی خور شه ... قیمتش بیشتر میشه ؟ آخه یه مغازه دار به من گفت میکشه تا 900 تومن ...
سلام به همه . آقا ما یه XBOX 360 داریم می خوایم بفروشیم ! هرکی خریداره پیام خ بده به من ممنون
مورد 4 رو کی گفته؟منبعو میگی:20:نقل قول:
من فکر می کنم c4 دیگه کم آورده برای -- کردن بیخیالشون شده یا توسط ماکروسافت ترورش کردن .
دوستمون hacker3000 گفتن 360کی محدودیت زمانی داره !!! درسته ؟ اگه اینطوریه که به درد نمی خوره .
سوالی بود خبری نبود :دی
محدودیت زمانی که نداره ، مگه اینکه مایکرو یه قفل جدید بسازه که ایکس 360 کی از پسش بر نیاد که البته آپدیت واسش میاد ک بخونه...
1-شما key درایو رو بتونی استخراج کنی.نقل قول:
2-یعنی کابشو وصل میکنی و آماده استفاده میشه
3- اولی رو برای تنظیم کردن xkey لازم داری که (سادش یعنی اینکه شما اطلاعات(نرم افزاری) درایو برمیداری میذاری رو xkey و اون میشه درایوت که خود xbox هم عنوان درایو اصلی میشناستش) بعدش کابل یو اس بی شو وصل میکنی و حالشو میبری..
تاپیک برای PCB یا xkey زده شد خبرمون کنیم اینجور که بوش میاد باید بریم دنبال xkey البته بعید میدونم FW عرضه نشه چون فروش PCB شروع شده و خیلیا خریدن احتمالا c4 میخواد یک دفعه یه آپدیت اساسی کنه و همه رو غافلگیر البته امیدوارم:31: البته احتمال دومی هم هست اونم فوت ایشون باشه:13: ولی در کل با این جولونی که مایکرو میده آینده خوبی نخواهد داشت کپی بازی کردن :41:
دوستان قیمت این xbox slim های کپی خور تا ماه های اینده پایین میاد؟؟احتمالش هست؟؟
با این اوضاع کیشمیشی بازار میتونم بهت بگم:نقل قول:
I'm sorry
چرند گفته .نقل قول:
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
360Key یک چیپ هستش که بین درایو دستگاه و مادربورد قرار میگیره و یک پنل خارجی هم داره و ایمیج بازی ها رو جای بازی اصل مونت میکنه به درایو و با همه جور کنسولی هم سازگاری داره ، مهم ترین خاصیتش هم اینکه که میشه بازی ها رو مستقیم از روی یک هار اکسترنال اجرا کرد و البته عرضه هم شده قیمتش هم 100 یورو هست .نقل قول:
محدودیت زمانی نداره و همه جور بازی رو اجرا میکنه برای آپدیت کردنش هم نیازی نیست در دستگاه رو دوباره باز کنید و از همه مهم تر خود درایو کنسول رو دستکاری نمیکنید - در نتیجه میشه با کمی حوصله و بدون خراب کردن هولوگرام گارانتی کنسول رو با گارانتی نگه داشت .
یکی دیگه از خوبی هاش اینه که میتونید باهاش لینوکس روی کنسول اجرا کنید و اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید بازی ها رو مستقیم از روی اینترنت اجرا کنید ، بدون نیاز به دانلود کردن .
در حال حاضر هم لایو رو پشتیبانی نمیکنه ولی اون هم به زودی .
توی ایران هیچی بعید نیست ! شاید گرون بشه .
سیلوم علیک:20:
آقا چرا اصلا بازی جدید واسه ایکس باکس نمیاد.....هان.................:دی:41:
ازlt+2خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون الان تابستونه و تو تابستون بازی خوب عرضه نمی شه .نقل قول:
ا . لیمبو داره واسه pc هم میاد تو par di sgame زده تا 22 روز دیگه
ممنون از پست مفیدتون ...نقل قول:
خب فرقش با کپی خور کردن چیه ؟ فقط قیمت ؟
اینجور ک به نظر میاد این X360key بهتر از کپی خور کردنه ... درسته ؟
دوستان قیمت x360 slim 4gb کپی خور شده اک تو بازار چنده؟؟
750 به بالانقل قول:
خبر جدید در مورد X360key :
Development Update: Liteon 0401 support added, awaiting testing!
والا من اینجا خوندم :نقل قول:شایدم من بد فهمیدم :46:کد:http://team-xecuter.com/forums/showpost.php?p=390289&postcount=8
البته تو همون صفحه یکی دیگه ازتستر ها گفته فعلا آماده نمیشه که این هم این رو گفته.این همونیه که فیلم باگ fw رو منتشر کرد .درسته ؟!
واقعا اومده ؟؟ من هیچ رویویی ازش ندیدم البته سرچ هم نکردم ولی تو سایتها preorder بود!! هر چند قرار بود 24 جوئن بیادنقل قول:
بعدش برای گرفتن DVDkey و ریختن رو x360key و اتصال کابل رابط ،باید دستگاه باز بشه.(اونجور که من فهمیدم)
c4 کم نیاورده ولی احتمالا ما کم بیاریم :Dنقل قول:
دوستانی که 0225 دارن،به نظر میرسه 2 راه وجود داره:
1-خرید pcb یا pro kit که اگه الان بگیریم باید تا اومدن fw که ممکنه فردا باشه یا یه ماه دیگه صبر کرد یا میشه موقعی که از -- نهایی مطمئن شدیم،بگیریمش.
2-گرفتن X360key با مزیت استفاده از هارد.
راه اول ارزونتر هست و دومی مقداری گرونتر.
در هر 2 حالت اگه وایسیم از فروشنده بگیریم ممکنه خیلی گرون در بیاد(در صورت وجود مذل چینی pcb شاید ارزونتر بشه) میشه به یکی از وارد کننده ها سفارش داد مثلا 10 تا بگیریم که هزینه ارسال تقسیم بشه.