نقل قول:
ینی کلا آپلود دیگه رایگان نیست ؟ :n27:
Printable View
نقل قول:
ینی کلا آپلود دیگه رایگان نیست ؟ :n27:
لااقل برای سرویسهای جدید که رایگان نخواهد بود. برای سرویسهای قبلی مشخص نیست ولی به احتمال زیاد مثل آسیاتک برای سرویسهای قبلی هم اعمال کنند. بهتر است از الان به سایت 195 شکایت کنید تا لااقل برای سرویسهای قبلی اعمال نکنند.نقل قول:
سلام دوستان سرعت سرویس eco 128 کیلوبایت شاتل چقدره؟
دوستانی که art3 دارن یک توضیح درباره پینگ،سرعت دانلود و آپلود (اگر ممکن است با تست) بفرمایند.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
دوستان من پینگم واسه گیم مشکل داره این سرویس گیمینگ شاتل هنوز هم هست واسه کاهش پینگ و چقدر تاثیر داره و چه محدودیت هایی ایجاد میشه؟
آره هست رو پینگ داخلی رو حدود ۳۰ میلی ثانیه کم میکنه در مورد پیگ خارجی هم معمولا فرداش درست میشه به طور کل واسه من پینگ رو از ۱۹۰ به ۱۲۰ رسوندنقل قول:
آها در ضمن سرعت دانلود رو رو ۱ مگ و آپلود رو رو ۱۰۰ کیلوبایت بر ثانیه محدود میکنن
در ضمن تجربه ثابت کرده که اگه زیاد دانلود کنی پینگتو میبرن بالا مثل وضعیت الان من:n02:
دو روز پشت سر هم که دانلود زیاد داشتم پینگم رفت بالا... روزی حدودا ۲۰ گیگ از شاتل لند...
حالا نگا کن ، الان که مخوان اپلود رو از حالت رایگان در بیارن ؛ همچین یه کار میکنن تا 16 مگ برسه سرعتش :n02:
لطفا پاسخ دهیدنقل قول:
من الان زنگ زدم فعالش کردن پینگم بالا تر رفت که پایین نیومد زنگ زدم ورش دارن:n41:نقل قول: