باز نسبت به قیمتهای قبلی انصافا خیلی بهتره. اما بالاخره اصلاح قیمتها زمان می بره و برای بعضی از استفاده های ناگهانی ارزش داره
Printable View
باز نسبت به قیمتهای قبلی انصافا خیلی بهتره. اما بالاخره اصلاح قیمتها زمان می بره و برای بعضی از استفاده های ناگهانی ارزش داره
کسی از مودمهای تری جی و 4 جی استفاده کرده آیا نسبت به موبایل از نظر کیفیت وبگردی و سرعت تاثیر مثبتی دارند؟
نیم ریال واقعا قیمت مناسبیه، کسایی که شاکین هنوز انتظار دارن نرخ از adsl ارزونتر شه! واقعا ممنون دولتیم که ظرف یکسال اینطوری تحول ایجاد کرده.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
فقط کارت ملینقل قول:
دوستانی که منطقه 22 تهران هستن ،، LTE اینور تست کردید ببینید کار میکنه یا نه ؟ من امروز رفتم از صادقیه USIM گرفتم.. با گوشی Xperia V یکی از آشناها تست کردم..LTE ایرانسلو پیدا میکنه ولی رجیستر نمیشد! سیمکارتم فعاله 3G خوب کار میکنه روش.
چه منطقی از تهران lte ساپورت میشه؟(درضمن،گوشی هایی که سفارش اروپا هست معمولا 4g رو ساپورت میکنن.مثل نوت 3 مدل 900 که فقط 3g هستش و مدل 9005 همون گوشی که سفارش اروپا و lte هست)
سیم کارت 4g تاثیری تو سرعت اینترنت گوشی های 3g هم دارند!؟
نه دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم اتفاقا امروز USIM رو با Xperia V تو منطقه 14 تست کردم دقیقا همینطور بود LTE رو پیدا میکرد ولی رجیستر نمیشد، نمیدونم مشکل کجاست البته هنوز با گوشیه دیگه ای تست نکردم، شایدم بعضی مناطق رو عمدا اینطوری کردن .
سلام دوستان
من میخام یه گوشیه ۴جی بخرم
باید به چی دقت کنم که ۴جی ایرانسل روش جواب بده؟
Sent from my HM NOTE 1W