سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!
Printable View
سلام
مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!
دکمه TV روی کنترل رو یکبار یا دوبار فشار بدید تیونر تلویزیون بین سیستم دیجیتال و آنالوگ جابه جا میکنه و بعدش کانال یابی...نقل قول:
البته تا جایی که دیدم سریهای M چون برای کشورهای عربی تهیه شدن گیرنده دیجیتال ندارند.
تیونرشون World 17 System Analogue هست.
در منو Picture / Advancd Setting گزینه Pixel Orbiter رو فعال کنید تا با جابجایی پیکسلهای تصویر ثابت از ماندگی تصویر جلوگیری کند.نقل قول:
هر چی نور صفحه بیشتر باشه احتمال ماندگی بیشتر است پس از منو Picture / Dynamic استفاده نکنید یا کنتراست را بیشتر از 70 - 80 نزارید.
با افزایش ساعت کارکرد تلویزیون جاماندگی کمتر خواهید دید
اگه با وجود شرایط بالا باز هم ماندگی موقت تصویر دیدید طبیعی هست. برای پلاسما من هم پیش میاد ولی به چشم من نمیاد. پس حساس نباشید.
سلام
امروز صبح که tv vt30,50 اینچم رو خواستم با کنترلش روشن کنم دیدم روشن نمیشه tv رو از برق کشیدم و دوباره به برق زدم این بار چراغ زرد یه چند ثانیه تند تند چشمک زد
و بعد ان چراغ قرمز 7 با میزنه!!! و دیگر هیچ اقا poonel چی کار باید کنم
دوستانی که این مشکل رو داشتن راهنمایی کنید....
سلام،متاسفم.نقل قول:
مثل همیشه مشکل خرابی برد به وجود اومده،با نمایندگی خدمات پس از فروش تماس بگیرید.
سلام به دوستان پاناسونیکی ؛ من یه VT30 پنجاه دارم ، دو سه روزیه وقتی روشنش می کنم یه صدای گیز گیز بدجوری گوش نوازی میکنه !!! اول فکر کردم از فن دستگاست که خاک گرفته ولی الان که دقت کردم از داخل دستگاه و اون سوراخای نزدیک به دکمه های کنترل کنار تلویزیون صدا در میاد؛ جالبه که وقتی کانال عوض می کنم اگه زمینه روشن باشه صداش زیاد می شه و اگه تیره تر باشه کم !!!! لطفا استاتید گرام راهنمایی کنند که بدجوری حالم رو گرفته.....:n28:
درکت میکنم ماله من که تو تعمیرگاهه.......
به یکی از اشناهام تو اروپا گفتم برام تلویزیون پاناسونیک مدل vt60 50 اینچ برام بخره و بفرسته که حساب کردم دیدم نزدیک به 8.500.000 با هزینه گمرک میوفته
اساتید یه نظر بدن ببینم صلاح که ok کنم یا اینکه برم سراغ pf8500 سامسونگ؟
(علت اینکه میخوام دوباره پلاسما بگیرم اینه که زیاد بازی میکنم نزدیک به 6 یا 7 ساعت , با led ها این همه وقت چشمام درد میگیره)علتشو نمیدونم.....
در حال حاضر خرید تلویزیون بدون گارانتی اونم پلاسماهای پاناسونیک به هیچیک از دوستان توصیه نمیشه.نقل قول:
پلاسما F8500 سامسونگ تو ایران نیست.نقل قول:
در حال حاضر واسه پلاسما بازها هیچ انتخاب خوبی تو بازار ایران نداریم. فقط باید صبر کرد و منتظر آینده شد.
اگه پلاسما صداش مات باشه و محیط خیلی خیلی ساکت (مثل سکوت شبها) با دقت یه صدای خیلی کم ویــززززززززززززززز رو میشه شنید. به نظرم روی مد دینامیک صداش بیشتر میشه بخصوص تو صحنه های سفید.نقل قول:
اگه بیشتر از این هست ببریدش نمایندگی ممکنه یکی از بردها مشکل پیدا کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]