نقل قول:
ممنون
1.چرا پس جدا کارتیجو عوض برداشتن؟
2.پس الان چه فرقی با اکسپنشن داره ؟
3.الان توی بازار این جدیداس یا قدیمیا؟
4.این جدیدا هم گرم میشن؟
5.خوابیده بهتر و امن تره اما گرم تر میشه نه؟
6.دیدی تاحالا این مدل رو ؟باکسش راحت باز میشه؟
7.هارد داخلش چیه؟
مرسی ممنون فدات :)
1. از رده خارج شدن مدل قدیمی و جایگزین شدن آن با مدل جدید که شکل و ظاهر متفاوتی دارند با در نظر گرفتن شرایط مختلف مثل میزان هزینه های تولید و ... همیشه جزئی از سیاستهای یک کمپانی فعال در بازار هست .
2. به جزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری هیچ فرقی باهم نمیکنند .
4. تولید گرما و صدا ذات هر هارد دیسکی هست . این مدل هم گرم میکند .
5. تا زمانیکه از فن جهت کمک به تهویه استفاده کنید ، جای نگرانی نیست که به شکل افقی قرار گرفته باشد یا عمودی .
6. واقعاً چه نیازی به باز کردن باکس هست !؟ اگر سیستمی به هارد اینترنال نیاز داره پس یک هارد جداگانه برای آن بخرید .
7. قطعاً Seagate 7200.14 هست .
نقل قول:
سلام
تو سایت دیجی نضزات کاربرا برای وسترن المنت میخوندم که موارد زیر را نوشته بودند آیا تایید میفرماپید؟
۱− به نظر میاد تنها تفاوت این هارد با مدل Western Digital Portable ultra My Passport عدم ضد ضربه بودن اون هست و کلاً اگر نیاز به جابجایی ندارید این مدل به صرفه تر هستش برای خرید و همانطور که از اسم Portable My Passport مشخص است اسم Portable به معنی قابل حمل و نقل و ضد ضربه بودن آن است.
۲−مزایاش سبک بودن و بی سر و صدا بودنشه ولی از معایبش اینه که هارد ظریفی هست و آسیب پذیر.اونهایی که دنبال هارد مقاوم تر و امتحان پس داده هستند بهتره مدل my passport بگیرند.
۳− کلا خیلی نازنازیه. اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید. این با کوچیکترین مشکلی، اطلاعاتتون رو براتون هدر میده! :) هارد سریع و بی سر و صداییه.
۴− سری element سری ضعیف تری هست نسبت به الترا مای پاسپورت
اگه در حین استفاده یه ضربه کوچیک با دست بهش بخوره یا یا در اثر ضربه چند سانتی جابجا بشه آیا مشکل ساز میشه؟
این ضد شوک بودن چیه؟ و به چکاری میاد ؟
المنت usb3منظورمه ضد خش نیست؟
کلا تفاوت بین المنت و الترا مای پاسپورت بجز بحث نرم ازار و قابلیت رمزنگاری توچیه؟
کدوم سرتره شما باشید کدومو میخرید بدون در نظر گرفتن قابلیت رمزنگاری و نرم افزار؟
(تنها دلیل من که از المنت خوشم اومده ظاهر زیبای اونه نسبت به الترا البته نظر منه )
مدل ۱٫۵ ترتا المنت پیدا میشه؟
(منظور از المنت جدیده هست)
سلام .
جای تعجب فراوان هست که بعد از این همه مشاوره و رد و بدل شدن سوال و جواب ، هنوز هارد اکسترنال را نخریدید ! باور بفرمایید کار سختی هم نیست .
1. هر دو مدل elements و ultra ضد ضربه و یا آنتی شوک نیستند . باکس پلاستیکی معمولی هم دارند که فاقد ضربه گیرهای لاستیکی / سیلیکونی هستند. قبلاً هم گفتم ؛ تا زمانیکه ابزاری به نام هارد دیسک (H.D.D) به دست شما میرسد باید در نگهداری و استفاده از آن خیلی دقت کنید . حتی در مورد مدلهایی که با داشتن محافظهای لاستیکی / سیلیکونی به اصطلاح ضد ضربه شده اند. این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را بخونید .
2. مشخص و معلوم نیست که کاربر از کجا به این نتیجه رسیده که مدلهای ultra در مقایسه با مدلهای عادی آسیب پذیرتر هست ! به خاطر سبک وزن بودن آن ؟ همه هارد دیسکها نیاز به دقت فراوان دارند .
3. همانطوریکه میدونید در هاردهای اکسترنال پرتابل از هارد دیسکهای لپتاپی 2.5 اینچی استفاده میشود . هارد لپتاپ بنده بیش از 7000 ساعت کارکرد دارد حتی بدون یک CRC error . پس این صحبت که "اگه حتی یک ذره بیشتر از یک هارد رومیزی می خواید ازش استفاده کنید، به فکر یه چیز محکم تر و جون دار تر باشید" کاملاً بی معنی هست . از هارد حتی میتونید به مدت طولانی استفاده کنید و مشکلی هم نیست ولی در نهایت عمر مفیدی دارند . اگر بدرستی استفاده بشود بدیهی هست که مدت زمان بیشتری میتونید از هارد استفاده کنید و بلعکس .
4. به جزء شکل ظاهز ، امکانات نرم افزاری و قابلیت رمزگذاری سخت افزاری هیچ فرقی نمیکند .
نقل قول:
اگه در حین استفاده یه ضربه کوچیک با دست بهش بخوره یا یا در اثر ضربه چند سانتی جابجا بشه آیا مشکل ساز میشه؟
من در این پست (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) اشاره کردم که قبل از اینکه هارد اکسترنالی را روشن کنید باید در جایی قرار بدید که به اصطلاح دم دست نباشد . ممکن هست مشکلی پیش نیاد و یا ممکن هست دچار Head Crash و بدسکتوری سخت افزاری بشود . بطور 100% نمیشود اظهار نظر کرد .
نقل قول:
این ضد شوک بودن چیه؟ و به چکاری میاد ؟
بعضیها معتقدند كه این سنسورهابه محض شناسایی ضربه یا شتاب بیش ازحد ، هارد دیسک را به حالت non-operating بر میگرداند تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود . بعضی دیگر معتقدند که این سنسورها برای تشخیص لرزش های خفیف استفاده میشود که کنترلر VCM با استفاده از سیگنالهای ارسالی از این سنسورها حرکت هدها تصحیح و تنظیم میکند .
نقل قول:
المنت usb3منظورمه ضد خش نیست؟
یکبار از نزدیک این مدل را دیده بودید . مثل اینکه بدنه اش مات و غیر شفاف هست و مثل مدلهای قدیمی (مثلاً مدلهای my passport essential) نیست که خط و خش مشهود باشد . مدلهای ultra کیف ضد خش دارند .
نقل قول:
کلا تفاوت بین المنت و الترا مای پاسپورت بجز بحث نرم ازار و قابلیت رمزنگاری توچیه؟
فرق دیگری ندارند .
نقل قول:
کدوم سرتره شما باشید کدومو میخرید بدون در نظر گرفتن قابلیت رمزنگاری و نرم افزار؟
(تنها دلیل من که از المنت خوشم اومده ظاهر زیبای اونه نسبت به الترا البته نظر منه )
به هر حال سلیقه ها متفاوت هست . بنده از بین ایندو مدل قطعاً ultra را میخرم آنهم فقط به خاطر شکل ظاهری آن وجود کیف ضد خش .
نقل قول:
مدل ۱٫۵ ترتا المنت پیدا میشه؟
(منظور از المنت جدیده هست)
باید بازار را بگردید .
نقل قول:
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال با ظرفیت بالا و مقاومت بالا خریداری کنم .
ظرفیتش 2 ترا یا بیشتر قیمتش هم مناسب باشه .
سایزش هم نسبتا کوچیک باشه .
البته من تصمیم داشتم که Western Digital My Passport Ultra Portable 2TB رو خریداری کنم که گفتم از راهنمایی اساتید استفاده کنم بهتره .
سلام .
گزینه ای که انتخاب کردید مورد مناسبی هست .