کسی جواب ما رو نمیدونست؟؟:41:نقل قول:
Printable View
کسی جواب ما رو نمیدونست؟؟:41:نقل قول:
تا قبل عیدی شبا دانلود بهتری داشتم بین 1.2 تا 1.4
ولی الان به جز پنج شنبه و جمعه که حدود 400 تا می گیره بقیه روز ها بین 900 تا 1.2 گیگ می گیره
شما شبا چقدر دانلود می کنید؟
مثل این که نمی شهنقل قول:
منم خواستم سرویس رو عوض کنم که گفت باید کلا خطت تخلیه بشه و کلا 2-3 هفته گیری :13:
بعدشم دوباره ی باید هزینه ی 15 تومن نصب و راه اندازی رو بدی :18:
هیچی دیگه باید سوخت و ساخت :19:
باید با پارس تماس بگیری. یه درخواست میزنن که صددردصد موافقت میشه.نقل قول:
ولی وسط ماه این کار رو نمی کنن. باید حتما آخر ماه اول یا دوم یا سوم باشه.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
دوستان مزیت PPPOE نسبت به Bridge چیه؟نقل قول:
مودم من Talent LT801 هستش.
سلام رفقا پارس آفلاین بهتره یا شاطر ؟ :31:
سرعت شبانه رو چنده ؟؟ واس 256 هش . 2 گیگ واس وب گردی خفن کم نمیاره در ماه ؟!
احتیاجی نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
چون دوستان دیگه جواب ندادن. تا جایی که اطلاع دارم جواب میدمنقل قول:
1- نمیدونم. 128 دارم
2-تا الان امتحان نکردم
3- یوزر شماره خط هست و پسورد رندوم گذاشته شده.
4-هم میتونید bridge تنظیم کنید و هم popoe . بستگی به خودتون داره.
5- معمولا این امر ربطی به isp نداره. اسپیلتر گذاشته میشه یا جلوی نویز رو بگیره و یا وقتی تلفن زنگ میخوره ارتباط قطع نشه. (فکر کنم یکی از این 2 تا. مطمئن نیستم)
میتونین بگذارین. میتونین نگذارین.
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
اگه به اینترنت وصل باشی. باید جلوش نوشته باشه دیگه. جلوی dhcp server و dns server که زیرش هست هم چیزی نوشته نشده؟؟ مگه میشه؟؟نقل قول:
دوستان ساعت رایگان تغییر کرده؟؟
سلام
دوستان من امروز رفتم تو پروفایلم تو پارس آنلاین و حساب مالی خودم رو چک کردم دیدم زده مبلغ بستانکار 20 هزار تومان
من دو نفر رو معرفی کرده بودم ولی تا به امروز چیزی برام نریخته بودن و یک پیغام به پارس آنلاین دادم که من این دو نفر رو معرفی کردم ولی شما ترتیب اثر ندادید خودشون زنگ زدن و پیگیر شدند و گفتند ما ایمیلی به این مشترکین میزنیم و اونها باید تاییدش کننند و خلاصه دیگه بیخیالش شدیم ، حالا اومدم همینطوری که چک کردم دیدم زده 20 هزار تومان بستانکاری داری
پارس آنلاین : الوعده وفا : دی
عجیب بود فکرش رو هم نمیکردم دیگه بریزن
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
نخیر تا ساعت 6 هست و تا ساعت 6:66 هم امکان پذیر هست ولی به شرطی که سر ساعت مقرر دیسکانکت کنیدنقل قول:
من شنیدم از 00:30 شروع میشهنقل قول:
از 30 دقیقه بامداد اگر شروع کنی از ترافیک شما کم میکنهنقل قول:
میتونید یکبار امتحان کنید و در حد 2 مگابایت دانلود کنید ببینید از ترافیک شما در اون ساعت کم میشه یا نه
نقل قول:
من که اینکار رو انجام نمیدم ((off/on))
در ضمن برای خاموش کردن pc هم سر ساعت idm رو تنظیم کردم بعدش هم هر فقط از خواب بیدار شدم مودم رو خاموش میکنم
ترافیک هم کم نمیکنه