هااا؟ یعنی چی من نفهمیدم منظروتون چیهنقل قول:
منظورتون ip شون هست دیگه ؟
Printable View
هااا؟ یعنی چی من نفهمیدم منظروتون چیهنقل قول:
منظورتون ip شون هست دیگه ؟
نه تنها کندی سرعت اینترنت در حال حاضر بلکه قطعاً مشکل قطعی، کندی سرعت جیمیل، SSL و سایتهای مبتنی بر آن عمدی و کاملاً احمقانه است.نقل قول:
حالا باید ببینیم فردا چه بلایی سر اینترنت میآید.
شما نوشتین تست سرعت 512 در فلان شهر هانقل قول:
تاریخ تست گرفتن مال یه روزه با اختلاف چند دقیقه
گفتم با ip اون شهر ها اومدی و تست گرفتی شاید ؟
سرویس من که امشب قطع شده!!!!!!!!
سرعت 128...12گیگ
اپلود چرا اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بامداد روز جمعه حد فاصل ساعت 2 تا 3:15 مبین نت کاملا قطع شد ولی بعد از وصل شدن سرعت تقریبا نرمال بود و من تونستم یک فیلم از تورنت به طور کامل بگیرم :31:
البته هیچکدوم از اینا نه تقصیر مبینه و نه اینترنت کشورمون مشکل داره ، به انتخابات هم ربطی نداره حتما، من دنبال دلیلشم:5:
نه بابا مال خودمهنقل قول:
شما نوشتین تست سرعت 512 در فلان شهر ها
تاریخ تست گرفتن مال یه روزه با اختلاف چند دقیقه
گفتم با ip اون شهر ها اومدی و تست گرفتی شاید ؟
اقا برای اینکه یه سرویسی بگیرم که کمتر share باشه باید چی بگیرم ؟ الان که 512 سه ماهه دارم فعلا پینگ فضا هست . (یعنی بالا ) البته همین 512 روزای اول واسم خیلی خوب بود تا اینکه یه تغییراتی اتفاق افتاد اینجوری شد . واسه دانلود کردن نمیخوام . میخوام باهاش online بازی کنم (world of warcraft) . بالاخره اینجور که من احساس میکنم یه صد نفری دارن با این اکانت من share هستن البته خالی از لطف نباشه ( پ ا ر ا ز ی ت ) هم این چند وقته کولاک کرده .
- به ادعای خودشون سرویس های محدودشون در حال حاضر یک به چهار است.نقل قول:
- پارازیت اصلاً ربطی به وایمکس نداره.
- پینگ مبین نت همینطوری خودش بالا است. اما یک چند ماهی است که روتر های جدید (با تریس پیداست) اضافه شده که باعث پایین آمدن کیفیت شده؛ گرچه پینگ رو معمولاً مثل قدیم نشون میده اما از آن به بعد تقریباً بازی آنلاین غیر ممکن شد (به دلیل پینگ بالا برای بازی نسبت به قبل). اینکه میگم به دلیل مناسبت های س#یاس%ی پشت سر هم اختلالات رو یکسره کردهاند اینه.
دیشب که موقع شروع ساعت رایگان مودم رو روشن کردم که تست بزارم دیدم اصلا آنتن نداره. یکی دو ساعت بعد آنتن اومد که هی با دیوار مودم تمرین کوهنوردی میکرد (هی به ترتیب کم و زیاد میشد) اما سرعت خوب بود. الانم که به جای 5 تا،2 و 3 تا چراغ داره بینشون تاب میخوره! اینم تست سرعت قبل از ساعت رایگان. ساعت رایگانم اگر بیدار بودم میزارم
1 مگ یک به چهار:
اینم مال همین زمان همین سرور با ایرانسل 1 مگ:
خودتون پینگ و ... رو مقایسه کنید