من مرکز سلمان فارسی هستم آسیا تک دارم از 15 مرداد که سویساش رو عوض کرده شبانه ش افتضاح شده من تو سرویسای قبلیش با 128 شبی 1.5 گیگ دانلود میکردم ولی از 10 روز پیش که تمیدید کردم شبی 600 مگ دانلود میکنم
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟مرکز سلمان هستم
Printable View
من مرکز سلمان فارسی هستم آسیا تک دارم از 15 مرداد که سویساش رو عوض کرده شبانه ش افتضاح شده من تو سرویسای قبلیش با 128 شبی 1.5 گیگ دانلود میکردم ولی از 10 روز پیش که تمیدید کردم شبی 600 مگ دانلود میکنم
چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟مرکز سلمان هستم
آقای نسبتا محترم ، که به نظر میاد روز ازل تمام اون هوشی رو که فرمودید به من رسیده از شما گرفته شدهنقل قول:
بهتره من اسم این دکل رو بزارم آنتن دریافت کننده ی سیگنال
میدونستین این آنتن فقط سیگنال رو دریافت میکنه ، ارسالش از طریق کابل شبکه به داخل خونه ی کاربر هست؟ ( متاسفانه اینقدر هم اطلاع نداشتین!! )
خب شما قیمت همین آنتن دریافت کننده ی سیگنال رو میدونین ؟ میدونین این خودش ی نقص اساسی هست؟
فکر میکنید چندتا از دوستان بالای سرشون ی فرستنده هست؟
اگر تا حالا از این خدمات بهره برده باشین ( که کاملا بعیده ) باید متوجه شده باشین که در تاریخ های حساس برای دولت ، حتی این نوع اینترنت که به قول جنابعالی کاری به مخابرات نداره ، هم به شدت ضعیف میشه
در ضمن لطفا فقط نظرتون رو در مورد بحث بگین ، توهین کردن لازم نیست ، اینجوری طرف مقابل هم مجبور به واکنش میشه و مطمئنا از موضوع اصلی دور میشیم
من همواره بین شرکت های ارائه دهنده دسته اول ،شرکت همیارنت رو بر می گزینم و به هرکس هم که در این زمینه پرسشمی نماید(کما اینکه در رویه های پیشین هم گفته ام)این شرکت رو پیشنهاد می کنم به شوند های :نقل قول:
پشتیبانی خوب
کارمندان و گروه کارکنان خوب و خوش برخورد و با دانش در زمینه تخصصی شان
پشتیبانی راستین
قطعی های به مراتب کمتر نسبت به دیگر سرویس دهندگان
ایجاد شبکه اختصاصی خودشان بر بستر فیبر جدای از شبکه های مخابرات (موازی با شبکه های زیر ساخت مخابرات) در نتیجه هزینه کمتر و دقت و کیفت بابلاتر و هم تراز با استاندارد های این شرکت
مدیر عاملی کارا ،و با دانش و تجربه کاری بالا که روشن است چون دارای بالاترین مقام اجاریی در شرکت هستند،شما می توانید شکایت های احتمالی خود را از کارمندان و یا کیفیت کاری شرکت به ایشان ارسال نمایید(حتا بوسیله رایان نامه)
همچنین تا کنون من ندیده ام که این شرکت در اشتراک های شبانه اش د***دی و یا کم فروشی نماید!
با دروودی دوباره و سپاس از پاسخگویی شما!نقل قول:
اینک بهتر شد که شما توانستید نام درست این "افزار" را بیابید و به جای واژه اشتباه "دکل"از "آنتن گیرنده"استفاده نمودید!باید به آگاهی شما برسانم که یا شما به درستی با این افزار ها و زیر ساختار های شبکه های بیسیم آشنایی ندارید که در این صورت هرگونه بیان اندیشه در این زمینه نا سره است،و یا در غیر اینصورت شما از همان نخست سنگ بالایی را نهاده اید و بدترین گزینه را به کاربر "بی دانش" پیشنهاد نموده اید ،چه که در این مورد نخستین گزینه استده از کارت شبکه های بسییم هست (همانگونه که به آگاهیتان رساندم)و پس از آن نیز افزار های گیرنده که بیشتر از افزار های UBNQI استفاده می شود که اگر سری به تارنمای shirazonline.ir می زدید می توانستید پیش از ارسال خود،از بهای افزار ها به درستی آگاهی یابید .
در مورد بند واپسین شما که آن رو تو پر تر کرده ام نیز باید به آگاهی شما برسنام که افزون بر اینکه بنده از این نمونه سرویس بسیار بهره برده ام ،بسیار بارها نیز خود بنده (که در اندیشه شما بی دانش می نمایم)این سویس را برای کاربران راه اندازه نموده ام،و در مورد روز های ویژه که به شرکت های زیرساخت بر می گردد،همانگونه که شاید بدانید،اساسا پهنای باندی که از/به ایران جابجا می شود،نخست در شرکت های زیر ساخت و سازمان های دولتی حکومتی رفته و از آنجا بر بستر شبکه این شرکت ها پخش می شود،ایراد کار اینجا است که شیر اساسی دست آنها است ،چه بر بستر های بیسیم و چه سیمی،اما از کارشکنی های مخابراتی در این مدل (بی سیم)خبری نیست!
همانگوننه که احتمالن آگاهی دارید،در پی اعتراض شرکت زیر ساخت و تنظیم مقرارات به کم فروشی ها و کارشکنی های مخابرات ایران،رابطه خوبی میان این شرکت ها نمی باشد از این رو زیاد امکان کنترل و بازرسی از این نهاد برای سازمان های دیده بان نیست و در نتیجه شرکت هایی مانند فراهوش،با هنکاری شرکت زیر ساخت شبکه های ویژه بسیم خودشان را بر بستر این شبکه در حال پخش کردن هستند.
در پایان باید این نکته را بیفزایم که من در هیچ کجای متن ارسالی ام ،نه تنها اکنون ،بلکه از 2007 که در اینجا کوشندگی داشته ام به یاد نمی آورم که ناسزایی به کسی گفته باشم که اکنون نیاز به یاد آوری شما داشته باشم.اگر اینگونه نبوده خواهشمندم در پایمی ویژه مرا آگاه سازید .
سپاس
دوست گرامی،چرا سفسطه "تعمیم جزء به کل"را به کار می بریدد؟شما از کجا م یدانید که ایشان شیرازی هستند؟از کجا چنین نتیجه گرفتید که همه شیرازی ها "با ادب" هستند؟چرا ایشان که یک کاربر تازه درون شده نیز هستند را نمادی از همه شهر شیراز می دانید؟نقل قول:
ارسال شما هرزنامه ای بیش نبود!
متاسفانه این اکانت رو داداشم گرفته.اونم موقعی که بنده سرباز بودم.نقل قول:
هر چی هم گفتم از شاتل نگیر تو کتش نرفت.حالا فعلا رفته تو پاچه ما.مهم نیس خیلی.
من دانلود شبانه خیلی برام مهم هست.با مرکز مخابرات دستغیب چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟
کلی فکر کردم که این مال کی بوده، فکر کنم 1 هفته قبل بود. خوب من نمیدونم شما از این حرف من چه برداشتی کردی که اینطور حرف میزنی. اما بذار من بگم معنیش چی میشه:نقل قول:
یعنی بله توضیح شما در مورد قیمتی که دادید منطقی بود و من قبول دارم و "زرشک" به بخت و اقبال خودم و اون شرکت فروشنده که در صفحه اول سایتش چنین توضیحی نداده. نه به حرف شما :31:
اما حرف شما که با طعنه کل شیرازی هارو بی ادب خطاب کردین زشت بود.:6:
1: واقعا کارشون اشتباه بودنقل قول:
2: چون بیست نت که هفته قبل بحثش بود در شیراز خدمات میده و اینجا تاپیک شیراز هست و بله من شیرازی هستم.
3: طعنه؟
4: نفهمیدم چی گفتین، جملاتتون خیلی سخته، یاد استاد ادبیاتم میوفتم که جملاتش سخت تر از جملات استاد انگلیسی بود
راستی ببخشید من بجای اون دوستمون جواب دادم ولی چون اخرین پست ایشون هفته قبل بود و 10 تا پست هم بیشتر ندارن فکر نمیکنم تا عید بعدی این طرفا پیداشون بشه
با دروود بر شمانقل قول:
پاسخی که برای گزینه های غیر "تو پر"شده نیست،یعنی تنها پاسخگویی شما بوده است و ..
بله،کنایه!از اینکه جزء(شما)را به کل(همه شیرازی ها)تعمیم داده اند و کاری نا درست است!بنده خواستم ببنیم ایشان بر مبنای چه چیزی اینچنین نتیجه گیری فرموده اند
4: بنده نام کاربری شما را با کاربر دیگه ای اشتباه گرفتم که از این بابت از شما پوزش می خواهم و گمان کردم که شما کاربری تازه وارد(تازه درون شده)هستید!پوزش بنده رو پذیرا باشید و همچنین باقی گفتارتان را بوسیله پیام های ویژه پیگیری خواهم کرد.
سپاسدارتان،سعید
تاریخچه کلی دانلود شبانه از اسیاتک توی این 10_12 روز برای من:
* هفته قبل من شبی 600_700 مگابایت میتونستم دانلود کنم و ساعت 2 باید مودم رو رست میکردم وگرنه با سرعت 400 دانلود میکرد و کامل از حجم کم میشد، و از ساعت 7:30 صبح هم سرعت زیاد میشد و البته کمی از حجم کم میکرد( مثلا 300 مگابایت دانلود میکردم اون 50 مگ کم میکرد).
** از 4_5 روز قبل تا 2 شب پیش همه چیز مثل هفته قبل بود با این تفاوت که ساعت 2 به بعد که سرعت 400 بود از حجم هم کم نمیکرد!
*** و الان 2 شب هست که سر ساعت 2 ، سرعت میشه 45 و میره روی اکانت شبانه و ساعت 7:30 که سرعت میشه 400 دیگه مثل هفته قبل از حجم کم نمیکنه. و این 2شب تقریبا 1.5 گیگ دانلود کرده.
برای همه اینقدر نوسان داره؟ البته جزئیات و نوسانات ساعتی رو نگفتم.
سلام به همگی اومدم ببینم اوضاع اینترنت شیراز چطوره هرچی میخونم حس میکنم میخوام آماده بشم واسه پاس کردن ادبیات :دی
از روزی که از سپنتا ( بیست نت ) گرفتم واقعا اصلا قطع نشده تا حالا عالیه. فکر کنم 1 بار یا 2 بار بوده که لینک پریده و بعد هم سریع وصل شده
سرعت هم که از 63 پایین نمیاد پینگش هم که قابل قبوله.
امیدوارم همینجوری بمونه.
موفق باشید