لطفا یکی به من جواب بده ... :n28:
چطوری میتونم یک خونواده درست کنم بدون محدویت افراد ؟ مثلا 20 نفر توی یه خونه زندگی کنن ...
رمزی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
لطفا یکی به من جواب بده ... :n28:
چطوری میتونم یک خونواده درست کنم بدون محدویت افراد ؟ مثلا 20 نفر توی یه خونه زندگی کنن ...
رمزی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااان ؟
ببخشید ملت سر 5 و 4 تا به بالاش میمونن ! من یه خونواده 2 تا ادم 2تا اسب 1 گربه داشتم پتز هام رو ازم گرتن گفتن نمیتونی ازشون پرستاری کنی حالا شما با مثلا 20 نفر چی کار کنی؟؟:n04:
منو توجیه کن :n19:
من عکس نگرفتم همینجوری کل خونه زندگی شون رو با هم آپ کردم 11 مگ شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 پدر یه دختر یه اسب
هـــــهنقل قول:
نه بابا ...
توی شهر sunset یه خونواده حسابی تشکیل دادم ! 16 نفر هستن .
1 بابابزرگ و 1 مامان بزرگ که اونا 4 تا بچه دارند 2 تا دختر دوتا پسر . 3 تاشون young adult و اون یکی که پسره adult . سیمه خودم با یکی از اون دخترها ازدواج کرده و خونواده تشکیل داده .
اون یکی دختر و اون دوتا پسر هم همینطور ازدواج کردنو بچه دارن ... که دسته جمعی باهم دیگه میشن 16 نفر ...
پدربزرگ - مادربزرگ
|
مرد - زن - زن - مرد
| | | |
زن مرد مرد زن
| | | |
دختر دخترپسر دختر پسرپسر
قرمز = ازدواج کرده
شهر sunlit tides رو دانلود کردم و خواستم همه خونواده رو ببرم اونجا ! یعنی تغییر شهر بدن , ولی فهمیدم که اگر اینکارو کنم دیگه افراد خونواده همدیگه رو نمیشناسن و به عنوان یک دوست نگاه میکنن . تنها راه برای اینکه اینجوری نشه اینه که همشونو توی یه خونه جا بدم بعد سیو کنم و توی شهر جدید سیو رو پیاده کنم . ولی خب این امکان وجود نداره !!!!
حالا به نظر شما چطوری میتونم اینکارو انجام بدم ؟
راستی روش ساخت استخر دایره ای شکل هم فهمیدم ! :)
گلکم من منظورم این بود در 1 لحظه همه این جماعت تویه خونه باشن که البته همین 16 تا باید قصر باش بخوای جاشون بدی نمیشه بهشون هم زمان رسید دی::n10:نقل قول:
مبارکه چجوری ساختیش؟
بعد مگه یو نبودی گفتی عکس عکس خونه اصلیت رو بزار ببینیم:n24:
نه عزیزمن , همیشه که نمیخوام با 16 نفر زندگی کنم ! تک تک خونه هاشونو سیو میکنم ! بعد همشونو توی یه خونه جمع میکنم و سیو میکنم تا همدیگرو فراموش نکنن ! بعد توی شهر جدید سیو خونه هارو اجرا میکنم , و افراد رو میبرم توی خونهاشون . حالا مشکل اینه که نمیتونم همشونو توی یه خونه جا بدم .نقل قول:
: دی
داستانش طولانیه ... خیلی کاره سختی بود . 4 تا بچه هارو که ازدواج کرده بودن مجبور بودم کنترل کنم توی 4 تا خونه متفاوت . مثلا باید برای اینکه اونا بچه دار بشن باید sims active رو عوض میکردم میرفتم توی خونه اونا و ...
البته رمز testingcheatsenabled true خیلی بهم کمک کرد!
بالاخره بعد از 4 سال بازی کردن خونه ای رو ساختم که اوج هنر و خلاقیت خودم هست و هیچ ایده جدیدی دیگه توی ذهنم برای ساخت خونه ای جدید ندارم !!!!
اینم عکس .............. لذت ببرید ............... :)
1.Ambitionsکد:http://uploadtak.com/images/u9616_5.jpg
2.Generation
3.Pets
4.Seasons
نقل قول:
رمز رو هم من میرم برات دنبالش میگردم تونستم پیدا کنم همینحا میکم:n16:
ماشالا نه خوبه امیدوارم تو واقعیت هم یه خونه مثل همین بتونی ردیف کنی البته از این بهتر دی::n02:
من که هرچی گشتم تو وب لاگ این جور چیزا همچین رمزی نیافتم تو چت باکسش بزن help ببین چیزی به چشمت نمی خوره
راستی من همه پک ها رو نصب کردم وارد بازی که شدم یه پیغام بران اومده که تلفن سیمتون به روز شده (گفتم دستت درد نکنه :دی ) بعد نوشته بود میتونه باش شبکه اجتماعی چک کنه رفتم تو کیفش دیدم بعله یه گوشی با یه صفحه 5 اینچی برای بجه گزاشتن میتونه باش تو نت هم بتابه دی:
یه کتاب هم اومده بود کنار این گوشیش !!!
منتها چون تا ته همه گرافیک رو بردم بالا لب تابم نکشید پرتم کرد بیرون لوووول :n15: حالا باید برم با اون یکی کارت گرافیکم اجراش کنم ببینم میکشه نکشید برم گرافیکش رو بزارم رو دیفالت دی::n07:
سلام کسی کرک سیمز 3 سیزن رو برای ورزن 1.42.130 داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی ممنون :n11:نقل قول:
چه جالب .... روی کدوم پک ؟ والا سیمه من با کامپیوترش میره توی نت و پروفایلش رو چک میکنه !
iiliya جان چند وقته داری بازی میکنی ؟