64 تاستنقل قول:
من راضی ام تا الان
بازم بستگی به مرکزتون داره
سرعت ثابت برای سرویس های نامحدود
این دوستمون هم که اومده اینجوری حرف میزنه معلومه اصلا فن آوا نداره
و یکی از مخالفان فن آواست ^___^
Printable View
64 تاستنقل قول:
من راضی ام تا الان
بازم بستگی به مرکزتون داره
سرعت ثابت برای سرویس های نامحدود
این دوستمون هم که اومده اینجوری حرف میزنه معلومه اصلا فن آوا نداره
و یکی از مخالفان فن آواست ^___^
مشکل وای فای 99% از آنتی ویروس هست منم وقتی ویندوز عوض میکنم همینطور میشه بعضی موقعه ها هم تنظیمات انتی ویروس هم انجام میدم بازم اذیت میکنه و زمان میبره توی انتی ویروس ها آوست از همه بدتر هست همیشه با وای فای مشکل داره 1% درصد مشکل سخت افزار هست چراغ قرمز هم مربوط به نویز خط میشه با اسپلیتر حل میشه کلا دی لینک ها بدون نویز گیر کار نمیکنن!نقل قول:
نقل قول:
محدود نامحدود نداره قبلا هم گفتم 2 هفته پیش سرعت عالی بود سرور خارجی حتی امریکا فوق العاده بود مثل داخلی سرعت 900 بود بعد جمعه هفته قبل سرعت خراب شد و چیز شکن ها نابود شد کلا بیشترشون قطع یا اگر کار کنه در حد دایل آپ سرعت مثل قبل شد امریکا روی 1 مگ تا حداکثر 2 مگ اروپا هم یکم بهتر
چه ربطی به آنتی ویروس داره وقتی سیستم خاموشه.نقل قول:
کانکشن توی مودم روی بریج هست؟نقل قول:
فکر کردم وایرلس جداس یا از لپ تاپ استفاده میکنید آخه دقیق هم توضیح ندادید که خیلی وقت ها چراغ قرمزه یا خیلی وقت ها سبزه :n01:نقل قول:
اسپیلتر دارید؟ یکی از علت ها که چراغ مودم میره یا قرمز میشه و ثابت نیست نداشتن نویزگیر هست بعد وقتی مودم وایرلس داره این مشکل زیاد پیش میاد خودم هر چند ماه باید برم خونه اقوام مودمشون رو دوباره تنظیم کنم یک ریست سخت افزاری انجام بدید و بعد دوباره مودم رو با تنظیمات ppoe
عزیز گفتم وقتی چراغ سبزه وای فای قطع میشه بدون دلیل.
و بعضی اوقات چراغ قرمز میشه اما همون لحظه مودم تی پی لینک رو میارم تو مدار اتصال برقراره.
دیشب چرا قطع بود؟
Sent from my HUAWEI G750-U10
برعکس مال من نزدیک به 6 گیگ بیشتر دانلود شدنقل قول:
اگه بازم لینک می داشتم توی دانلود منیجر اونا هم میگرفت :(
خدا رو شکر توی هفته 2-3 شب اینطوری میشه :n02: یعنی برابر با سرعت روز تا 600 700 شبانه میگیرم.
===
نه فکر کنم منم اشتباه میکنم دیشب هیچی دانلود نداشتم.
منم دیشب یک فایل 2 گیگ رو نگرفت فقط از ساعت 3:50 قطع بوده ولی 6 بلند شدم خودم وصل بـــود !نقل قول: