نقل قول:
با آرامش کامل و خیالی آسوده میخورن یه لیوان دوغ ترش گازدار مَشتی هم روش .:n01:
تو مملکت اسلامی این حرف ها چه معنی میده! :n02::n39:
Printable View
نقل قول:
با آرامش کامل و خیالی آسوده میخورن یه لیوان دوغ ترش گازدار مَشتی هم روش .:n01:
تو مملکت اسلامی این حرف ها چه معنی میده! :n02::n39:
با این نمیشه ولی می تونی این روتر رو بخری:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[QUOTE=m123f;8899673]sسلام خب من نه مشترک صبانت هستم نه پارس انلاین !!نقل قول:
از ایرانسل و مخابرات فقط استفاده می کنم
راه حلی هست؟
مرسی
بحث شبانه شد من چند روز پیش رفتم بسته دقیقا ساعت ۴.۵۵گرفتم بعد که فعال شد تاریخو زد ۴:۰۳ تا ۷:۰۶!! یعنی اعصابم داغون شد اول صبحی !
اما وقتی رسیدم به همون ساعت اتمامش دیدم هنوز داره کار میکنه!روندمش تا ساعت هشت،،،،ایرانسلم با این برنامه زبالش ،یدفه قطه یدفه بسته فعال نمیکنه،یدفه شارژ نمیشه کرد،یدفه هم اینطوری ادمو داغون میکنه صبح ادم تازه بیدار میشه به امید دانلود :n35:
دوستان تو رو خدا یه راهنمایی بکنید ۷۰۰هزینه کردم ولی بد جور داره اعصابم رو بهم میریزه این sxt lte رو از طریق اندروید چه جوری میشه تنظیم کرد همه چیش بهم ریخته است اگه منبعی سراغ دارید لطفا معرفی کنید
با تشکر
من یه هفته پیش تو 3 ساعت 45 گیگ دانلود کردم ولی دیشب تو سه ساعت فقط 4.5 گیگ دانلود داشتم. برای من اینطوریه یا همه جاییه .؟؟؟؟؟؟
من همه جورش رو تجربه کردم
تو 3 ساعت یه بار
50 گیگ
40 گیگ
30 گیگ
20 گیگ
10 گیگ !!!
کلا نتیجه ای که گرفتم بهترین زمان از 5 تا 8 صبحه
و بسته رو هم بهتره روز فعال کنید
تجربه ها از شبانه ایرانسل خیلی متفاوته یکی توی دو ساعت 60 گیگ میگیره یکی هم مثل شما توی سه ساعت 4.5 گیگ .نقل قول:
بستگی داره از کجا دانلود می شه
مثلاً یه فایل دانلود می کنم از یکسرور با این سرعت
یه فایل دیکه دانلود می کنم از همین سرور سرعت به 1 مگ هم نمیر سه
امروز شبانه خیلی وضع خراب بود . کلا تونستم 29 گیگ دانلود کنم تو 6 ساعت !
یه سری از دانلود ها هم که ارور داد در صورتی که چند شب پیش چنین اتفاقی نیفتاده بود . خدا رحم کنه دوباره چی بلایی میخوان سر نت بیارن :n03:
اگه براتون مقدروه از بسته شبانه همراه اول استفاده کنید اعصاب خوردکنی اش کمتر از ایرانسل نباشه بیشتر نیستنقل قول:
مثلا تو همراه اول 20 گیگ تو 5 ساعت رو چون می دونستم همیشه دانلود میکنه تو 5 ساعت 20 گیگ رو اصلا اعصابم به خاطر پایین بودن سرعت خورد نمی شد
یه لینک با 4 کانکشن میزاشتم 18 گیگ هم صبح دانلود می شد خیلی بهتر از ایرانسل بود و گاها هم ترکیبی می زدم از 2 تا 4.5 بیست گیگ همراه اول + 30 گیگ هم ایرانسل تو 3 ساعت می داد
ممنون از پیشنهادتون ولی همراه اول این جا 2g هم به زحمت انتن میده ! چه برسه به این که بخوام بسته شبانه هم براش بگیرم .نقل قول:
دکل ایرانسل یه کوچه با من فاصله داره و ترجیح میدم مشکل حل شه تا این که صورت مساله رو پاک کنم :n40:
حدود 3-4 روز هست که LTE Advanced یا همون 4g پلاس تو محدوه ما فعال شده ولی سرعت نه تنها بیشتر نشده بلکه کمتر هم شده!:V22:
شما از webfig استفاده کنید که تحت وب هست کافیه ایپی روتر رو در مرور گر بزنین یک صفحه لاگین میاد که وارد میکروتیک میشید سوال دیگه هست در خدمتمنقل قول:
سلام دوست عزیز وارد کنسول تنظیمات میشم ولی نمیدونم باید چکار کنم به طور مثال وقتی روی باند ۳تنظیم میکنم تعدادی از نرم افزارها کار نمیکنن مثل حالتی که Dns فرق داره روی باند ۷همه نرم افزارها باز میشن ولی پهنای جالبی ندارم در ضمن روی باند ۳که با انتن چینی آپلود خوبی داشتم الان اصلا آپلود ندارم قربونت اگه برات ممکنه راهنمایی کن البته سئوال زیاد دارم ولی به تدریج لطف کنی مزاحمت میشمنقل قول:
در ضمن هر Dns که میدم لازم فرقی نداره
شبانه 3 ساعت ایرانسل با مودم : e3372
متاسفانه بعد از 2 هفته اومدم یک شب دانلود انجام بدم سرعت فرجی برای من یک سوم شده از 3 مگابایت الان به زور 1 مگ در حال دانلود هست !
اینم پیشرفت ایرانسل
4G ایرانسل!!
جاهای دیگه با سرعت 10 مگ دانلود میکنن،برای من به زور به 1.5 مگ میرسه،اونم با مودم ایرانسل!!:n27:
ببینید اون روتر سیستم عاملش میکروتیک هست تخصص میخاد اونم نوع sxt lte که شما دارین یک سری اپشن ها اصافه تر شده به سیستم عامل یک ای پی کم بشه یا زیاد یا کانفیگی اشتباه بشه کل روتر به هم مییریزه از قسمت های که ای پی ست شده عکس بدین من باید بفهمم کانفیگ الانش چیه بعدشم شما از ویکی خود میکروتیک کمک بگیریدنقل قول:
من البته قبل از 5 صبح تا حالا دانلود شبانه نداشتم اما موافقم که از 5 تا 8 صبح اوضاع خیلی خوبه. یک بسته یک ساعته نامحدود را روز شنبه ساعت 6 صبح فعال کردم و کمتر از یک ساعت همه 20 گیگ براحتی دانلود شد. یک ماه پیش هم همین بسته رو در همین ساعت فعال کردم و کیفیت همین جور بود و براحتی کل حجم در کمتر از یک ساعت دانلود شد.نقل قول:
داداش ناشکری نکن، الان در منطقه ای هستم که وضعیت اینترنت به شکل زیر هست!!نقل قول:
الان مدتى هس ک وقتى ازنت ترى جى استفاده مى کنم. با تبلتم. مدام بينHو +H درنوسان هس... مشکل از چى مى تونه باشه؟
ممنون دوست عزیز حالا به چنتا عکس میفرستم اگه چیزی به ذهنت رسید ممنون میشمنقل قول:
این حالت، عادی است. در کل شبکه نسل 3 شاملنقل قول:
umts که با نماد 3G
hspa که با نماد H
+hspa که با نماد +H
dc hspa (با توجه به کانفینگ) که با نماد DC یا +H
میشود. با توجه به نوع شبکه در دسترس و همچنین ساپورت دستگاه مشترک، دستگاه مشترک بین این شبکه ها سوئیچ میکند.
حداکثر سرعت دریافتی هم در این حالت ها متفاوت است.
+hspa با نهایت دانلود 21 مگابیت
dc hspa با نهایت دانلود 42 مگابیت
الان چند روزی هست که اینطور بی ثبات شده قبلا روH مثبت ثابت بودنقل قول:
از چه برند و مدل دستگاهی استفاده میکنید؟ ایا تغییراتی در تلفن همراهتون ایجاد کرده بودید؟نقل قول:
چون تلفن همراه شما نباید همیشه روی +H باشد و در زمان استراحت باید به H سوئیچ کند.
مدل فون پد8 ایسوس..برای مکالمه روزمره استفاده نمی کنم فقط هرازگاهی بسته نت می زنم که الان دو سه روزی هست این مشکل رو دارم ..الان طوری شده که هر 10-12 ثانیه ی بار رو Hو یا حتی پایین تر سوییچ می شه..درعوض با همراه اول عالیه و ثبات دارهنقل قول:
سلام خسته نباشید چندتا سوال دارم ممنونم راهنمایی کنید.
1-مودم e3372 خریدم ده گیگ اینترنت بهم داده هدیه..حالا راهی هست بتونم اونو تمدیدش کنم..الان سه ماه واسم اعتبار داره میشه کاری کنم بشه مثلا 5 ماه؟
2-میتونم مثلا پنج گیگ دیگه بخرم بریزم رو همین ده گیگ هدیه؟
3-اگه طرح شبانه نامحدود رو بخوام فعال کنم میتونم روز فعالش کنم بعد ساعت دو به بعد استفاده کنم یا باید حتما ساعت دو به بعد فعالش کنم؟
4-وقتی بخوام مودمو از کامپیوتر جدا کنم گزینه ایجکت نداره.همینجوری درش میارم یه وقت خراب نشه؟یه راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
مودم من رنگ این صفحه زرد هست و نوشته 4G نه LTE. شما جدید گرفتی!؟نقل قول:
مودم رو انلاک کردم و به آخرین فریمور و وب اینترفیس ارتقاء دادم .نقل قول:
من ديشب از ساعت ٣ تا ٨ دوبسته سه ودو ساعته فعال كردم جمعا حدود ٧٥ گيگ دانلود كردم من تفاوتي از لحاظ سرعت تا به حال حس نكردم از اول حدودا سه ماه پيش كه به ايرانسل مهاجرت كردم سرعتم حدود ٣٥ مگا بيت بود و دانلودم بين ٤ و ٤.٥ البته اينم بگم من شايد هر دوهفته يكبار شبانه رافعال ميكنم در ضمن روز و شب هم سرعت در همين حد هست
از عجایب ایرانسل سرعت تک کانکشن اونم این وقت! البته سرعت مولتی کانکشن رو ۲۷مگابیت هست و همچنان در باند ۲۶۰۰ سرعت اپلود ۱.۵مگابیت که خیلی کمه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیشب بازم دو تا بسته 3 ساعته خریدم ، از 2 تا 6 که کلا تونسته بود 6 گیگ دانلود کنه ! و از 6 تا 8 هم 16 گیگ . [جمعا 22 گیگ]
مسخره شده خدایی ! کلا انتظار دارم 40 گیگ دانلود کنم شبانه که اونم نمیشه ...
سلام دوستان
میدونین قیمت مودم های ثابت ایرانسل چنده؟
نقل قول:محتوای مخفی: لیست مودم های 3g,4g ایرانسل
والا من که میخرم یا فعال نمیشه یا یه روز با 500 کیلوبایت دانلود میکنه یه روز با 4 مگابایت:n13:نقل قول:
توی روز هم که قربونش بشم 2000 تا آی پیش پکت لاست داره 2 تاش سالمه
تجربه من از تهران
5.112 افتضاح برای دانلود و پینگ افتضاح تر
5.113 متعادل هم دانلود هم پینگ
5.114 پینگ عالی سرعت دانلود معمولی
5.115 پینگ عالی ولی پکت لاست و سرعت دانلود معمولی
5.116 پکت لاست افتضاح در حد 30% ولی پینگ خوب و سرعت دانلود عالی
5.117 سرعت دانلود عالی پینگ خوب ولی ناپایدار به همراه پکت لاست ناپایدار
مگه ایرانسل بسته سه ساعته نامحدودش رو حذف نکرده؟چطور شما خریدین با چه کدی؟نقل قول:
[QUOTE=bornamilad;8900685]مگه ایرانسل بسته سه ساعته نامحدودش رو حذف نکرده؟چطور شما خریدین با چه کدی؟[/QUOاز برنامه از ايرانسل من خريدم تو اونجا هيچوقت حذف نكرده بود
سلام دوستان
من گوشی جدید گرفتم شیاومی هست مدل Redmi 3s که پشتش زده بود TD-LTE با مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام ببینم نسل ثابت جدید ایرانسل رو جواب میده >؟:n36: