یه شب در میون سرعت شبانه من بالا و پایین میره روزا زوج خوبه روزا فرد سرعت اسمی میشه کسی همچین مشکلی داره؟ / جدیدا سی چل تا کانکشن هم باید وصل کرد تا 400 kb سرعت بده احتمال داره این مشکل حل بشه؟
Printable View
یه شب در میون سرعت شبانه من بالا و پایین میره روزا زوج خوبه روزا فرد سرعت اسمی میشه کسی همچین مشکلی داره؟ / جدیدا سی چل تا کانکشن هم باید وصل کرد تا 400 kb سرعت بده احتمال داره این مشکل حل بشه؟
یه کاری کردن که مجبور بشیم از ساعت 2 به بعد آی پی عوض کنیم که سرعت اسمی بشه وگرنه اگه آی پی عوض نکردی سرعت تک کانکشن و پینگ به مرور خراب و خرابتر میشه
نقل قول:
سرویس 1مگ ماهی سه گیگ 18 تومن
4 تا 7 رایگان (دیشب یادم رفت بزارم دانلود کنه:n08:)
خوبیش اینه که تو این 19 ساعتی که وصل شده سرویس یه بار هم آی پی عوض نشده و قطعی نداشتم
نقل قول:
شما و رفقیتون اگه دانلودتون بالاست و پهنای باند مرکزتون مشکلی نداره برید آسیاتک(به قول خودشون ترافیک سایتای داخلی تو تایم شبانه بدون محدودیته)
خب قابل توجه دوستان کدها رو مخابرات بست و اون کسی که اینجا تبلیغ ترافیک ارزون میکرد به سرانجام اعمالش خواهد رسید انشالله تا دفعه دیگه یاد نگیره از این کاسبیا راه بندازه
نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز سرویسهای نامحدودش چطوره ؟
نامحدود 128 سرعتش چنده؟!
سرویس گیم داره هایوب؟!پینگتون با این IP چنده؟!
10.31.36.98
146.66.152.1
لینک سایت و آدرس نمایندگی در آبادان؟!
با تشکر دمت گرم
همین تنها امید کاربرها بود اونم پر ... :n27::n37: حالا تکلیف چیه ؟نقل قول:
ده گیگ رو بسته؟نقل قول:
زدن ترکوندن همه سرویسا رونقل قول:
خب دیگه به سلامتی ترافیک هم نمیشه خرید. اگر مخابرات سرویس هاش رو ارزونتر نکنه دیگه چارهای نمیمونه جز کوچ کردن. حیف شد واقعا.
من پریروز از دسترسی سریع(معمولی کار نمیکرد)، سه گیگ خریدم.
الان اونم برداشتن؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
نه . اون کد 10 گیگ 10 هزار تومن رو برداشتن انگارنقل قول:
اینجوری که بچه ها ری اکشن نشون دادن معلومه همه داشتن هر روز نت 10 گیگ مفتی میگرفتن
بله کلا از یک گیگ هزار تومن داشت تا 10 گیگ 10 تومن. کداشم پشت سر هم بودنقل قول:
خودم میدونم بوده. منظورم اینه همه هم ماشالله فرصت رو غنیمت صمردن و شیره اش رو کشیدن.نقل قول:
اونجاش فاجعه بود که یه عده کار و کاسبی راه انداخته بودن باهاشنقل قول:
اره سایت اون شخص رو دیدم. متاسفم براش.نقل قول:
ها؟
من که اصلا از اون کد روحمم خبر نداشت :|
چرا کسی چیزی نگفت؟ ماشاءا... دست همه تو کاره
حالا اون کدها واسه کارمندان شریف مخابرات بوده؟ :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
بله. تا 10 مگ نامحدود دارن خودشون. انواع و اقشام سرویس ها. مفته مفتنقل قول:
توی پارتاک واسه من فقط تا 128 سرویس نشون میده قبلا تا 10 مگ رو نشون میداد جریان چیه ؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما بخاطر مشکل سرعته میخوان که مردم الکی پول ندن برا سرویسای بالانقل قول:
حتما بخاطر مشکل سرعته میخوان که مردم الکی پول ندن برا سرویسای بالانقل قول:
واسه تو هم اینطوری شده ؟نقل قول:
من که فکر نمیکنم دقدقه ی جیب مردم رو داشته باشن فکر اینن که پهنای باند کمتری استفاده بشه شاید تونستن دوباره شروع به فروش سرویس بکنن
وقتی 2 مگ داری باید تا همون 2 مگ رو نشون بده عجیب بوده که تا 10 رو نشون میدادهنقل قول:
احتمالا بخاطر این بوده که کاربر جدید بودی و الان دارن با اکانتت بازی میکنن که اینجوری شده
اما نگران نباش کد 2 مگ 8 گیگ 220 هست:n09:
از این کد چجوری میشه استفاده کرد؟ برای 2 مگ 5 گیگ چنده؟نقل قول:
از طریق inspect elementنقل قول:
2 مگ 5 گیگ رو نمیدونم , الان 128 دارم نمیتونم چک کنم باید بچه هایی که 2 مگ دارن بزارن
نه من اکانت پارتاکم خرابه اصلا سرویسا رو نشون نمیده:n09:نقل قول:
کدش 221 ـه.نقل قول:
+
داشتیم خیلی منصفانه استفاده می کردیم از داستان ترافیک ارزون و با خیال راحت وبگردیمون رو میکردیم، خراب شد همه چی، حیف شد. حالا باز باید تو مصرف ترافیک دقت کنیم. ستمه والا.
دوباره کد هارو بگردین. تقسیم وظایف. هر کی سه رنج کد رو بگرده
اینا جای جبران کردنشونه اول که شبانه رو خراب کردن بعدش فشفشه رو برداشتن چند روز دیگه هم شبانه رو برمیدارن
من که مشکلی ندارم. شبی خدا گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
تک کانکشن از ساعت 2به بعد افتضاح میشه اصلا نمیشه باهاش ویدئو آنلاین دید فقط میشه 200کانکشن فعال کنی که 500کیلوبایت بدهنقل قول:
امشب افتادم روی 37.221 پینگ خوبه وبگردی خوبه آنلاین استریمینگ خوبه ولی دانلود زیاد جالب نیست در حد 400 ولی افت و خیز داره و با لینک های داخلی سرعت پایین تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار بیشتر توضیح میدین؟ اگه اینجا هم نمیشه خصوصینقل قول:
چی شده پیامارو حذف میکنن؟
شبانه خوبه فعلا که بد نیست سرعتش
ولی خیلی از سایتا باز نمیشن اعصاب خردکنه
شبانه منم خوبه اصلا افت سرعت ندارم :n02:
حالا چش میخورم :n07:
اونایی که گروه های قبلی مخابرات هستن شبانشون خوبه
اونایی که مخابرات توی این دوماهه گروه بندیشون کرده همشون مشکل دارن
دوستان خواهشا برای این ترافیک چه کار باید کرد ؟ دوستی که رفتی گفتی که حذف بشه تا دست بقیه قطع بشه دلت خنک شد الان ! ؟؟ ما چه تقصیری داشتیم ؟؟ واقعا که ... :n35::n29:
بعضی سرویس های مخابرات تقریبا همون قیمت میفتننقل قول:
مثلا سرویس 1 مگ و 2 مگ 50 گیگ فقط من کد 1 مگ 50 گیگ رو ندارم وگرنه سرویس خوبیه برای این شرایط بدون شبانه که پیش اومده
حالا از کجا میدونی کسی بهشون گفته؟ اینا خودشون مرتب خطا و اکانتا رو چک و دستکاری میکنن احتمالا خودشون فهمیدن