من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟
Printable View
من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟
درخواست بدی؟:biggrin: مخابرات چیزی به اسم درخواست نداریم، فقط با زور و شکایت به بازرسی باید مجبورشون کنی :wac:نقل قول:
مود فست رو که راحت فعال کردن میترسم شکایت کنم لج بیفتن اذیت کنننقل قول:
نه شکایت کن، آپلود 2 مگ رو فقط با شکایت باید مجبورشون کرد. حالا میخوای درخواست بده شااااید انجام دادن. ولی اینجوری که متوجه شدم دیگه پروفایلی که آپلود 2 مگ داشته باشه در اختیار ندارن و دسترسی هم ندارن دستی آپلود رو تغییر بدن. باید شکایت کنی تا از بخش بالاتر که دسترسی دارن انجام بدن.نقل قول:
حجم من ۴-۳ روز زودتر از پایان دوره (۲۵ام هر ماه) ریست شد، در حالی که هنوز داره روزهای دوره قبلی رو می شماره ... برای بقیه هم همین طور شد؟
سلام عزیزان راهنمایی کنید این fast فایدش چیه ؟! من امروز در تنظیمات مودم گزینه adsl2 غیر فعال کردم و روی g.dmt فقط تیک زدم سرعت از ۱۵ مگ اومد روی ۸ مگ اما گزینه fast هم فعال شد میخوام ببینم اگر تاثیر چندانی نداره همون adsl2 فعال کنم
سلام. این گزینه باعث کم شدن پینگ شما میشه. کسانی که بازی آنلاین میکنن به کارشون میاد.نقل قول:
سلام خدمت شما امروز رفتم سرویس تمدید کنم خبری از کمپین نبود این طرح استاندارد کم حجم چطور حجمش محاسبه میشه ؟ مثلا زده سه ماهه ۵۴ گیگ هر ماه ۵۴گیگ شارژه میشه یا کلا سه ماهش۵۴ گیگ داره ؟
سلامنقل قول:
این بسته ماهی 18 گیگ شارژ میشه. به قیمت بسته ها دقت کنید معلومه. بسته یک ماهه 8 مگ 18 گیگ 28 تومن، 3 ماهه 8 مگ 54 گیگ 84 تومن (قیمت و حجم و زمان 3 برابر، پس امکان نداره هر ماه 54 گیگ بده)
در متن قرار داد هم نوشته "ترافیک آستانهی مصرف منصفانه برای خریدهای پیش پرداخت بصورت ماهیانه تنظیم خواهد شد و ماندهی استفاده نشده در هر ماه به ماه بعد منتقل نمیشود."
سلام . دوستان سرعت دانلود شمام کم شده ؟ تا چند روز پیش بالای یک مگابایت بر ثانیه با دانلود منیجر سرعتم بود الان حتی از سایت های داخلی هم سرعتم به زور به 300 کیلوبایت بر ثانیه میرسه . طرح 8 مگابیت دارم
سلام.من هر وقت سرعت در این حد کم میشه آخرش میبینم یا اتصال سیم مودم به نویزگیر شل شده یا اتصال دوشاخه تلفن از سر خط مشکل پیدا کرده.به نظرم کل اتصالهای سیم تلفن رو چک کنیدنقل قول:
Sent using Android ForumReader app
البته اگه کشش خط در این حد پایین باشه احتمالا سیم تلفن ایراد داره.ولی اگه کشش خط خوبه مشکل دیگه از سیم تلفن نبست
Sent using Android ForumReader app
سلام.
من یکی دو هفته میشه که با قیلترشکن هایی مثل شادوکس و اوپن وی پی و وایرد گارد (بقیه رو نداشتم و تست نکردم) اصلا نمیتونم وارد یوتیوب بشم. بقیه سایتها رو باز میشه و آی پی هم عوض میشه ولی یوتیوب باز نمیشه.
شماها هم همچین مشکلی دارید؟ راه حلی داره
یوتیوب را دارن باسه یه سری قانونی و هدفمند میکنن
قند شکن های مجانی هیچ کدوم کار نمیکنن یکی دو هفته بیشتره
اره، دقیقا دو سه هفته هست که مشکل دارم تو باز کردنش.نقل قول:
حیف باشه، قبلا مجانی ها خیلی خوب باز میکرد و با سرعت خوب دانلود میکرد
دوست مننقل قول:
این دو تا دی ان اس را امتحان کن :
78.157.42.100 (Unencrypted)
78.157.42.101 (Unencrypted)
یوتیوب بعضا با یه تغییر دی ان اس ساده باز میشه
اگر رو مخابرات نه رو همراه اول صد در صد باز میشه
اگر باز هم نشد قند شکن روشن کن یه صفحه یوتیوب باز کن پخش کن بهد قند شکن را خاموش کن
اینجوری تا چند روز کار میکنه
بسیار عالی و ممنونمنقل قول:
روی همراه اول که جواب داد.
دم شما گرم انصافا کم بود فقط دکمه تشکر رو بزنم
سلام
دوستان امکان داره مخابرات کشش خط دستکاری کنه ؟ من سرویس 16 دارم ، هر موقع کشش خطم میره بالا میبینم سرعتم محدود کردند . بعد درخواست میدم محدودیت بردارند اونا هم برمیدارند ولی بعد چند روز دوباره کشش خطم میاد پایین . تا 3 روز پیش کشش خطم 14 بود ولی الان رسیده به 11 !!!!
رو نت مخابرات هنوز نمیتونم با آی پی ایران از اینستاگرام استفاده کنم، فقط با وی پی ان لود میشه!!
کسی با نت مخابرات این مشکل رو نداره؟ نت های موبایل هم هنوز اینجوریه؟
چند هفته ای هست اختلال وجود داره. من شاتل دارم دیجیکالا مشکل داشت . یا باز نمیشه یا اگر هم باز بشه خیلی کندهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان چیه هر 6 ساعت یه بار هر روز قطع میشه
12.45
18.45
00.45
06.45
خیلی جالبه
مشکل سرور دی ان اس مخابراته
سلامم..الان اینا توی پنل من در دسترس هست..بهتر از اینا نداریم؟ الان سالیانه 100 گیگ 50 تومن ماهی دارم پس پرداخت..
محتوای مخفی: در دسترس
برای اینکه فیبر بکشن تا خونه، کاری میشه کرد که جواب بده؟ مودم رو سر خط هم زدم سرعت تغییری نکرد گفتن فاصله از مرکز زیاده و با فیبر حل میشه فقط.
سلام،
نزدیک 2 هفته میشه که دائم قطع و وصلی دارم، اول اینطور بود که فقط سایت باز نمیکرد که DNS رو از روی مودم برداشتم و درست شد ولی الان اینطور شده که قطع میشه و پینگ هم نداره موقع قطعی. گاهی خیلی زیاد میشه مثل 2 به بعد که هر چند ثانیه قطع و وصل میشه و در طول روز گاهی ثباتش بیشتر میشه. پشتیبانی هم که کاری از دستش برنمیاد و حرفهای عجیب میزنه که "refresh" کردم و این خرعبلات. حدس من اینه بخاطراین طرح جدید 30یاnat داره بازی درمیاره و یه تغییر ستادی دارن میدن.
میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داره (تو تهران)؟
ممنونم.
سلام وقت بخير
من اينترنتم مخابرات بعضي ساعت ها اتوماتيك داخل مودم dns تغيير مي كنه و باعث قطعي ميشه سايت ها باز نميكنه.چطور مي تونم به شكلي تنظيم كنم كه روي حالت automatic ثابت بمونه
لينك عكس صفحه تنظيمات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتوماتیک نیست
مخابرات dns دوم اضافه کرده 8.8.8.8
لینکی که گذاشتید ویروسی هست . عکس نمیاد یه صفحه میاد یه سری فایل رو کامپیتور اضافه میکنه
هم سیانت هست هم dnsنقل قول:
خیلی سرویس دهنده ها این مشکل را دارن مثل پارس آفلاین که dns هاش زارت از کار میفته
خارجی میزاری کار میکنه ، بعد از یه مدت باید برگردونی به سرور خودشون
مدیران انجمن لطفا لینک این دوستمون سالار لینوکس را چک کنند .
ویروسی هست شدید عکس که نیست هیچی یه فولدر تو کامپیتور اجرا میکنه با bootstrap و از این قبیل فایل های ویروسی
برا کسایی خوبه که میخوان در مورد همه چی اظهار نظر کنن و تو هر سوراخی سر کنن :laughing::biggrin::laughing::biggrin:نقل قول:
بله البته من ویندوز 11 دارم و آنتی ویروس بعیده ایشون بتونن شکری بخورننقل قول:
ویروس ش به درد کسایی میخوره مثل این دخترا که ویندوز 7 و xp دارن
سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..
کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.
جالب تر اینکه گاهی با اینکه هیچ جا رو پینگ نمیکنه، سایت باز میکنه.
من از طریق پنل اقدام کردم سرعت آپلود هم درخواست دادم افزایش بدن بعد از یک روز تلفتی تماس گرفتند و گفتند انجام شد البته من استان اصفهان هستمنقل قول:
واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.نقل قول:
اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی :)))
روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟
حالا اونو ول کن. یه چک کنن ببین بعد از ثبت تیکت ازت 500 مگ کم نکردن؟:biggrin:نقل قول:
به خاطر درسا امینی هستنقل قول:
سلام دوستان با کلی مصیبت از شاتل دزد به مخابرات دزد تر مهاجرت میخوام بکنم منتها نه میشه انلاین خرید نه از پنل مخابرات من
تلفنی تماس میگیرم واحد فروش 5-6 دقیقه صبر و اخرش هم هیچی میگه متاسفیم فعلا پیغام میگذارم برای فروش تماسی نمیگیرن
دقیقا جز حضوری راهی نیست من 5 کیلومتر نرم تا خراب شده مخابرات برای یه adsl داغون و پشتیبانی داغون ترش؟ حتما باید یه روز مرخصی بگیرم یعنی؟
سلام. دوستان کسی میدونه حداقل مبلغ قبض تلفن ثابت چقدره؟
من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟
تشکر از پاسخ گویی شما
مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.
نقل قول:
برو از مخابرات من قبض تلفنتو استعلام کن ریزشو ببین. نکنه برات هزینه اتصال به کارتخوان زده باشن! برای دوست من ماه پیش این جوری شد.