دوستان کسی که هردوتا چشمش ضعیف باشه در حد 8 میتونه معاف بشه؟
هرکدوم 4 مجموعش 8 ... استیگمات هم نیست.
با مدرک زیر دیپلم / دیپلم / لیسانس / فوق ....
اگه ممکنه تمام مقاطع رو بگید.
ممنون
Printable View
ممنون
برادر شما دفترچه پست کردی؟نقل قول:
حتما باید دفترچه پست کنی برا گرفتنِ این کُد؟
من با ایرانسل تست کردم
البته دفترچه هنوز پست نکردما
Sent from my HM NOTE 1W
دوستان اینجور که من متوجه شدم کد سخا رو از ایرانسل نمیده از همراه اول میده چون من تست کردم خط اعتباری همراه اول نزدیک به 1200 تومن از شارژم کم کرد احتمالا فقط با همراه اول هماهنگ کردند که بتونن پول رو هم بگیرن.
خیلی با حالن اینا از این نوع برده داری بدتر !!؟؟ مجانی واسشون کار میکنی ، پول لباستم ازت میگیرن،پول دفترچه خدمت،فیش اعزام پلیس +10 ،معاینه پزشک ،پول کپی این آخری که واسه کد سخا هزار و خورده ای هم میگیرن دیگه آخر عوضی بازی بود بحث 1000نومن نیستا بحث عوضی بودنه!!
ممنون
منم همینطور؛ دفترچه پست نکردم، با ایرانسل هم تست کردم اون هم چندین و چند بار!نقل قول:
کلاً همینطوریه؛ فقط نظام وظیفه نیست، مثلاً راهنمایی رانندگی، چند وقت پیش 18 تومن دادم فقط واسه معاینه پزشکی!نقل قول:
کاری هم نکرد، فقط چند تا علامت نشون داد و گفت کدوم طرفی هست! :n33:
دست ها رو بیار جلو + روی پاشه و پنجه پا راه برو؛ همین. شد 18 تومن :n38:
اگه دفترچه پست نکرده باشم و با همراه اول چک کنم جواب میده؟
علامت ? رو باید بفرستم؟
نقل قول:
فک نکنم بهت بده با هر اپراتوری هم تست کردم اس ام اس نیومد
شما باید تو سایت نظام وظیفه اسم داشته باشید اگه معافیت تحصیلی هم تا حالا یک باز گزفته باشی کد سخا رو بهت میده ولی اگه تا حالا واسه چیزی اونجا ثبت نام نکردی کدی بهت نمیده
فکر میکنم باید جمعش 10 بشه.نقل قول:
اینجارو بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوتا سوال و چند نکته:نقل قول:
1-کسی پیشنهاد راجع به جلوگیری از دزدیده شدن یا به اشتباه بردن پوتین نداره؟2- بشقاب یکبار مصرف به چه انداره ببریم به اندازه سه ماه ؟1-لباس شخصی تو آموزشی نمی ذارن ببریم .فقط بعد آموزشی میذارن .. .. روز اول که بری بهت جیره میدن یعنی پوتین ،لباس نظامی و پتو وبعد، 2 روز مرخصی میدن تا لباس اندازه کنیم بعد 2 روز با لباس نظامی باید بریم . 2-خرما وشکلات و تخمه در حد استعمال شخصی نه بیشتر که دژبانی به نفع خودش مصادره می کنن. 3- تا سه ماه حقوق نمی دن .پول تو حساب داشته باشید خود پادگانATM بانک دارن . من اینا رو از آشناهام پرسیدم .
- :n06:
اینا چیزی نیست که موقع ترخیص تا تسویه حساب نکنی ولت نمی کنن... که مبلغ تسویه از 200هزار تومننقل قول:
هست تا 700هزار تومن ...این مورد رو تو از آشناهام که رفتن خدمت کردن پرسیدم
مگه چکار میکنن اونجا که اینقدر بدهی بالا میارن؟ خسارت میزنن؟ نکنه پول زور وَگیرَن؟ :n24:نقل قول:
معافیت تحصیلی رو اسفند 91 ثبت کردم ولی کدی بهم ندادن.نقل قول:
یه عدد 8 رقمی بالای نامه ی نظام وظیفه هست و زیرش هم تاریخ نامه نوشته شده.
اگه همین برگه رو ببرم پلیس + 10 کد رو بهم میده؟
نقل قول:
ممنون، ولی چرا سه ماه؟ مگه آموزشی سه ماهه؟ دو ماه نبود مگه؟
محمد جان من از خط ایرانسلم گرفتم و مشکلی نبود.... در باره بحث دومت بشدت موافقم انگار ما اینا رو منت کردیم که تو رو خدا منو ببرید سربازی!:n35:نقل قول:
این آشنا شما به یک وسیله خسارت وارد کرده بوده ، ایشون به این موضوع احتمالا اشاره نکرده بودند! شما پس از تقسیم در یگان بهتون با توجه به یگان خذمتی اسلحه میدن که تا انتهای خدمت متعلق به شما است یعنی یک شماره اسلحه دارید (وقتی برید خدمت بهتون میگن که اسلحه مثل ناموس آدمه! خودتون عمق اهمیت رو درک کنید) بعد از اسلحه کلاه فیبری چهار بند فانوسقه نیز دارید حالا شما علاوه بر این ها مسول یک بخش هستید مثلا با کامپیوتر کار می کنید یا در بخش های تخصصی هستید به هر کدام از این وسایل خسارت وارد کنید باید وجه ان را پرداخت کنید و همچنین به احتمال توبیخ می شوید حالا شما بگید یک پیچ زنگ زده اسلحه افتاده و اونا این حرفها براشون توجیج نمیشه .روزی تشریف می برید برای کارهای ترخیصی یک لیست بلند پایه بهتون میدن که باید از تقریبا ۲۰ الی ۳۰ نفر در بخش های مختلف امضا بگیرد حالا اگر به جنسی خسارت زده باشید اونحا اصل ضد حل زدنه! من حتی روز آحر رفتم از دفتر تعاونی پادگان که متعلق به کارکنان ارتش بود امضا گرفتم اصلا توی ۱۹ ماهی که خدمت کرده بودم اصلا نمیدونستم کجاست!نقل قول:
نقل قول:
الان اره اما اون شبی که کد رو گرفتم دفترچه پست نکرده بودم.نقل قول:
سال 90 هم برای معافیت تحصیلی رفته بودم پلیس+10
امروزم دوباره اس فرستادم برای تاریخ اعزام چند ثانیه بعدش اومد:n05:
كسايي كه مي خواين برين خدمت من تجربه شخصي خودم رو از آموزشي مي گم ( من خودم فردا يعني ٣شنبه تازه مي رم يگان)
قبل از اينها اينقدر استرس و ترس داشتم كه حد نداشت، هميشه توي گوگل سرچ ميكردم درباره خدمت و ... مثل خيلي از شماها
بزارين اينجوري بگم كه شب اول آموزشي ميشه بدترين شب و روز زندگيتون
كم كم روز به روز بهتر ميشه
بعد از ١هفته ديگه همه چي مي افته رو روال و ديگه همه چيز بستگي به خودتون داره، جيم زدن و...
اما اينجور بگم كه فكر كنيد ٢ ماه رفتين رفيق بازي، اگه سخت بگيرين سخت مي گذره و اگه راحت بگيرين راحت!
سعي كنيد بيشتر دوست پيدا كنيد تا دشمن!
هميشه از روز اول شمارو مي ترسونن براي تجديد دوره،
شما در ٢ صورت تجديد دوره مي شيد:
١: مواد ازتون بگيرن (كه اونم خدا شاهده چندبار از بچه هاي ما گرفتن و نكردن)
٢: دعوا كه بدترينش هم دعواي قوميتي هست كه واقعا هم تجديد دوره مي كنن (اون هم دعواي شديد)
ولي توصيه من اينه از دعوا دوري كنيد و دنبال خشونت نباشيد حتي اگه تو شخصي گريتون كسي تو هم به شما نمي گفت اونجا همه چي فرق داره
ترفند جيم زدن: ( تجربيات خودم)
شما اگه ١٥ روز غيبت داشته باشين تجديد دوره ميشين مخصوصا اگه اردوگاه نرين!
من توي كل آموزشي شايد ٢٥ روز خدمت كردم،جوري شده بوديم با ٢ نفر ديگه كه همه اسم عناصر جيم روي ما گذاشته بودن كه اون هم راه و روش خودش رو داره
دوستان هركار مي كنيد با منشي رفيق بشيد
از همون روزاي اول
منشي آمار و حتي لوحه ي نگهباني دستشه
ميتونه نگهبان پاس بهتر و جاي بهتر بزاره يا اصلا نزاوه (براي ما كه اينجوري بود)
من اگه هميشه توي جيم بودم فقط به خاطر اين بود با منشي رفيق بودم و آمار من رو رد مي كرد
كلاساي عقيدتي و حفاظت رو نپيچونيد، مخصوصا صبحگاه
چون آمار سخت تري گرفته ميشه
وسايل هم
فقط يه حوله دستي و صابون و ناخن گير و تنقلات مخصوصا آجيل ببرين كه خيلي حال ميده!
هركي باز سوال درباره آموزشي داره ميتونه بپرسه
اميدوارم تونسته باشم راهنمايي كنم
دو ماه آموزشیه ولی یک ماه تخصصی کار با سلاح............درضمن یک نکته دیگه اینکه روز اول با لباس پلو خوری نرین یا با لباس نو ....چون قرار حسابی غلت بزنیم و حسابی خاکی وگلی بشیمنقل قول:
شما کجا خدمت میکردی رفیق؟ آموزشیت چه ماهی بود؟نقل قول:
ممنون از این که راهنمایی میکنیدنقل قول:
روزه اول اموزشی لباس گرم هم لازمه میزارن بپوشی؟
وسایل خوردنی میزارن ببری؟
وساید دیگه چی لازمه؟
نه داداش 20 تا تیر خالی کرده بود و زده بود قنداق تفنگ شکسته بود همیننقل قول:
- :n36:
این سامانه الکترونیکی که وضعیتتو بهت میگفت ادرسش چیه ؟ کده سخا میده ؟
مرسی
پست اول مطالعه شود !!!!نقل قول:
درست متوجه نشدم؛ شما قبلاً گفتی 3 ماه! یعنی این 1 ماه علاوه بر آموزشی هست و همه باید بگذرونن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تخصصی سلاح همون دوره کد هست؟ یعنی فقط به بعضی افراد آموزش داده میشه؟:n13:
لباس سربازی نمیدن مگه؟ چطوریه؟نقل قول:
دادا مگه چند تا اس ام اس فرستادی که شد 1200؟:n38:نقل قول:
من بد بخت اصلا توجه نکردم!:n34:
روز اول لباس گرم از جمله كلاه و دستكش و اور و پليور بهت ميدن خيالت راحتنقل قول:
وسايل خوردني غير از بعضي چيزا مثل نوشابه و پودر شربت ممنوع است. ولي خوردني زياد نبر چون بوفه داره و همه چيز هست. فقط آجيل ببر پسته و تخمه و ... كه خيلي حال ميده
قرص سرماخوردگي و... فراموش نشه مخصوصا تو اين فصل
وسايل اضافه نبر
فقط حوله، ناخن گير،و شرت و زيرپوش ببر
همه چيز بهت ميدن،الكي به حرف بقيه گوش نده و چيز اضافي نبر، حتي چيزي اگه فراموش كني از شير مرغ تا جون آدميزاد رو بوفه داره
همه چيز مثل مسواك و خميردندان و شامپو و ... ميدن
من شهريور برج ٦نقل قول:
ارتش نيرو زميني ٠٧ كازرون
دوره ي آموزشي ٢ ماه هست
در صورت دوره كد خوردن كه شامل ديپلم به بالا ميشه كه اصلا هم ربطي به رشته هاي خاص نداره
توي پادگان ما همه ي ديپلمه ها دوره كد خوردن با هر رشته اي
اين بسته به نياز ارتش هست كه فعلا نياز داره
دوره كد هم به عنوان كمك مربي حساب ميشين
در صورت دوره كد خوردن ٢ماه دوره ي تخصصي ميخورين كه معلوم نيست چي باشه
شايد تانك شايد مخابرات و...
ولي در كل دوره كد دوره ي خوبي هست. ٢ ماه از خدمتتون الكي ميره ،ديگه نه رژه دارين نه چيز ديگه،٢ماه فقط كلاس آموزش مثل دانشگاه و بعد از ظهر هم در اختيار خودتون،از چهارشنبه بعد از ظهر تا شنبه صبح هم مرخصي معمولا ميدن كه بستگي به پادگان داره، مخصوصا براي ديپلمه ها كه اگه دوره كد بخورن درجه دار ميشن (گروهبان ٢)
من اعتباری همراه اول دارمنقل قول:
هر پیامک که به سامانه می فرستادم 200 تومن از شارژم کم می کرد. اینو موقعی فهمیدم که دو هزار تومن شارژم تموم شده بود:n29:
پس چرا تو هیچ جایی از سایتشون نگفتن:n34:نقل قول:
اخه پول سرباز خوردن داره!
یعنی میفرمایی که اگه اموزشی ارتش باشه احتمالا دوره کد میخوره؟ مطمئنی داداش؟ الان یگانو کجا افتادی ؟شهر خودت؟نقل قول:
رفقا نظری ندارید؟نقل قول:
نقل قول:
تو همون سایتی که پست اول همین تاپیک زده، نوشته 1200 تمون بابت هر شناسه!
پایین کادر نارنجی، نوشته خرید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی. جلو که میری کد ملی رو وارد میکنی و بعد جدول زیر به عنوان پیش فاکتور میاد:
رديف نام کالا / خدمات تعداد قيمت واحد قيمت کل 1 شماره سريال
دفترچه اعزام به خدمت1 12000 12000
منم چند بار امتحان کردم که فقط یه بار جواب داد و یک شناسه 11 رقمی داد.
کد سخا 5 رقمی هست. چطوریاست؟!
فقط جایی برای پرداخت نداره! فکر کنم روی قبض برق حساب میکنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالت رو راحت کنم، آموزشی که کلا بی خیال این رویا شونقل قول:
برای یگان، خیلی به شانست بستگی داره، اولا شهر خودت بیوفتی، دوما ن.ا نیوفتی :n02: سوما توی یگانی که هستی کارشون باهات 2 تموم بشه (البته پارتی فراتر از شانسه)
حتی توی بخش های اداری هم، یه بخشی زودتر تمومه کارش و سبک تره، یه بخش دیگه رئیسش هر روز اضافه کار میمونه و حتی ممکنه جمعه هم بیاد، سرباز بیچاره هم که 24 ساعته باید در خدمت باشه، اونجایی که ما هستیم توی آسایشگاه بودیم که روز تاسوعا زنگ زدن گروهان ما و چندتا از بچه ها رو خواستند برند بخش خودشون واسه بیگاری!
یا مثلا فرماندمون خیلی وقتا بومی ها رو تا حدود 5 نگه میداره، گاهی هم کلا مهمون ما هستند برای نگهبانی!
اینکه لیسانس ها گروهبان شدند اوضا بدیه، دست فرمانده دیگه خیلی باز شده، یه جاهایی باهاشون مثل افسرها برخورد میکنند و یه جاهایی نه، حتی میتونند بفرستند روی برجک واسه نگهبانی، پس اونم خیلی به شانس ات که کجا بیوفتی و فرمادت کی باشه بر می گرده (و البته بازم پارتی فراتر از شانسه)!:n27:
---
درباره دوره کد؛ رابطه نزدیکی با رشته تحصیلی داره لیست کامل اش رو ندارم اما رشته های کامپیوتر، حسابداری، حقوق قطعا کد نمیخورن دلیل اش هم واضحه، از این رشته ها مستقیما توی بخش های مختلف استفاده میشه و مثلا نیاز به آموزش کامپیوتر به فارغ التحصیل اون رشته نیست تا رسته رایانه بهش بدن ولی شاید از مکانیک سیالات مستقیما توی ارتش استفاده نکنند، میان توی یه دوره آموزشی بهش توپخانه رو آموزش میدن بعد بهش رسته تخصصی توپخانه میدن که بتونه آموزش بده و باهاش کار کنه.
من باید برای کنکور درس بخونم، یعنی احتمالش کمه که بعد تموم شدن آمورشی، خدمتم تا ساعت اداری باشه؟ یعنی نمی تونم درس بخونم؟ بنده لیسانس هستم.
2+1 =3 متوجه شدی ؟2ماه میبرنت حسابی ورزش می کنیم و فوش می خوریم(فوش اعم از پدر و مادر و....)1ماه کار با سلاح هست اما 15 روز بیشتر طول نمی کشه..نقل قول:
بابا روز اول روزی هست که از پدرومادرت خداحافظی می کنی می ری به آدرسی که تو برگه سبز ذکر شده می ری ... خود دانی با لباس نو برو حسابی پاره پوره برگرد .. من به فکر پدر مادرتونم که ناراحت از این موضوع نباشن که بچه شون حسابی نفله شده .... ... صبح ساعت 7 صبح اعزام پادگان می شی غروب بهت لباس و میدن بعد میفرستنمون خونه لباس نظامی اندازه کنیم...
ما هم رفتنی شدمی.دندنی ...:n33:
1- دوستان بعد از اینکه لباس دادن فرستادن خونه برای اندازه کردن و ...بار دومی که رفتی پادگان باید از خونه لباس نظامی بپوشی یا میشه با لباس شخصی رفت بعد تو پادگان عوضش کرد با لباس نظامی ؟؟؟
2- بعدش آیا مرخصی جزو خدمت محسوب میشه ؟ اگه مرخصی نیایم خدمت زودتر تموم میشه ؟
3- چقدر پول همرامون باشه ؟
4- کسی پول قرض خواست یا از وسایل شخصی خواست بدیم یا ندیم ؟ :n30:
5- به لیسانسه ها چقدر میدن در ماه ؟ جدول ندید خواهشا ..مستقیم بگید چقدر میدن ؟
6- بعد از فارق التحصیلی اگر قصد سربازی داشته باشیم به ترتیب باید چی کار کنیم ..ایا مثل قدیما دفترچه میاد خونه ؟ محل خدمتت کی مشخص میشه ؟ اصلا روال جدیدش چطوره ..اگر ممکنه کامل وضیح بدید به این سرباز وطن :n28:
7- نگهبانی برای لیسانس ها اصلا داریم ؟ :n04: ار هست چند روز در هفته هست .
8- اگر موقعی که میخوان به هر کس مسئولیت بدن اگر صدات در نیاد و مسولیتی نرسه ..خوبه یا باید از اون اول مسئولیت قبول کنی ؟
9- کسی که مشکل روده و معده و حلق و بینی داره و دائما اینطوریه :n21: میتونه شب هنگام در آسایشگاه به دستشویی بره ؟ بدون اینکه کسی خبر دار بشه ؟ یا این که موقع رژه حالش بد بشه:n10:
10- کسی که از دویدن زیاد ...بی اختیار حالت تهوع میگیره باید چی کار کنه ؟ میشه به فرمانده بگه که ندوه ؟؟؟
11- درسته که میگن وقتی که از سربازی بیای نگرشت به زندگی عوض میشه ؟ مثلا دیگه قید ازدواج رو میزنی ؟ اصلا کلا عوض میشی ؟
12- یکی میش بگه منظور از تعجیل چی هست ؟
13- اگر کسی شهر خودش بیفته میشه بدون پارتی و ... شهر رو عوض کنه به یک شهر دیگه غیر از شهر خودش ؟(ممکنه بگید دیونست اما دلایلی دارم)
15- هر روز برای لیسانسه ها از چه ساعتی تا چه ساعتی ازاد هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی در اخیتار خودمونیم .
سوالا ها زیاد شد ..چی کار کنیم ...سواله دیگه ممکنه خودتون هم این سوالات رو داشتین.
عزیز پس با این حساب 75 روزه درسته؟ پس اونایی که میگفتن 60 روزه کجان الان؟ من حرف کی رو باید قبول کنم؟نقل قول:
الهی العفو . لعنت الله علی القوم ظالمین . لعنت بر شیطان .... اصلا برید خودتون متوجه میشیدنقل قول:
1-تا دم در پادگان میشه شخصی بری اما دم در باید عوض کنینقل قول:
2-خیر همه با هم تموم میکنن یعنی همه تو یه روز ترخیص میشن
3-بستگی داره خودپرداز داره پادگانش یا نه و آیا با شهر فاصله داره یا نه و اینکه میزارن بری بیرون یا نه و خرج شما چقدره(افراد متفاوتن به هر حال)
کاملا مساله شخصیه و نمیشه عدد داد اما به هر حال مبلغی داشته باش که بتونی چیزی واسه خوردن بخری چون معمولا غذاهاشون سیرت نمی کنه
4-والا بازم برمیگرده به نفرش
خود من پول قرض دادم به دو نفر اولی که جیم شد کلا دومی هم هنوز که هنوزه نداده(قرار بود برج 3 بده!)
5-حدود 80-90 تومن(کمی متغیره مثلا از دوست من داره بیمه بازنشستگی کم میشه! سربازی که بازنشست شد!!!!!!:n08:)
6-باید خودت بری پلیس +10 و مدارکت رو تکمیل کنی.بعدش برگه سیز رو بهت میده که مثلا شما 1/10 اعزامی
بعدش نزدیکای تاریخ اعزام برگه آبی میاد دم خونت و توش مشخصه مجا افتادی دقیقا برای آموزشی
7- کاملا بستگی به نیرو و پادگانی داره که توش میفتید ولی در کل عموما در آموزشی لیسانس ها و مدارک بالاتر پاسداری(برجک و...) ندارن و معمولا پاسداری آسایشگاه و دستشویی و... رو میدن(2 ساعت)
تعدادش بستگی داره به تعداد پست های نگهبانی و تعداد سربازهای گروهان. تعدادتون زیاد باشه هفته ای یه بار میفته حتی کمتر
8-والا من که مسئولیتی قبول نکردم اما اگه دست به دستمالت خوبه(جسارتا البته) بد نیست .ولی اگه آدم منصفی هستی و میخوای خق کسی خورده نشه و... پست گرفتن جز غصه این و اون رو خوردن چیزی نداره
البته برخی فرمانده ها توی مرخصی و... هوای پست دارها رو دارن
9-اگه مساله جدیه بهتره به فرمانده بگید چون آدم سالم داغون میشه چه برسه به آدم مشکل دار
شب اصولا نباید بعد خاموشی کسی بره اما معمولا بچه ها هوای هم رو دارن(در کل حتما مشکلت رو با فرمانده در میون بزار و در صورت لزوم برو بهداری)
10-بله همون توصیه پست قبل
11- بستگی داره به اینکه کجا خدمت کنی
مثلا من جایی بودم که سگ رو میزدی یه روز نمی ایستاد!
تو اون اوضاع یه بنده خدایی چون باباش سرهنگ بود یه روزم رژه نرفت و با دمپایی میومد ما رو نگاه میکرد که مثل چی داشتیم جون می کندیم
حالا شما با خوندن همین یه جمله دیدت نسبت به خیلی شعارها و... عوض نمیشه؟
12- در صورتی که مثلا الان ثبت نام کردی و گفتن 1.12 اعزامته و شما میخوای 1/10 اعزام بشی میره پلیس +10 و درخواست تعجیل میدی
تیریست در تاریکی شاید گرفت شایدم نه
13-بدون پارتی بعید می دونم اما رفیق من پارتی داشت شد
14-باز هم بستگی به محل خدمتی داره اما ما 4 تا اذان مغرب. بعدش نماز و شام و لالا
به طلوع و غروب محل هم بستگی داره
ضمنا روزای اول بیشتر سخت میگیرن و روزای آخر کاملا در اختیار خودی
اگه بومی باشید احتمالش زیاده بتونید البته اگه فرماندتون آدم مزخرفی نباشه و کاراش رو به شما نسپره مثل کاری که با رفیق من می کنهنقل قول:
اما غیر بومی که توی آسایشگاهه پادگانه خصوصا اوایل که به قول بچه ها ازش موتوری میکشن بعیده بتونه خیلی درس بخونه
اگه موافقت کنن می تونید بیرون خونه بگیرید و روزبرگ بشید