سلامنقل قول:
2 مگ شبانه 140 میشه و تقریبا یکم بیشتر از 3 گیگ میشه از یه سرور خوب دانلود کرد
روزانه به 270 280 میرسه
Printable View
سلامنقل قول:
2 مگ شبانه 140 میشه و تقریبا یکم بیشتر از 3 گیگ میشه از یه سرور خوب دانلود کرد
روزانه به 270 280 میرسه
2 meg هنوز شبانه رایگان داره؟
براي من 2 شبه كه از ساعت 1 صبح به بعد افت سرعت ندارم. :31:
سرويس : 256 ART
مكان: زاهدان
شايد به اين خاطر باشه كه آپديت جديد مودم رو ريختم ؟
چون دقيقا" همون روزي كه مودم رو آپديت كردم ديگه از اون روز در ساعت 1 صبح به بعد (رايگان) افت سرعت نداشتم.
آپديت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چون ترافیک زیادی مصرف میکنم قصد دارم از صبانت به شاتل مهاجرت کنم اگر لطف کنید بدون تعصب راهنمایی کنید :31:
میخوام سرویس ART1 رو بگیرم . سوال اول و از همه مهم تر اینکه آیا شاتل به دانلود تورنت یا سایت های اشتراک فایل ( مثلا 30 تا هات فایل 200 مگی با هم بزارم دانلود بشه ) گیر میده ؟ درسته که تو سایتش نوشته باید مصرف در حد معقول باشه وگرنه اخطار میدن اما از دوستانی هم شنیدم که استفاده میکردن و مشکلی نبوده . :13:
سوال بعدی اینکه این سرویس ART1 سرعتش برای پیج باز کردن چطوره ؟ جدیدا صبانت خیلی افتضاح شده ، نمیخوام شاتل برام معجزه کنه چون بیشتر دردسر من بخاطر تمام شدن ترافیکم هست اما دوست هم ندارم برای باز کردن یک صفحه کلی معطل بشم :41:
آپدیت مودم رو نصب کنی حله؟
کار دیگه ای نباید انجام داد؟
تنظیمی چیزی؟
من فقط آپديت مودم رو نصب كردم و كار ديگه اي انجام ندادم.نقل قول:
شما هم امتحان كنيد :10:
اگه درست شد بگين. :8:
سلام.
اگر من ECO512 رو بگیرم . شبانه حدودی چقدر میشه دانلود کرد ؟
در ضمن شاتل روی این اشتراکش شبانه رو محدود کرده یا نه ؟
شهر : تهران
شبانه اکو ، بین 1.3 تا 1.4 گیگ میتونید دانلود کنید ( سرعت از 60 تا 64 متغیره )نقل قول:
بنده ماه قبل 512 داشتم ، بهتون پیشنهاد میکنم 128 اکو بگیرید ( من از این ماه این سرویس رو انتخاب کردم ) ، چون هم 5000 تومان هزینه کمتری میدید و هم اینکه سرعت اون در روز با 512 فرقی نداره ( در شب هم با نهایت 55 تا 60 دانلود دارید که از ساعت 1 شب تا 7 صبح دانلودهاتون به 950 مگ هم گاهی میرسه )
تست در زمان قبل از 1 صبح:نقل قول:
و بعد از ساعت 1 صبح:
بفرما دوست عزیز این هم شرایط مننقل قول:
(البته خودم زدم نوشتش که تا سقف 8 مگ میتونی بگیری!!!!!)
o-oنقل قول:
من که art1 دارم سرعت دانلودم کاملا ثابت و کم نوسان در روز و 22-23 کیلوبایت هست.
شب ها بین 10 تا 13
از اين عكس چي رو ميشه فهميد ؟
خطم خوبه ؟
سلامنقل قول:
چطوري مودم رو آپديت مي كنند ؟
نقل قول:
عجب :18:
8 مگ چیزی نیست شما روی Adsl2+ تا 16 مگ هم می تونید بگیرید.
بهتره حظورا برید و با مدیر فروش صحبت کنید که چرا الکی کاربرها رو سردرگم میکنند. حتما هم بگید با پشتیبانی آنلاین صحبت کردید و گفته تا 8 مگ هم جواب میده.
کلاً وضه همه اینترنت همه جا خراب هستنقل قول:
اصلاً معلوم نمی کنه حتی اگر مثلاً یک ماه بگیری ممکن هست ماه اول خوب باشه یک سه ماه قرار داد ببند تا معلوم بشود امتحانش که ضرری نداره.:31:
تازه ار ماه دوم کیفیت واقعی معلوم میشه.
بعد هم اگر نخواستی فسخ کن .
سلام دوستان عزیز
مثل اینکه شاتل دزدی جدیدی درست کرده. الان 2 شبه که از ساعت 1 شب دیسکانتهای فجیعی روی خط میندازن . حتی با روشی که قبلا با bridge قابل حل بود درست نمیشه. یعنی اتصال شما وصله ولی دانلودتون میره تو کما
پس معلومه شما تازه به این مشکل برخوردیدنقل قول:
خیلی وقته اینطوریه
سلامنقل قول:
وارد Tools بشيد و از طريق Browse آپديتي رو كه دانلود كردين پيدا كنيد و upload رو بزنيد و صبر كنيد تا خود مودم همه كارها رو انجام بده.
کاملا تایید میشه. الان 2 شبه که این مشکل وجود داره. دیدن محدود کردن سرعت دانلود از هر سایت فایده نداره اومد این شیوه کثیف رو ایجاد کردن. فایلها رو میذاری واسه دانلود اولش با سرعت عالی دانلود میکنه یک دفعه می بینی سرعت دانلود شده صـــــــــــــــــــــفــ ــــــــــــــر !!! دیگه ایجاد چند بازو هم تاثیری نداره. واقعا شیوه کثیفی هست. البته تا اینجا توی دانلود از dataup و ---------- به این مشکل خوردم. بقیه سایتها رو تست نکردم.نقل قول:
دیشب یه رکورد جدید زدم و 80 مگ دانلود کردم
شاتل امروز حتی بهتر از دیروز
ضرر که داره . یه مدت بدون اینترنت باید باشم .نقل قول:
نوع سرویس وسرعتتتون را بگید و همچنین down stream , up streamنقل قول:
یا sync rate
فقط این موارد کافی نیست تا کیفیت معلوم بشه:10:
اینترنت از ساعت 6:45 دقیقه پوکید
نوع سرويس: ART3: 256نقل قول:
سرعت دانلود با IDM حدود 66 كيلوبايت.
down stream: 576 kbps
up stream: 158 kbps
الان شما مشکلتون چیه؟خط شما هیچ مشکلی نداره و تا 2 مگ هم جواب میدهنقل قول:
با سلام
واسه شما هم یکی دو روزه که دیسکانکتها زیاد شده؟ هر 1 ساعت 6بار 7 بار قطعی داره
مرسينقل قول:
مشكلي ندارم و مي خواستم ببينم خطم خوبه يا نه. :20: كه خوبه :8:
خدا را شکر نویزش کم هست ولینقل قول:
ولی attenuation زیاد خوب نیست زیاد هست
کلاً کیفیت متوسط هست نه خوب نه بد ولی توایران با این سرعتها ی پایین جواب میده :31:
قراره محدودیت سرعت برداشته بشه اون وقت توسرعت بالا خودشو نشون میده که گلوگاه هست
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از رای مثبت این کمیسیون به حذف محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی برای اینترنتی خانگی خبر داد و گفت: این طرح برای تصویب به کمیسیون تلفیق ارائه شده است.
علی مطهری با تاکید بر اینکه در صورت تصویب حذف محدودیت سرعت اینترنت در کمیسیون تلفیق، این طرح به قانون تبدیل میشود گفت: در صورت تصویب این طرح محدودیت سرعت اینترنت برای کابران خانگی برای همیشه برداشته خواهد شد.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد رفع محدودیت ارائه پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی نظر مثبت دارند خاطرنشان کرد: این موضوع در دست بررسی کمیسیون تلفیق قرار دارد.
به گفته مطهری در صورت تصویب طرح مورد نظر در کمیسیون تلفیق، طرح برای تصویب نهایی در صحن مجلس ارائه می شود که پس از آن به صورت قانون درآمده و قابلیت اجرایی دارد.
پیش از این نیز مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به مهر گفته بود که این لایحه به افزایش پهنای باند اینترنت، ارائه خدمات به کاربران و سیاستهایی که منجر به اجرای دولت الکترونیک و استفاده از این فناوری در سطوح ادارای و دستگاههای اجرایی می شود مربوط می گردد که با تصویب کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد که نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.
به گزارش مهر، اواخر سال 86 براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارائه اینترنت پرسرعت به تمام کاربران کشور با محدودیت مواجه شد.
مطابق با این بخشنامه، ارائه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از 128 کیلو بیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا می شود.
در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داده و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد
منبع خبر: itna
این بازی با کلماتشون من رو کشته !نقل قول:
در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داده و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد
حالا کسی میدونه برنامه پنجم توسعه اقتصادی کی هست ؟! اصلا مجلس موافقت کنه دلیلی میشه که مخابرات رعایت کنه ؟!
دانلود من از 10kb/sec بیشتر نمیره!!!! تا دیروز 60 بود جریان چیه؟؟؟
این دوستمون خبر قدیم رو گذاشتند خبر بعدی اینجاست کمیسیون تلفین کلا محدودیت سرعت رو برداشت و کف سرعت رو برای اینترنت تعیین کرده که به زودی در مجلس باید به شکل قانون دربیاد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5538619#post5538619
این شاتل هم پدرسوخته شده ها :31:
من 4شنبه درصد مصرف دوره ام شد 100% بعد سرعت کم شد. یعنی از 30-35ی که بود شد در حد 10. البته با وی P ان میشد دوباره سرعت رو برگردوند به حالت قبل.
امروز صبح هم که دوره جدید شروع میشه بازم سرعت همونه. بهشون ایمیل زدم و گفتم چرا سرعت کمه این جوابشون
بعد دیدم فایده نداره یه ایمیل دیگه نوشتم واسشون به این شرح :نقل قول:
با سلاممشترک گرامی به دلیل رعایت نکردن قوانین FUP سرعت سرویس شما تغییر پیدا کرده است . از لینک زیر می توانید این قوانین را مطالعه نمایید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می توانید با چهار روش ذیل با پشتیبانی فنی شاتل ارتباط برقرار کنید:
اینم آخرین جوابی که همین الان دادن :نقل قول:
من فکر میکردم اگر هم به این دلیل افت سرعتی باشد در دوره جدید به حالت قبل بر میگردد. میزان مصرف من تنها 100 مگ از 18 گیگی که پشتیبان فنی گفته بود می توانید استفاده کنید بیشتر شد. بهرحال اگر قابل برگشت نیست لطفا شرایط لغو اشتراک را توضیح فرمائید.
حالا با وی P ان میتونم دوباره برگردم همون سرعت ها ولی منتظرم ببینم خودشون چیکار میکنن.نقل قول:
با سلام و عرض احتراممشکل شما در دست بررسی است و بزودی برطرف میشود.لطفا تحمل فرمائید.پیشاپیش از صبر شکیبائی شما کمال تشکر را داریم.
سلام
دوستان از شما خواهش راهنمائی دارم
الان بیشتر از یک ماه است شبها اصلا v p ...... کانکت نمیکنه پس بیشتر سایتها بسته هستن
از انواع vp ....... ها استفاده کردم ولی وقتی سایت رایگان میرسه همشون خراب میشون آیا مال همه همینطوره ؟
چه راهی است
ممنون
خداحافظ
بچه ها اینترنت من سند و رسیو نداره الان این مشکل رو من نزدیک به دو هفته ست که دارم هر چی هم که به پشتیبانی میگم جواب درستی نمیدن
یه نکته جالب وقتی با چیز پی ان وصل میشم هیچ مشکلی نداره
کس دیگه ای هم توی قم هست این مشکل رو داشته باشه ؟؟؟؟
من که همچین مشکلی ندارم با وی پینقل قول:
خب الان برگشتم خونه دیدم درست که شده هیچی تازه سرعت رو از 288 هم کردن 320 :31:
کلا درست حرف زدن نیومده بهشون از همون اول باید اینطوری بهشون میگفتم
آره منم همین مشکل دارمنقل قول:
اگرم وصل شه نهایت سرعتش 3کیلو بایته
واقعاً سرويس دهي شاتل عالي هست
C:\Users\Farzad>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=214ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=212ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=207ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=203ms TTL=60
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 203ms, Maximum = 214ms, Average = 209ms
مسئولين اينجا هم جديداً پست هايي كه ضد شاتل هست حذف ميكنن . احتمالاً....
نقل قول:سلام دوستان!!:20:نقل قول:
آقا من بالاخره درخواست بدم واسه 2 مگ با این شرایطم؟؟
زنگ زدم پشتیبانی باهاش صحبت کردم طرف برگشت گفت که اگه خودت میخوای یه ایمیل بده بگو با مسئولیت خودت حاضری تغییر سرویس بدی اگرم ناراضی بودی باید تمام دوره رو مصرف کنی و اگه بخوای برگردونی سرویس رو پولت عودت(!!!) داده نمیشه!!
به نظرتون با این شرایط چی کار کنم؟؟