ما چی میگیم شما چی میگی؟نقل قول:
ما چی میگیم شما چی میگی؟نقل قول:
خب شما ميگين ملت كنسول از كجا بخرن ؟؟ خيلي اخه دستمون تو بازار خارجه ٣ سوت از انازون و ايبي برامون جنس ميارن !!!!!
اگه ملت ميتونستن از جاي ديگه بخرن كه بلا نسبت چيز كه نيستن پول يه ماشين رو بدن كنسول !!!
كاري هم نميشه كرد ! بگيم اقا همه اعتصاب !! مگه چند نفر تو اينترنت و تو اين تاپيك ها هستن ؟؟؟ اين مردمي كه من تو شهر خودمون ديدم نميدونن نت چيه اصن كه بخوان تحريم كنن !!!! تازه كنسول يه نمونه كوچيكه !!
عليرضا هم راس ميگه از ما نييسست !!!
[ چند وقت پيشم اين بحثا شد و تاپيك به بي راهه كشيد و بدون نتيجه ... ]
دوستان حالا بیخیال اینجا اینجوریه دیگه با تحریم و ... درست بشو نیست اشکال از ریشه هست...
من یه سوال دارم میشه جواب بدید:
این درایو جدید ماکروسافت که میگن ظرفیت بیشتری داره قضیه اش چیه؟؟ایا بعدن مشکل ایجاد نمی کنه برای بازی های کپی؟؟
درایو؟؟؟نقل قول:
راستش مایکروسافت قراره یه آپدیتی بده که از تمام ظرفیت dvd9 استفاده بشه.
که حکرها هم دارن روش کار میکنن .خیالت راحت
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون.
بله آکبند بود.
همین یه دونه آرکید هم بیشتر نداشت!
چرا خودتو ناراحت میکنی عزیز؟:31: واسه خودم نگرفتم، برای کسیه که هزینه براش مهم نبود!نقل قول:
خودم خیلی وقته هر 2 کنسول رو دارم!
شاد باش:40:
حق با شماست! اما خودتو بزار جای اقشاری غیر از بچه های اینجا!نقل قول:
مردمی که از بازار اطلاع ندارند!:41:
بچه های که کشون کشون پدر مادر ها رو میارن واسه خرید تابستون!
و ...
بازاری که روش نظارت نشه همین میشه!:13:
شاد باشید:40:
سلام دوستان خواستم ببینم درایو لایت ان الان جایی گیر میاد آخه درایوام رو سوزوندم حالا باید درایو بخرم
دوستان XBOX 360 SLIM 4GB کپی خور شده اک 430 تومن عاقلانه به نظر میرسه؟؟
دقیقاً منظور منم همین بود !نقل قول:
اما خودتو بزار جای اقشاری غیر از بچه های اینجا!
مردمی که از بازار اطلاع ندارند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های که کشون کشون پدر مادر ها رو میارن واسه خرید تابستون!
و ...
بازاری که روش نظارت نشه همین میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگزریم :دی
هرچی بازی بود تموم کردم :دی
موندم چی بازی کنم !؟!؟!
+ بازی های Open World برا ایکس باکس چرا اینجوریه : دی RDR رو گرفتم اصلاً سیستم چیتش خوب نیس !!!! زده شدم ازش ! ( سیو نمیشه وقتی چیت میزنی !!!!!!!!!!!!!!!!!! )
میپرسی چرا ایران اینجوریه قیمتا ؟ چون یه مشت ادم کلاهبردار فکر میکنن انحصار این دستگاهو گرفتن و واسه خودشون نرخ تعیین میکنن اونم به نرخ روز بابا بخدا وقتی دوبرابر اونچه باید سود کنی سود میکنی اون پول حرومه آدم چقدر باید .... باشه کاش من پول داشتم یه مغازه میزدم پوزشونو میمالیدم به مولا من به کی بگم یه ال تی واسم ریخته میگه چون کپی خورت پریده بود میشه 45 تومن !!1 با دو ساعت چکو چونه 35 دادم من نمیدونم مگه این ال تی ریختن انقدر سخته ؟ 5 دقیقه که بیشتر وقت نمیگیره به نظر من ما اگه کنسوله ه - ک نشده میخریدیم با بازی اورجینال به نفعمون بود هم با خیال راحت میخریدیم هم میدونستیم همه جای دنیا همین قیمته انقدر از لایو رفتن هم نمیترسیدیم فقط یه راه داره که مشکلاتمون برطرف بشه ایران جزو سازمان تجارت جهانی بشه و کارا با حساب کتاب بشه آقا شرمنده خیلی حرف زدم دلم پر بود باید خالی میشدم ممنون که تا آخرشو خوندین
بّله هست.............نقل قول:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
جااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مطمئنی؟؟؟
معلومه که عاقلانه هست.میشه آدرس بدی منم یه دونه بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نيم درايو ٠٢٢٥ نباشه كه همه بريم بخريم :31:نقل قول:
رزولوشن بازی های xbox چقدره ؟
ببخشید درایو کجا هست که بخرم ؟نقل قول:
عزیزم هر ارزان فروشی یه دلیل داره احتمال داره که درایو عوضی باشه که 1 ماه هم کار نمیکنه و دردسر داره اما اگه مطمئن هستی ازش یه 1 ثانیه هم صبر نکن بگیرش.نقل قول:
ولی خوش به حالت من 1 ماه دارم دنبال یه اسلیم میگردم پیدا نکردم .
دوستان کسی رو میشناسید که اسلیم 9504 واسه فروش باقیمت منصفانه داشته باشه ؟
من اینجا رو سراغ دارم که طرف واقعا آدم خوب و با انصافیه:نقل قول:
محتوای مخفی: آدرس
آقا اگه این pcb الافمون کرده ، بریم یه x360key بگیریما خیالمونا راحت کنیم !
دوستانی که مثله من اند بریم اینکارا کنیم . من دارم دیوونه میشم که این ایکس باکس به این خوبی را دارم ولی صبح که پا میشم عین این حسرتیا فقط زل میزنم به ایکس باکس و کینکتم . فکر کنین یه ماشینه عالی خریدین با یه عالمه شوق و به دلیل پلاک نداشتن نمیتونین باش برین حال کنید و باید وایسین تا پلاکش صادر شه و بعد باش برید بیرون:37:! عجب روزگاریه :19:!
دوستان راهی هست که بشه فهمید درایو دستگاه 9504 هست یا نیست؟؟
(9504 همونیه که -- شده و خوبه دیگه؟؟)
ممنون اگه راهنمایی کنید.
نقل قول:محتوای مخفی: راه حل
این اشنا من قبلم هم ازش xbox 360 arcade خریده بودم الان بهش گفتم میگه x360 slim 4gb کپی خور اک 430 اگه بشه میرم ازش میگیرم...
ُسریعا آدرسو بده بیاد...............:31:(جدیا.......)نقل قول:
1920در1080Pنقل قول:
PCB توسط یکی از فروشنده های تهران پیش خرید شده به قمیت 70$نقل قول:
وقتی عرضه بشه بین 3 الی 6 روز بعد میرسه دستش . اما متاسفانه قیمتی که در نظر گرفته شده با قمیت جهانی یک عدد Kinect برابری میکنه .
من که الان یدونه 0225 دارم بعید میدونم همچین خرجی رو متحمل بشم. میفروشمش.
یه سوال داشتم
تو این ادرس:
که همون اخر صفحه توضیح داده یعنی از رو خود جعبه به طور کامل میشه فهمید 9504 ه یا 0225؟
یعنی اگه به یکی بگیم از اون ور برامون 9504 بیاره اینجا هیچ مشکلی نداره دیگه؟
بعد برا کپی خور کردنش همون LT 1.9 رو فقط باید بدیم بیرون بریزن روش؟
همه میگن آره جواب میدهنقل قول:
در ضمن اگه 9504 گرفتی باید lt1.1 بریزی چون 1.9 برای 9504 فعلا نیومده
آقا این آداپتور رو چه جوری باز کردی ؟؟؟ میشه یه توضیحی بدی ؟؟؟؟!!نقل قول:
فعلا که مایکروسافت با درایوهای جدیدی که هر هفته !! داره میده واسه ایکس باکس کار ه ک رو یه سره کرده !!! اصلا این قضیه dvd ها یه چیز پیش پا افتاده ست !!!!!!نقل قول:
4تا پایه مثل پاک کن زیر اداپتور هست اونارو باید بکنی زیرش 4 تا پیچه اون پیچهارو که باز کنی اداپتور به راحتی باز میشه:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده عکس بهتری پیدا نکردم:31:
salam
sharmande farsi nadaram
man age bekham 3d ro az xbox play konam chikar bayad bekonam????
rasti mage xbox bluray baz mikone???
دوستانی که 0225 دارن موافقید که همگی به یکی از این وارد کننده ها ، سفارش بدیم به تعداد pcb برامون بیارن؟؟
میشه آدرس بدی خیلی لازم دارم این قیمت که تو میگی واقعا یه رویاست نسبت به بازارنقل قول:
نقل قول:
نخیر متاسفانه xbox 360 blu ray رو باز نمیکنه :41:
فقط DVD و VCD
من دارم هماهنگ می کنم که یک تاپیک در این مورد بزنیمنقل قول:
داداش امضات چه سوزی داره!:31:نقل قول:
یادش بخیر 4 سال پیش ارکید گرفتیم 280
تازه میگفتیم بهمون گرون داده!
بیچاره 4 سالم هست هم خودش هم دسته هاش مثل اسب داره کار میکنه:31:
دلتون بسوزه اسلیم دارا:22:
خیلی کار خوبی میکنید یه تاپیک بزنید برای کسانی که در این اوضاع هستند و منتظر pcb یا اگه نشده و گرونه x360key . اینطوری میتونیم همگی یه تصمیم خوب بگیریم و از یه فروشنده هم بگیریم . منم قبلا تو همین فکر بودم ولی ترسیدم استقبال نشه ولی الان میبینم خیلیم استقبال میشه .:31:نقل قول:
ماها خیلی بی حالتر از اینا هستیم.
میگیم با هم هماهنگ میکنیم ولی آخرش یه چیز دیگه میشه
درضمن یکی از بچه ها گفته یه فروشنده سفارش داده به قیمت 70 دلار براش بیارن.گفت اینجا برسه قیمتش با یه کینکت برابری میکنه:18:.میبینی واقعا :41:
پس ایکس باکس اسلیم 4 گیگ با داشبرد 2.0.12413.0 کی -- میشه؟:19:
تو اين وضعيت كه حتي فريمور هم نيومده pcb يه تيكه اهن بيكارس !!! هيچ استفاده اي نداره !!!
هر جوري حسابش كني x360key بهتره و خريدش به صرفس !!
بریم همین امروز فردا یه x360key بگیریم خیالمونا راحت کنیم ! هم به صرفه تره و هم مشکلات نداره .
ببخشید من نمیخوام لایو بازی کنم ، و هارد هم ندارم ولی فلش 8GB دارم:8:. x360key به کارم میاد یا pcb ؟ چرا همتون دارید برا pcb جون میکنید در صورتی که x360key با قابلیتا بالاتری و به صرفه بودن در کنارتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pcb قیمتش 70 دلاره و x360key قیمتش 120 دلار.
البته اینجا برای تعداد بالا x360key رو میده حدود 90 دلار:
کد:http://www.modchipcentral.com/store/x360key-xbox-360-key-solderless-usb-loader-usa-canada.html
دلار رو بيخيش ريال رو بچسب :31:
الان همون ٧٠$ بياد اينجا ميشه قيمت يه كينكت !!!!
( به جهت خريد ايپد به دلم زده بفروشم كنسولو !!! نظر شما چيه ؟ الان با ايپد دوستمم :31:)
Send from my iPad via Tapatalk
دستت درد نکنه واقعا لازمه اما تا قبل از عرضه فریم ور اقدام به خرید نکنید چون مسه اینکه این PCB هم خوب از آب در نیومده و مشکل دارهنقل قول: