پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستندنقل قول:
Printable View
پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستندنقل قول:
پروفایل گیم جدای پینگ چه تاثیری رو سرعت داره؟نقل قول:
تو مودم میشه متوجه شد پروفایل گیم بسته شده یا نه؟
من سرویس سه مگ رو گرفتم ولی سرعتم از 1.5 بیشتر نمیره تو تست سرعت
بروز رسانی گزارش سرعت و کیفیت اتصال پارس آنلاین:
من خدمت 16م.بیت با 550 گیگابایت ( در واقع 275 گیگابایت اینترنت ) را از پارس آنلاین دارم. این مشکلی که دارم درباره اش توضیح می دم از دیروز آغاز شده است منتهی با این تفاوت که این مشکل کاملاً عمدی و از سوی ISP یا زیرساخت ( هیچ فرقی در عمل با یکدیگر ندارند ) است و از نظر پارس آنلاین اختلالی وجود ندارد.
از دیروز سرعت اینترنت ( بین الملل ) هنگام مرور وبسایت های خارجی برای من حداکثر 2/5 م.بیت و با نوسان شدید است. در صورتی که از سروری با استفاده از برنامه مدیریت دانلود، فایلی را دانلود می کنید این مشکل را متوجه نخواهید شد اما اگر به وبسایت هایی که در خارج از کشور قرار دارند مراجعه کنید سرعت شما حداکثر 2/5 م.بیت با نوسان زیاد خواهد بود.
برای آزمایش این موضوع کافیست به سایت twitch.tv بروید و یک ویدیو را استریم کنید و اگر از برنامه های مونیتورینگ سرعت اتصال استفاده نمی کنید برنامه task manager را اجرا کنید و به تب networking بروید. در پایین با توجه به ستون link speed می توانید مقدار سرعت اتصال را در ستون network utilization مشاهده کنید. به این صورت که اگر link speed شما 100mbps است ( بیشتر پورت های ethernet مادربورد های شما دارای همین سرعت هستند ) در ستون network utilization درصد استفاده از این مقدار نمایش داده می شود. برای مثال 1% از 100Mbps یعنی 1م.بیت و کمتر از 1% یعنی کیلوبیت و مانند این.
شاید بگویید twitch.tv یکجورایی فی_لتر شده است شما می تونید در yahoo نیز این موضوع رو بررسی کنید. بعضی از خبرها بجای عکس دارای ویدیو هستند. کیفیت ویدیو را به high تغییر بدید ( برای استفاده از حداکثر پهنای باند خودتون ) و متوجه خواهید شد نتیجه یکسان است. در صورت استفاده از فیلترشکن هم شما حداکثر 2/5 م.بیت را خواهید داشت حتی اگر فی_لترشکن شما در بهترین وضعیت باشد.
دوستان، خواهش می کنم این موضوع را خودتون نیز بررسی کنید و نتیجه را اینجا به اشتراک بگذارید. کسانی که از isp های دیگر خدمت اینترنت دارند هم اگر امکان داره این کار رو بکنند.
اگر این موضوع ادامه دار باشه خرید سرعت بالای 3 یا 4 کاملاً اشتباه است. برای کسانی مثل من که بیشتر وبسایتهای خارجی رو مرور و ویدیو استریم می کنند و در کل کمتر دانلود مستقیم انجام می دهند این موضوع بسیار محسوس است.
راستش نمی دونم صبر کنم شاید این مشکل حل بشه یا با پارس آنلاین تماس بگیرم و خدمت اینترنتم را به سرعت های 2 یا 3 تغییر بدم؟!؟!؟!؟! چونکه اینجوری با سرعت 16 برای من مثل هدر دادن پولم می مونه.
الان یه چیزی یادم اومد که هنوز امنحان نکرده ام که می تونه مشخص کننده باشه و اون torrent است و از اونجایی که seeder ها در سراسر جهان پراکنده اند یعنی خارج از کشور هستند نتیجه می تونه قابل استناد باشه.
نتیجه تورنت رو بعداً با شما همینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
سرعت ارتباطات خارجی رو کم کردن ، نوسان هم زیاد داره.
پروفایل گیم خودم رو برداشتن(مثلا بخاطر تست سرعت خط) ، چندبارم بهشون گفتم دوباره فعال کنن ؛ فعال نکردن.
قبلا نیز این موضوع برام پیش اومده حدود چند ماه پیش ، مدت زیادی با پشتیبانی تماس گرفتم و التماس درخواست کردم تا دوباره گیم رو فعال کردن .
چند ماه پیش که اصلا بدون هیچ علتی خود به خود پروفایل گیم من رو از روی خط برداشته بودن !
وقتی خط های یک شرکت خراب باشه براحتی قابل تشخیص هست ، وقتی مثلا یک سرور بازی در خارج از کشور رو پینگ گرفته میشه در هزارتا پینگ که بطور معمول پینگ 100 هست ، نوسان زیاد دیده میشه و بعد در نتایج دیده میشه که پینگ به سرور تا 300 یا بیشتر نیز افزایش پیدا کرده .
این کاملا مشخص میکنه وضعیت ارتباطی به چه صورت هست ، هیچ فرقی هم نداره حالا اونایی که سرویس یا پروفایل گیم دارن نهایت 20 میلی ثانیه پینگ پایین تری دریافت میکنن اما بازم برای تمام کاربران این نوسان وجود داره و جلوی بازی و استفاده مفید از اینترنت رو میگیره .
شرکت پارس آنلاین در دوره های زمانی حدود هر دوماه یک بار برای چند روز دچار چنین وضعیتی میشد اما الان چند هفته است این وضعیت دائمی شده و تحمل کردن و صبر کردن احمقانه بنظر میرسه.
راستش من یکی که دیگه نه حوصله زنگ زدن و پیگیری و التماس درخواست دارم و نه صبر کردن که بلکه یک روزی دوباره درست شه و باز هر وقت دلش خواست خراب شه .
این که میگن مشکل پهنای باند دارن یعنی اینترنت با کیفیتشون تموم شده و دوباره نمیتونن یا نمیخوان ارتباط خوب اینترنتی با کشورهای خارجی برقرار کنند. موضوع سراسری هست ربطی به یک محله و یک شرکت مخابرات نداره.
البته این که میگین سرعت ارتباط خارجی شده 2.5مگابیت خیلی بستگی به نوع ارتباط داره ، یک سری از ارتباطات VPN و قندشکن ها بطور کلی مسدود شدن ، یه مقدار خیلی زیادی از اونها هم ار روی isp پارس آنلاین بشدت افت سرعت و نوسان دارن و استفاده ازشون سخت و زجر آوره .
اما همه ارتباطات اینطوری نیستن ، به عنوان نمونه من با یک دستگاه روتربرد حرفه ای ، ارتباط اینترنت منزل را با یک دستگاه روتر مشابه خصوصی در خارج از کشور ، که به اینترنت آزاد متصل است ، وصل کرده ام و با کاهش اندک سرعت قادر به استفاده از تمامی سایت ها مثل یوتیوب و غیره هستم .
اگر هر روزی ارتباط من مسدود بشه یا کاهش سرعت پیدا کنه ، به هر دلیلی بلافاصله نوع ارتباط این دو دستگاه را عوض میکنم و روش های ارتباطی به وسعت خود اینترنت متفاوت هستند ، مگر اینکه اینترنت را کلا قطع کنند .
این کاری نیست که کاربران ساده خانگی براحتی بتونن انجام بدن ، اما همچنان میشه اینترنت آزاد با سرعت بالا روی خط های پارس آنلاین با فیلترینگ شدید نیر دریافت کرد.
نمونه اون رو در تصویر پایین مشاهده میکنید که مربوط به دیروز است ، سرعت خط من 12 مگابیت برثانیه است که بطور واقعی برای دانلود در حدود 10Mbps جواب گو هست .
همه این پهنای باند رو بصورت بین المللی برای دریافت ویدیو از یوتیوب بکار گرفتم و نتیجه پاسخگویی کامل بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناگفته نماند خط من 16Mbps را نیز جواب گو است و نزدیک 6 ماه بدون هیچ مشکلی در این سرعت مشغول استفاده از پارس آنلاین بودم که مکالمه تلفنی با پشتیبانی باعث کاهش این سرعت شد ! و از آن به بعد دیگر همیشه گفتت که خط کشش نداره و بعد از مانیتور خط که قطعی در پی نداشت ، تماس گرفتن و گقتن خط شما کشش نداره (دو مرتبه افزایش سرعت رو انجام دادم بدون مشکل کار میکرد) باز هم کم کردن و به ظاهر میگن خط کشش نداره اما خط من دارای سیم کشی فوق العاده با کیفیت و اتصالات لحیم کاری شده است که فقط به مودم وصل است.
به این موضوع نیز شک کرده ام که در مورد کشش خط شروع به دروغ گویی کرده اند .
دلبخواهی مقدار SNR خط من را از سمت مخابرات کم و زیاد میکنند ! در صورتی که SNR در خط من به قدری ثابت است که ماه ها به اندازه یک شماره نیز کم و زیاد نمیشود.
وقتی که درخواست افزایش سرعت میدم SNR ثابت 18 من بر روی خط 12مگابیت ؛ تبدیل به 8 میشود ... !
مشاهده بفرماید این وضعیت SNR خط من بعد از رد شدن درخواست افزایش سرعت است .
سرعت را مجدد به 12Mbps کاهش داده اند و SNR آن مثل زمانی است که خط در وضعیت 16 مگابیت است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خط من قبل از درخواست افزایش سرعت :
سرعت 12Mbps
دان استریم : 18
آپ استریم : 21
معنم دقیقن مشکل شمارو دارم صفحه بازکردن خیلی کند وقتی وی پی میزنی بخصوص چه گوهی خوردن با نت بین المللنقل قول:
اوفته سرعت درساعت 4بعدازظهر سرویس 8مگ که زیر950 تا نمی اومد سرعتش الان شد500کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصف شده کسی هم مثله من این مشکل داشته این سرعت دانلود باید برسرویس4مگش باشه نه8مگ ازکجا میتونم بفهم خطمو روچند گذاشتندامکان داره بیارنش رو6مگ
نقل قول:
میکروتیک برای چیه ؟
برای تانل امن (مثلاvpn) زدن از روی شبکه اینترنت و اتصال اون به یک دستگاه میکروتیک دیگه که به اینترنت آزاد ارتباط داره.نقل قول:
محتوای مخفی: نحوه اتصال