از اون کارمندای بی سواد تنبل بوده حوصله نداشته برات تعویض کنه بهانه اورده،وگرنه چه تفاوتی داره فورجی پوشش نداشته باشه تریجی هست دیگه سیم کارت رو بلاخره باید تعوض کردنقل قول:
Printable View
از اون کارمندای بی سواد تنبل بوده حوصله نداشته برات تعویض کنه بهانه اورده،وگرنه چه تفاوتی داره فورجی پوشش نداشته باشه تریجی هست دیگه سیم کارت رو بلاخره باید تعوض کردنقل قول:
دوستان برای شما هم اچ پلاس نمیشه ؟ حدود دو هفتس اصن اچ پلاس نمیشه
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
2 تا سیمکارت همراه دارم. امروز دیدم همراه اول روی سیمکارت اعتباری قدیمی (فورجی نیست) 2گیگ روزانه و 2 گیگ شبانه داده! ولی رو سیمکارت فورجی جدید که تازه گرفتم نداد! سرعتشم خیلی افت کرده جدیدن
با استفاده از كد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * سرويس هاي ارزش افزوده رو غيرفعال كننقل قول:
این چه فورجیه که سرعتش 300 کیلوبایته؟!
تریجی که بود رو +H سرعتم حداقل از 1مگابایت پایینتر نمیومد و شبا که نامحدود میگرفتم تا 3مگابایت میرفت الان نهایت 300k
این کد چرا جواب نمیده؟ من خطم صفره.. کد میفرستم ولی حذفش نمیکنه.. باید شارژ داشته باشه؟نقل قول:
میشه. ولی بیشتر روی H میره.. ولی با تغییر مکان تغییر میکنهنقل قول:
یعنی دزدتر از همراه اول خودشه :n21:
ایا روشی هست که مثلا بخوای بسته شبانه بگیری شارژی تو گوشی نمونه که بخواد بخوره ؟
کلا فورجی همراه اول دربهترین حالت پانصد کیلوبایته ولی تریجی تا چهار مگ هم میره تنها مزیت فورجی پینگ پایین هستنقل قول:
باید از نرم افزار همراه من یا سایت همراه من غیر فعال کنی،همه پیام های تبلیغاتی و سرویس ارزش افزوده رو باید غیر فعال کنینقل قول:
بعد اینکه همراه آخر یه بار شارژمو خورد،رفتم یک سیم کارت دیگه اعتباری خریدم و هر وقت اینترنت نامحدود خواستم دقیقا هزار تومن از سیم کارت خودم به اون یکی انتقال میدم و استفاده میکنم حیفه حتی هزار و یک تومن هم شارژ داشته باشینقل قول:
tبهترین اپراتور فقط رایتل.واقعا دمش گرمنقل قول: