اطرافیان رو تشویق کنید طرق مخابرات نیان تا کاربرا کمتر بشه وضعیت درست بشه همه ریختن مخابرات خب معلومه میرینه
Printable View
اطرافیان رو تشویق کنید طرق مخابرات نیان تا کاربرا کمتر بشه وضعیت درست بشه همه ریختن مخابرات خب معلومه میرینه
وقتی آکبندش 34 تومنه مگه دیوانه ام اینو بگیرم 30 تومن؟نمیگیرم.:n07:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=
تا الان بیدار میشینم اونوقت صبح باید با کاردک از رخت خواب جداشم برم سر کار:دی
هنوزم خوابم نبرده.داشتم عکسای گوشیمو نیگا میکردم چشمم خورد به یه عکسی که چند روز پیش تو اهواز گرفتم از یه درخت.این درختو خیلی دوس دارم.هر کی گفت کجاس.تابلوتر از تابلو هست ها:
نقل قول:
پارک زیتون.... نبش خیابون ماست
1+:n16:نقل قول:
من برم سر کار:n07:
ممد منظورم این بود که وقتی اپ استریم روی 1 مگ هست توی تست هم باید حول و هوش یه مگ باشه نه 400 کیلوبیت گرفتی ؟نقل قول:
دان استريم و آپ استريم حداكثر مقادير هستند كه با توجه به خط تنظيم مي شوند . بعد مقدار سرعت هست كه توي سيستم تعريف شده است. و در آخر مقدار سرعت از مقدار دان استريم اندكي كمتره(به قول يكي از دوستان كه رفته نون در بياره واسه زن و بچه اش، پرتي داره!)نقل قول:
مثال : دان استريم من روي 2 مگ هست ولي سرعتم با 256 نامحدود 32 كيلوبايت هست.
دوستان دان استریم من امروز دیدم که از 6100 مگ اومده روی 5600 و SNR خطم خیلی خوب شده و میبینید هیچ تایم اوتی هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو منم که همینو گفتم وقتی پرتی اپلود با اپ استریم زیاد باشه پس یعنی از تو اکانتینگ محدود کردن یعنی 1 مگ محدود اپلودش 1 مگ هست ولی 1 مگ نامحدود 512نقل قول:
یعنی فاجعه:n08::n04::n19::n17: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]