اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟نقل قول:
Printable View
اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟نقل قول:
مثل اینکه هنوز ژاپنی ها رو نشناختی !!! :31: ( سازندش ژاپنی هست )نقل قول:
من با این تنظیمات کاملا احساس کردم بازی روون تر و بهتر شده :
گیم پلی 0.7.5
فیزیک : ئmod 2 :realsti
animation boost و *2 هر دو تاشون تیک خورده .
خوب منم استفاده کردم و تغییر رو واقعا حس کردم :31: ولی هنوز نمی تونم بگم بهتر شده یا بدتر؟!! ولی تغییر کرده.نقل قول:
یه چیز دیگه اینکه صدای گزارشگر قطع شده...چجوری بیارمش؟
چطوری ازش استفاده کنم؟نقل قول:
یه خورده بازی کنی می فهمی تغییرات خوب بوده !نقل قول:
در مورد صدای گزارشگر هم حین بازی start رو بزن و از منو گزینه ی sound settinds رو انتخاب کن و صدای گزارشگر ( commentary ) رو زیاد کن .
تو همون لینک دانلود نحوه ی استفاده ازش هم هست .نقل قول:
این فقط با پچ 1.3 کونامی کار میکنه؟ ما که از پچ 1.2 استفاده میکنیم چیکار کنیم؟ آخه کرک سالم واسه پچ 1.3 خود کونامی نیست که؟نقل قول:
دوست عزیز تنظیمات رو چجوری بزارم؟نقل قول:
من بلد نیستم با این کار کنم... بگو خودت چی گذاشتی منم همونو بزارم...
شما اگه یکی از پچ های جدید PESEDIT رو نصب کنی ( ورژن 2.0 به بالا ) ورژن بازیت 1.03 و ورژن دیتاپک 7.00 میشه .نقل قول:
بلدی نمی خواد دیگه :31: تنظیماتش سلیقه ای هست . تو تب اول اون پایین چهارتا گیم پلی داره ( که یکیش دیفالت خود کونامی هست ) که می تونی یکیشون رو انتخاب کنی . تو تب دوم هم می تونی فیزیک و سرعت رو تنظیم کنی ( تو بازی همشون رو امتحان کن تا ببینی جه طوری هستن ) در ضمن توصیه می کنم اون دو تا گزینه پایین تو همین تب رو تیک بزنید . البته اگه احساس کردید بازی لگ دار شده ! دومی ( 2* ) رو تیکش رو بردارید چون همون طور که خودش گفته سیستم قوی می خواد !نقل قول:
رفقا الان من بازی و اجرا می کنم close میشه و میگه kload.dll و پیدا نمی کنه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟ باید reinstall کنم؟
دقیقا چه Error ای میده ؟ ( عکسش رو بذار )نقل قول: