خب اين دوستمون هم سرعت شاتل رو پرسيد نگفت كه كلاً 128 سرعتش بايد چند باشه :31::31::31:نقل قول:
اين طور كه معلومه سرعت سرويس هاي آرت در شهر تهران فقط بيشتر از حد معموله. :11:
Printable View
خب اين دوستمون هم سرعت شاتل رو پرسيد نگفت كه كلاً 128 سرعتش بايد چند باشه :31::31::31:نقل قول:
اين طور كه معلومه سرعت سرويس هاي آرت در شهر تهران فقط بيشتر از حد معموله. :11:
سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنید
من سرویس Eco128 دارم و این ماه اردیبهشت ماه دومیه که دارم از سرویس استفاده می کنم. ولی فکر می کنم توی این ماه دوم یه مشکلی پیش اومده و من هر بار که وصل میشم اینترنت و ترافیکم رو چک می کنم یهویی مصرفش میره بالا. مثلن یه عددی بود ترافیکش بعد از اکانتم اومدم بیرون برای تست فروم پی سی رو باز کردم بعد که دوباره رفتم داخل اکانتم حدود 3 مگابایت از ترافیکم کم شده بود. به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا واقعن فروم ما 3 مگابایت حجم داره؟ پس چرا سریع باز شد؟ آیا تنظیمات اینترنتمو باید تغییر بدم؟
ممنون
پیشنهاد میکنم برنامهٔ Net Limiter Monitor رو نصب کنی تا ببینی قضیه از کجا آب میخوره. این برنامه بهت نشون میده که نشتی از کجاست :31: یعنی از کجا داره ترافیک در میره.نقل قول:
ضمناً بعضی از دوستان امضاهاشون حجیمه، همین باعث میشه یکم فروم سنگین بشه. البته میتونی از بخش تنظیمات، نمایش امضا رو غیرفعال کنی. (من نکردم :20:)
اول از همه بگم كه شاتل وقتي يه بار ترافيكتون رو چك ميكنين مثلاً زده مصرف امروز 445 مگ شما اگر از اون لحظه بزنين دانلود تا 4 دقيقه ي ديگه هم هر چند بار ترافيك رو چك كنين همون 445 نشون ميده تا 5 دقيقه بشه كه مثلاً ميزنه 449 مگ پس ممكنه اين حالت پيش بياد كه شما فكر كنين ترافيكتون زيادي كم ميشه مثلاً اون 3 مگ مال مصرف قبل بوده.نقل قول:
شما بزن ترافيك رو نشون بده بعد از 5-6 دقيقه به قول خودتون اين فروم رو باز كنين بعد اگه اون موقع اختلاف 3 مگي وجود داشت يه جاي كار ميلنگه. اون موقع با شماره 23089 پشتيباني مركزي شاتل تماس بگيرين مشكل رو مطرح كنين.
در ضمن ترجيحاً جاي اون برنامه كه توي چت بهم گفتين سعي كنين از NetLimiter Pro استفاده كنين به نظر من بهتره :31:
امشب هم نسبت به شبهای قبلی بیشتر دانلود کردم 387 مگابایت(تقریبا 10 مگ بیشتر از دیشب)
از من که دیشب ساعت 2:03 قطع شده(طبق عکس زیر). بالاخره این اختلال فیبر نوری گریبان گیر ما هم شد!!! دوستان اصفهانی دیشب قطعی داشتند؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهمه جار و جنجال کردن که اختلال میشه من گقتم حالا قراره چی بشه ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نکنه هنوز مخابرات دست بکار نشده و 72 ساعت رو انداخته برای یوقت دیگه؟
من دیشب تا 2:30 بیدار بودم ولی قطعی در کار نبود!!نقل قول:
البته من میچتیدم:دی
:27::21:نقل قول:
حداقل 72 ساعت هنوز 72 ساعت تمام نشده!:31:
منم مشکلی نداشتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشترك گرامي،
به اطلاع ميرسانيم، طبق اعلام شركت ارتباطات زيرساخت به دليل بازسازي كابل دريايي جنوب، از روز چهارشنبه دوم ارديبهشت ماه به مدت حداقل 72 ساعت شاهد اختلال در پهناي باند اينترنت كشور خواهيم بود. بر اين اساس، طي دورهي ياد شده با افت سرعت و قطعي در شبكهي سراسري اينترنت رو به رو خواهيم بود.
از صبوري شما تا برطرف شدن مشكل ياد شده سپاسگزاريم.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
من هم دیشب مشکل قطعی نداشتم فقط سرعت دانلود خیلی پایین بود.