برنامه ای هست که بشه واقعا وبکم دیگران دید میخام واسه رفیقم چک کنم
یه خورده بهش شک کردم
کمک کنید
Printable View
برنامه ای هست که بشه واقعا وبکم دیگران دید میخام واسه رفیقم چک کنم
یه خورده بهش شک کردم
کمک کنید
این برای پلاگین هایی هست که روی یاهو میخواد آپدیت بشه ولی چون ایران تو تحریم به سر میبره این قسمت غیر فعاله و تا زمانی که روی پلاگین ها کلیک نکنید این قسمت نباید بیادنقل قول:
اگر ورژن 10 دارید پاک کنید و ورژن قدیمی تر رو نصب کنید احتمال میره از این مورد باشه ولی خیلی کم پیش میاد این مورد
یکسری پورت هایی هم بسته شده از سمت مخابرات که یکی از اون ها همینه و + ویس و وبکم و...
ورژن های یاهو وقتی بروز و جدید میشن معمولا این ضعف ها برطرف میشن که محیط امنی رو بتونن برای کاربر درست کنن و بعید میدونم مثل سابق نرم افزاری گیر باید که کار کنهنقل قول:
سن قانونی باید چقدر باشه؟نقل قول:
18 به بالا دیگه
چرا تو یاهو سال تولد رو نمیشه تغییر داد؟
هر کار کردم نشد یعنی اصلا همچین گزینه ای وجود نداره!
یعنی روز و ماه تولد رو میشه عوض کرد ولی سال تولد رو نه!!
من شخصا یکبار با یاهو در مکاتبه بودم سر این موضوع که به ما گفت مشخصاتی مثل تاریخ تولد رو تغییر نمیشه داد چون جز اطلاعات پایه محسوب میشه ولی شما میگید ماه و روزش رو میشه تغییر داد بازم جالبه چون اون زمان که من برسی میکردم این مورد هم امکان پذیر نبودنقل قول:
--
ویرایش :
الان که گفتگو کردیم با دوستان , میگن یاهو امکان ویرایش تاریخ تولد رو قرار داده
نه ماه و روز رو نمیشه
قابلیت تغییر سال ،ماه و روز هست :
شما از یاهو مسنجر وارد منوی Messenger و سپس My Acount Info و در این بخش پسورد خودتون رو وارد کنید و Enter بزنید و در صفحه ای که باز میشه روی Edit profile details بزنید تا وارد بخش ویرایش مشخصات خود بشید, در اولین بخش این صفحه روی دکمه Edit کلیک کنید و مشخصات رو تغییر بدید .
موفق باشید
مشکل عدم نمایش پیام در یاهو دارم چطوری رفعش کنم