شد 13 مگ و اونم داره سرعت دایال اپم رو میخورهنقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟
Printable View
شد 13 مگ و اونم داره سرعت دایال اپم رو میخورهنقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟
نقل قول:
دوست من خیلی ممنون
اونجا یه چیزی بود به نام windows hot process
که svchost.exe همه ی اون ترافیک رو مصرف میکرد
میخواستم بدونم این svchost.exe (که توی task manager چندتا schsot.exe هست) چیه و چطوری میتونم متوقفش کنم
ممنون :20:
پروسه svchost.exe يكي از پروسه هاي اصلي ويندوز ميباشه البته اگر در مسير C:\Windows\System32 باشه طبيعيه و مشكلي نداره و در غير اينصورت ويروس ميباشه.نقل قول:
شما قسمت زیر را از توی تنظیمات از تیک در بیارید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه آپدیت دستی Kaspersky Internet Security 2010 رو میشه توضیح بدین
ضمنا میشه فایل آپدیت برای آنتی ویروس رو واسه اینترنت سکوریتی هم استفاده کرد
تصوير زير راهنماي آپديت دستي كاسپر ميباشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال دوم بايد عرض كنم خير اينكار شدني نيست و آپديتهاي آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر براي هم قابل استفاده نيستند.
سلامنقل قول:
بازم پهنای باند داره هدر میره
سلام
میشه آدرس آپدیت اينترنت سكيوريتي كاسپر 2010 واسه ما بذارید ، اگه لینک مستقیم باشه خیلی عالیه
ممنون
سلام دوستان میشه نرم افزاری معرفی کنید که اپدیت های کسپر رو برام دانلود کنه با تشکر
خواه ناخواه پهناي باند توسط برنامه هاي مختلف از جمله آنتي ويروس استفاده ميشه.مهم اينه كه توسط بدافزار اين استفاده صورت نگيره.از طرف ديگه ميزان استفاده پهناي باند توسط برنامه هاي امنيتي موجود در سيستم چندان زياد نيست و به اعدادي كه توسط اينترنت سكيوريتي كاسپر اعلام ميشه نبايد زياد توجه كرد.مثلا براي من نوشته پهناي باند مورد مصرفي 18GB ميباشه كه اصلا همچين چيزي نيست.نقل قول:
اينهم لينك دانلود آخرين نسخه اينترنت سكيوريتي كاسپر خدمت شما:نقل قول:
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.736_with_patch/kis9.0.0.736en.exe