محمد خان گوشیت بعد از چه مدت ترک خورد؟
من حدود هفت ماهه دارم، هنوز ترک نخورده!
(میخوام ببینم این مشکله کاملا/مطمئنا! حل شده یا نه!)
Printable View
محمد خان گوشیت بعد از چه مدت ترک خورد؟
من حدود هفت ماهه دارم، هنوز ترک نخورده!
(میخوام ببینم این مشکله کاملا/مطمئنا! حل شده یا نه!)
نقل قول:
سلام.
این مشکل اصلا" قاعده خاصی نداره من گوشیم فکر میکنم بعد از یکسال ترک خورد اونم فقط یک ترک ریز و هنوزم همونجوری مونده.گوشیم از گوشیهای سری اول بود که اکثرا" همدوره هاش ترک خوردن.:11:
کاملا درسته ! :20: هیچ قاعده خاصی نداره ! مال من بعد از 3 ماه اولین ترک رو برداشت و نهایتا 3 ترک .نقل قول:
یادمه قبلا یه عکس از قاب های جدید و قدیم گذاشته بودن که کاملا قاب های سری های جدید با قاب های سری های قدیم متفاوت بود و از روی اون میشد تشخیص داد قاب جدید هست و یا قدیمی .
احتمالا مال شما هم از اون سری ها هست که نهایتا یا اصلا تکر نمی خوره یا اگه بخوره یه دونه ریز .:46:
سلام.نقل قول:
اینو نمیدونم.ولی گوشی رو تازه اومده بود خریدم.در رابطه با ترک خوردن هم یادت هست اولین کسی بودم که تو این تاپیک حرفش رو زدم دوستان اریکسونی میخواستن ترورم کنن. البته بعد دونه دونه اومدن گفتن گوشیشون ترک خورده اونموقع بود که من فهمیدم بیچاره گالیله چی کشید وقتی گفت زمین بدور خورشید میگرده:31::11:
:31:نقل قول:
من سایر جملات رو در خطاب به امین جان گفتم :46:
مال من هم سری های اول بود البته بعد از شما دوستان ولی به هر حال جزئ سری های ترکی بود ! هنوز که هنوز دنبال یه جا می گردم قابش رو عوض کنم چون دلم نمیاد گوشی رو عوض کنم ! انصافا بی دلیل یکی از محبوب ترین ها نیست !:10:
اوه اوه.. تازه بعضی پست ها هم در این رابطه خود به خود و نمیدونم چرا یهو پاک میشدن.. یادمه من راجه به ایراد های اکسپریا یه پست دادم و 20 خط نوشتم اما خودش به طور ناگهانی پاک شد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
تهران واست میپرسم اگه بود اطلاع میدم بهت.:11:
ممنون :20:نقل قول:
سابقا فقط گوشی های گارانتی رو اونم فقط شرکت گارانتی تعویض قاب می کرد . امیدوارم الان شرایط فرق کرده باشه .
پنل فیس بوک کار میکنه؟ فیلتر نیست؟:2:
نه فیس بوک و یوتیوب هر دو فیلترن:13: